Valoee

I Don´t Work Hard Because I Hate My Body, I Work Out Because I LOVE IT...

GOTT NYTT ÅR!

Kategori:

GOTT NYTT ÅR MINA VÄNNER!' VI SYNS IMON IGEN ;)

Massor och göra idag

Kategori:

Oj oj oj! inte nog att jag gick upp med Chloe 04.30, stackarn hon har tänder som ska upp, så nu sover hon dåligt, har feber, gnällig ja you name it, Så jag tog med henne upp, hon fick leka av sig lite, och sen somnade vi både en timma på soffan, vilket va tur för idag har jag massor och göra. Först och främst ska jag iväg till fettreduceringen igen kl 10, klockan 11 ska jag vara på Sportlife i Lindholmen och träna med en vän. Men innan det ska jag hinna med systemet, Sen efter träningen ska jag till Sportlife Backaplan och sola, ett MÅSTE då min vinter eksem äntligen börjar försvinna då jag har solat 2 ggr innan... Efter solningen ska jag till Mami (Vannes mormor) och hjälpa till inför morgondagen :) och Vanne ska även hjälpa mig med nya naglar, slarvade extremt mycket med dom jag hade tyvärr pga stress, Så ett gott råd, gör inte naglar när du har småbarn hemma som kommer och stör en ;) Så här ser min dag ut, verkar lite stressigt men jag ska nog klara mig ifrån det... Ha en bra dag!

Händelserikt

Kategori:

Ja, vilken kanon dag det va igår... Vakna tidigt för att åka iväg till min fettreducering, tog 30 min och jag förlorade 3 hela cm under den tiden :) Efteråt gick jag till Tintin för o käka, varm kycklingmacka och ett stort glas juice.. så underbart gott... Så medans joseph fixade iordning barn mm hemma, så gick jag och shoppade tills han kom, blev bara nya träningakläder :D byxor, en hoodie, top och min efterlängtade sportbh med insydd bygel, hur skön som helst. Sen kom min lilla familj och vi åkte in till Universeum, Man skulle kunna gå där en hel dag utan några problem, vi gick där i ca 3 timmar, Valencia va helt i exstas, och när vi kom till rymd-rummet blev Joseph som en liten pojke igen haha kul och se...jag va bara intresserad av aporna haha, jag vet jag är lite tråkig. men men... Sen blev det en tur till Backaplan, Handla lite mat, och i väntan på flexlinjen så fick jag köpt nya örhängen, och ny parfym från kate moss, yummie yummie är den... Sen va det bara att stressa hem, tack och lov körde flexlinjen oss direkt hem, så jag hann byta om till träningskläder för att sedan köra ett hårt MRL pass. Så ja, jag va dööööööd när jag kom hem, efter jag fått i mig mat och duschat va jag heeeelt på en annan planet, ögonen kändes som bly, så när det blev tillåtet att sova så somnade jag på 3 röda, sånt är ju så skönt, somna direkt, utan att man ligger och tänker på massa annat :) Idag väntar träning kl 11 sen hem och städa, så så ser min dag ut, hur ser eran ut? är den lika spännande som min? :P

Idag

Kategori:

Lite bilder från idag ;)

Back 2 black

Kategori:

Mm då va man svart hårig igen, eftersom mitt sk rubin röda hår va rosa så va det inte snyggt, jag kände mig som en punkare. tråkigt nog... Men nu känner jag mig själv igen :D Vart på konsultation idag, för imon ska jag göra min första fettreducering, del 1 av 2, spännande, han som va där sa att det skulle räcka med dessa ggn eftersom jag bara har lite som jag vill bli av med. Det tog 20 min och sen tog jag en snabb runda i stan, köpte lite material till mina naglar, ansiktsprodukter till Joseph och hårfärg... Sen åkte jag hem och fixade nya naglar... så nu har man både nytt hår och snygga naglar, lagom till nyår :) Jag och Vanne skulle ha gjort naglarna hos hennes vän egentligen, men Vanne ligger hemma och är dunder förkyld stackarn...Tur nog att det bara är tisdag, så hon hinner bli bra till lördag ;) Gjorde mina första Completos idag :D (för er som inte vet vad det är: korv med bröd med mosad avokado, tomat, majonäs och ketshup) hur gott som helst, är fortfarande mätt, vilket är bra haha Nu tänkte jag fixa lite roséglögg, vad nu det är haha. Ha en trevlig kväll :)

Vilken vecka man har framför sig..

Kategori:

Har massor och göra i veckan, vilket är bra, för då blir det nyår mkt snabbare :D
Idag- ska jag till mamma och sy upp ett par jeans som jag ska ha på nyår. Sen ska jag träffa Vanne och Marika, som är på besök från NY :D vi ska rea-shoppa lite, o som pricket över i;t så är man barnfri ;) sen kanske det blir träning, vem vet...
Tisdag- Konsulation för min ilipo som jag ska göra, spännande, sen träffa Vanne för att sedan åka iväg och fixa naglarna :)
Onsdag- ilipo :D
Torsdag- Träna, umgås med familjen.
Fredag- Tvätta, ilipo och sen får man se vad som ska ske...
Lär hända mycket mer i veckan, men detta är vad jag vet än så länge ;)
Nu måste jag tyvärr ta min klätterapa till dotter, dvs Chloe, hon är ÖVERALLT, nu har hon hittat en skål med snäckor på en bänk vi har i vardagsrummet, hon ställer sig på knä och ska ha allt, o hon är 7 månader, äventyrlig? jajamensan :D

Annandag Jul!

Kategori:

Som ni kanske märker är jag skit dålig på att lägga upp bilder när jag är ute och flänger, kan bero på att jag är inte den personen som sitter med telefonen i högsta höjd, utan den ligger i väskan hela tiden, jag är så pass social att jag väljer att inte ha den till hands. visst kan jag ta nån bild eller så när jag är med mina vänner ute, men när det gäller att vi är bortbjudna till ngt så har jag inte telefonen till hands, skit trist tycker säkert ni då haha men men...
Kalaset igår va bra, konstigt nog va jag lika slut som Sanella som hade kalaset för sin son haha, fick nog för mycket intryck :P Det va jätte mysigt, Valencia fick leka av sig, fattar inte hur hon orkade eftersom hon inte sovit middag alls igår, men hon lekte för fullt, och ville inte ens gå därifrån :) Så TACK Nella för allt igår!!
På väg hem gick vi ner till mamma, Joseph och Chloe va där hela dan, J hjälpte pappa med den nya datorn som han o J hade vart och köpt, så nu ska jag få tillbaka min rosa laptop :D Så vi åkte hem, beställde mat för hemkörning, för jag pallade då inte att laga mat haha. Sen njöt vi av Indiana Jones, och slocknade gott efter det :)

Julens glada tider

Kategori:

Vilken härlig jul det va igår, den va liksom alldeles lagom :) Vi kom till mamma vid 12. Fast jag gick upp till mormor först, hade köpt en liten julblomma till henne. Sa god jul och sedan fastande jag med min moster, stod och tjöta ett tag... Sen hamna jag hos mamma, och strax därefter kom pappa med farmor och farfar. Vi åt god mat, kollade på Kalle, åt ris ala malta... Valencia och Chloe fick öppnat sina julklappar, dom fick: lego duplo, badleksaker, stapelklossar, brio spis, köksredskaper, servis mm. Så nu har Valencia all utrustning för att kunna laga en god gourmet mat till oss ;)
Vi hade det jätte mysigt, vi åkte hem strax efter 7, vi hann gå några meter då båda barnen somnade...När vi väl kom hem så njöt jag och Joseph av tystheten, vilket ibland är det bästa som finns
Hur va eran Jul?

Kalas

Kategori:

Idag ska jag och Valencia på Millians 1 års kalas, han fyllde år igår, så han är faktiskt en liten tomte :)
Så GRATTIS MILLIAN!!!

Ses imon

Kategori:

förlåt mina vänner, men jag bloggar imon, jag är helt slutkörd här i soffan, så vi ses imon ;)

GOD JUL!

Kategori:

Duschen avklarad, nu ska naglar målas, ansiktet ska på och kläderna ska omfamna min kropp, sen är det ungarnas tur, vilken fantastisk dag vi har framför oss... ni får veta mer senare :)

Vilken dopparedag

Kategori:

Är på vagnen hem efter en kanon dag. Först en grymt bra shopping i Frölunda, jag kommer hem med ny jacka, skor och kavaj, medans Joseph kommer hem med jacka, 3 tröjor, 2 par byxor o nått mer, minns dock inte.. Sen åkte vi direkt till Vanne och Åke för glöggmys, även Putte, gigi och zophie va där, vi åt och skratta gott, lenci bjöd upp till dans och va hur glad som helst, chloe med för den delen, hon har knappt spytt idag, kanske en handfull då hon stoppa ner sitt finger för långt ner i halsen, men annars har allt vart toppen, vilket är så skönt. Så nu sover barnen, så jag och Joseph ska mysa till det lite där hemma. Hur har er dag vart?

På väg äntligen

Kategori:

Nu är vi äntligen på väg till Frölunda :)

Dimmiga Dopparedan

Kategori:

Idag ska vi till Frölunda Torg, och ännu roligare är det ju att min älskling ska med, vi ska leta julklänningar till tjejerna, sitter och funderar om dom ska ha samma kläder på sig eller om det blir 2 helt olika, men visst vore det sött om dom hade samma klänning på sig? Lite tvillingsyndrom det där men men. vi får se hur det blir. Sen kanske man kan hitta lite annat kul där borta...Sen ska jag be Joseph göra julgodis, bara lite gott till imon, då vi ska till mamma. För Joseph tycker jag är bäst på att baka.. Udda man jag har va? världens bästa!
Vad ska ni göra på denna Dimmiga Dopparedan? :)

jag BUZZAR...

Kategori: Personligt

Bonaqua® Silver Jordgubb Rabarber

Förra månaden gick jag och hämtade en låda med 12 flaskor Bonaqua® Silver Jordgubb Rabarber, så fort jag kom hem öppnade jag en flaska, om jag ska vara ärlig så trodde jag att det skulle smaka mer, men sen såg jag att dom bonaqua som gör det har juice i sig, så inte så konstigt att det inte gjorde det då, men fräscht och uppfriskande va det, och gott såklart.
Senare under veckan tog jag med 6 flaskor till min vän Katta, där jag bjöd på vattnet till mina andra vänner, dem tyckte säkert det va gott eftersom flaskorna va tomma när jag gick därifrån :)
Sen har jag testat vattnet med lite kiwi-bitar i, och inte nog att det såg uppfriskande ut så va det vrålgott :)
jag köper för det mesta alltid Bonaqua när jag är ute på språng, för jag tycker att det smakar gott, och dom har många goda smaker att välja mellan. Vilket vatten dricker du?
Vad är då Buzzador:

Buzzador grundades 2005 av Pär Thunström. Buzzadors affärsidé bygger på den starkaste kraften att påverka, en väns rekommendation! Vår vision är att knyta konsumentvaruföretag närmare sina konsumenter genom att skapa en direktdialog och kunna lyssna på vad de tycker om deras produkter och tjänster. Redan från början använde vi bloggar för att sprida budskapet till en större skara människor. I takt med att sociala media har ökat lavinartat har vi lanserat nya produkter och integrerat bloggar, Facebook, Twitter mm i vårt erbjudande.

 

Vår produktportfölj har ökat för att möta våra kunders önskan att Buzzador skall ta ett helhetsansvar för företagens aktiviteter i sociala media. Buzzador har nu fem verksamhetsområden, alla inom Word of Mouth Marketing (WoMM) och Social Media Marketing (SMM). När vi startade Buzzador hade vi bara en produkt, BuzzadorBUZZ. Idag har den kompletterats med BuzzadorBLOG, BuzzadorINSIGHT och BuzzadorDEALS. Från årsskiftet kommer vi att lansera BuzzadorBRAND ADVOCATES som kommer att förändra marknadsavdelningarnas sätt att jobba för alltid!

 

Vår viktigaste tillgång är våra 250.000 medlemmar, de så kallade Buzzadorerna. Det är med hjälp av dem vi sprider vårt budskap och det är dem vi erbjuder att testa, buzza och framför allt tycka till om produkter och tjänster.

 

Buzzador är idag verksamt i hela Norden vilket gör att vi kan serva såväl små lokala företag som de nordiska integrerade företagen som vill genomföra kampanjer i alla länder samtidigt. Genom vår allians med BzzAgent och TRND kan vi dessutom med en kontaktperson genomföra synkroniserade kampanjer i 17 länder i Europa och Amerika.

 

Bli först med att prova nya produkter och tjänster

Som Buzzador har du möjlighet att prova nya produkter och tjänster. Allt du behöver göra är att berätta om dem för dina vänner, öga mot öga och/eller via sociala medier. Att vara Buzzador är gratis och innebär många spännande möten mellan dig, dina vänner och nya produkter eller tjänster.

Känner du igen dig?

Är du en nyfiken person som tycker om att prova nya produkter och tjänster?

Pratar du med dina vänner regelbundet både fysiskt och online, genom bloggar
och sociala nätverk? Bra, då kan Buzzador vara något för dig!

 

Genom att vara med i våra kampanjer skapar du spännande möten mellan dig, dina vänner och olika produkter och tjänster. Som Buzzador får du möjlighet att, tillsammans med dina vänner, testa och påverka nya produkter och tjänster innan de kommit ut på marknaden.

 

Som Buzzador sprider du budskap om produkterna till vänner och bekanta öga mot öga, via din blogg, Facebook, Twitter eller andra forum och kanaler som du är ansluten till. Rapportera sedan dina erfarenheter av kampanjen och produkten på vår hemsida. Du kan också skicka in bilder och filmer från dina buzzningar som sedan publiceras på produktens kampanjsida.

Vill du registrera dig som Buzzador på en gång? Till registrering

Bloglovin

Kategori:

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3299638/valoee?claim=epwj2kvtbgm">Följ min blogg med Bloglovin</a>
INGET O BRY ER OM ;)
MEN FÖLJ MIG GÄRNA ÄNDÅ :D

God tidigt morgon

Kategori:

Haft en sån dålig natt, Joseph har suttit och spelat Star Wars halva natten, och med våran bajsdator som låter som en liten bil kan man inte direkt sova gott, sen har jag haft Valencia bredvid mig, det är konstigt... man har en 180 säng, men lika väl ska hon ligga PÅ mig, suck, och sist men inte minst, (eller jo) Chloe... DEN SATANS SLEMHOSTA HON HAR TAR KOL PÅ MIG!!!! så fort hon tar i lite för mycket som kommer vällingen upp, så vet ni något som kan hjälpa Chloe att bli slemfri, vi har precis börjat ge henne söta fruktpureer, för tydligen ska det hjälpa, och massa vatten, för så fort hon får i sig välling så kräks hon lite senare. Gav henne majsvälling för en stund sen, så nu sover hon och Joseph igen, får se om det hjälper något, men om ni har tips så skriv gärna.
För enligt BVC är det ingen magsjuka - TACK OCH LOV, utan det är bara slem. så vi får väl vänta och se, är bara så sjukt trött på att byta i sängen, och kläder nu, och när man inte har tvättmaskin så gör ju det inte saken bättre.
Nu ska jag och lenci äta risgrynsgröt, eller ja, jag får se om hon gillar det först, något jag tyvärr tvivlar på, hon är rätt petig i maten, tråkigt nog, vill ju så gärna att hon ska gå upp 3 - 5 kg, (hon väger 10,2 nu) aja jag får väl se hur det går...

Älska älska älska!

Kategori:

Den största kärleken på jorden är kärleken till ens barn, eller vad säger ni?

Aja...

Kategori:

Detta får väl duga så länge. det tar sån tid och fixa med bloggen, sen sitter Joseph och stressar mig, så det känns ju sådär jätte kul att leka med bloggen då... Har hämtat min ring, så nu sitter den fast på fingret igen, vilken lycka :) Pappa fick köra hem mig, för jag hade en stor blå ikea påse fylld med ren tvätt, eftersom man har haft 2 spy-barn här hemma så blev det rätt mkt tvätt, och vi har inte tvätttid för än nästa vecka :/ tur att man får låna mammas maskin då...Nu går Joseph på semester, så imon blir det att åka in till stada och leta julklänningar till flickorna, sen förhoppningsvis om vi åker till Vanessa & John (Åke, tycker John låter bättre, han heter ändå det också) haha, dom ska ha vinglöggsmys med massa annat gott, så självklart vill man dit, men men allt beror på Chloe... Så där, nu har min man tjatat skallen av mig... vi syns säkert sen.

Sleeping beutie!

Kategori:

Ja tro det eller ej men min sessa sover haha

Välkommen till min nya blogg!

Kategori:

Hej mina vänner... eftersom min blogg på blogger, blev en katastrof, eftersom jag inte kan blogga via telefonen, vilket är ett måste för mig, då jag inte kan sitta vid datorn hela tiden.. så välkommen hit, är inte riktigt klar med den än, ska fortsätta senare... nu måste jag dra :)