Valoee

I Don´t Work Hard Because I Hate My Body, I Work Out Because I LOVE IT...

Härlig träning

Kategori: Personligt

Va bara killar på gymmet, och trodde helt ärligt att jag skulle bli uttittad, men dom brydde sig inte tack och lov! Körde ett hårt rygg och axelpass dvs;

→ enarms hantelrodd
→ hantellyft åt sidan, stående
→ latsdrag, pulldown
→ stående sidolyft m hantel
→ sittande rakt lyft åt sidan m hantel
→ sittande axelpress
→ shrugs
→ stående drag mot hakan m skivstång
→ rodd med skivstång.
→ crosstrainer 15 min

imorgon blir dey combat och min älskade smithmaskin för the big 3 - yummie yummie!

Nu däremot blir det chokladmousse, hemmagjord dessutom made by me ♥




Chloe gick och la sig helt själv, hon va antagligen trött haha för vi satt fortfarande och käkade när vi blev lite misstänksamma om tystnaden, fick en chock när jah såg henne ligga i sängen, vad är oddsen liksom?



fredag då ja!

Kategori: Personligt

Hellu alla fina! sittet just nu och avnjuter en shake och en banan, för så fort Min man kommer så drar jag ner till gymmet och kör rygg och axlar - ÄLSKAR ATT TRÄNA RYGG!!!!

Tjejerna hade bråttom ut idag, va på Backaplan redan kl 10, och det blev ett besök på toysrus för att köpa pärlor då dom kan göra smycken :)så nu har Chloe ett halsband och ett armband och Valencias är fortfarande i produktion haha. Haha just nu jagar dom en fluga som har tatt sig in, dom skrattar verkligen hejdlöst haha
Sen blev det Rusta för balsam och sen handla på coop för helgens göttigheter. Ska göra spagetti och köttfärssås idag så jag vet att tjejerna kommer att äta ordentligt. Dom är rätt dåliga på det annars :( well well hur ser eran helg ut?

Buzzning!

Kategori: Personligt

Övervinn alla typer av fläckar!

VANISH!

idag har jag och tjejerna tvättdag! Så 6 masikner tvätt ska tvättas, och rena, fläckfria kläder är prio 1. Då passar man självklart på att använda Vanish, för jag vet att det hjälper mot svåra fläckar...Och n som har barn, vet hur fläckligt det kan bli ;) 

kan ju samtidgt lägga till lite info om produkterna, till er som inte vet så mycket om dom...
 

Vanish Oxi Action Pulver, 

Har du en fläck på dina kläder som är helt omöjlig att få bort? Förtvivla inte! Vanish Oxi Action som avlägsnar alla typer av fläckar - både synliga och dolda. Det går bra att använda Vanish Oxi Action i både kulör- och vittvätt.

VANISH OXI ACTION GEL,
 
Du undrar säkert: Hur får jag bort fläckar på mina kläder och återställer dem till sitt vanliga skick? Vanish Oxi Action Gel hjälper dig med att få bort alla typer av fläckar: allt ifrån synbara, svåra fläckar till mindre fläckar som du kanske har missat innan du tvättade dina kläder. Vanish Oxi Action Gel kan användas på både kulör- och vittvätt. Lägg till fläckborttagnings-gelen i tvätten.
 
VANISH OXI ACTION CRYSTAL WHITE PULVER
 
Vanish Oxi Action Crystal White Pulver tar bort fläckar och håller dina vita kläder så vita som möjligt. Den speciella formel innehåller aktiv syre som när den blandas med vatten friger tusentals syrebubblor som tränger djuppt ner i klädesplaggets fibrer och lyfter ut fläcken. Crystal White gör dina klädesplagg vitare med syrebaserad blekmedel och optiskt vitmedel. Lägg till 1/2 skopa pulver i din tvätt för otroliga resultat.
 
MER INFO KAN NI HITTA PÅ:
 

Och så va det måndag

Kategori: Personligt

Sitter just nu och kollar på MegaMind med tjejerna. Eller jag försöker läsa lite smått i min nya styrketränings bok, men filmen lockar en aning mer. Har en plan att läsa sen när Chloe sover middag, då blir det lite lugnare här..

Idag börjar vi även med pottan/toaletten, Chloe har redan kissat på golvet men vad gör det? träning ger färdighet. Och Valencia som är mer besatt av blöjorna får man påminna hela tiden, lite konstigt att på dagis går hon på toa jämt, men här hemma aldrig?! Så nu får dom ett klistermärke efter varje toa/pott besök, då får vi hoppas att dom är blöjfria när dagis börjar igen den 12 augusti. När Joseph kommer hem sen är det bara att springa ner till gymmet, legday it is! längtar lika mycket varje gång!