Valoee

I Don´t Work Hard Because I Hate My Body, I Work Out Because I LOVE IT...

Buzzning!

Kategori: Personligt

Övervinn alla typer av fläckar!

VANISH!

idag har jag och tjejerna tvättdag! Så 6 masikner tvätt ska tvättas, och rena, fläckfria kläder är prio 1. Då passar man självklart på att använda Vanish, för jag vet att det hjälper mot svåra fläckar...Och n som har barn, vet hur fläckligt det kan bli ;) 

kan ju samtidgt lägga till lite info om produkterna, till er som inte vet så mycket om dom...
 

Vanish Oxi Action Pulver, 

Har du en fläck på dina kläder som är helt omöjlig att få bort? Förtvivla inte! Vanish Oxi Action som avlägsnar alla typer av fläckar - både synliga och dolda. Det går bra att använda Vanish Oxi Action i både kulör- och vittvätt.

VANISH OXI ACTION GEL,
 
Du undrar säkert: Hur får jag bort fläckar på mina kläder och återställer dem till sitt vanliga skick? Vanish Oxi Action Gel hjälper dig med att få bort alla typer av fläckar: allt ifrån synbara, svåra fläckar till mindre fläckar som du kanske har missat innan du tvättade dina kläder. Vanish Oxi Action Gel kan användas på både kulör- och vittvätt. Lägg till fläckborttagnings-gelen i tvätten.
 
VANISH OXI ACTION CRYSTAL WHITE PULVER
 
Vanish Oxi Action Crystal White Pulver tar bort fläckar och håller dina vita kläder så vita som möjligt. Den speciella formel innehåller aktiv syre som när den blandas med vatten friger tusentals syrebubblor som tränger djuppt ner i klädesplaggets fibrer och lyfter ut fläcken. Crystal White gör dina klädesplagg vitare med syrebaserad blekmedel och optiskt vitmedel. Lägg till 1/2 skopa pulver i din tvätt för otroliga resultat.
 
MER INFO KAN NI HITTA PÅ:
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: