Valoee

I Don´t Work Hard Because I Hate My Body, I Work Out Because I LOVE IT...

God morgon söndag!

Kategori:

På väg till skolan nu. eller rättare sagt gymmet, vi ska fortsätta med vår träningslära samt leka PT idag, så igår satt jag och med lite hjälp av älsklingen ihop ett träningsprogram till min klass kompis. Så det ska bli spännande och se hur detta ska gå.. Sen i eftermiddag har vi fyss redovisning, så det är en rätt go dag idag, som igår då vi hade HLR examination - så nu kan jag detta och även hålla kurser ;) ska springa förbi espresso house för en kaffe, måste vakna till, man är allt lite seg idag hmm aja vi hörs sen!



Today

Kategori: Personligt

Tjejerna har studiedag idag, fick jag veta igår eftermiddag, så inget plugg och ingen träning, och med det menar jag att jag missar mitt älskade grit!!!! Fick ingen barnvakt heller så det sved till riktigt ordentligt när jag avbokade passet, tar igen det på fredag helt enkelt...Så idag ska jag och tjejena på sko jakt, jag kan inte sitta in med dom, så nu när Valencia ändå är med mig så kan man passa på och hitta nya skor till henne. 
 
Ikväll börjar jag min HLR utbildning, vi har examination på det på lördag, så jag och älsklingen ska träna ända fram till fredag, allt måste gå fel fritt, sen har jag min stora uppgift om sjukdomslära som måste bli klart, men det får jag fixa till imon, oj oj oj, vi är klara om 1 månad och om jag ska vara ärlig så känner jag mig inte alls redo. Känns som man skulle ha minst 3 månader till, men men :( jag får läsa igenom alla mina böcker hela sommaren, så får vi se om man blir något klokare... Nu måste jag fixa håret.. puss på er!!
 

May. 11, 2013

Kategori:

combaten va inställd :( lilla mille är fortfarande sjuk. krya på dig!! så jag gick och fixade mina naglar, 1 timma tog det, underbart!



är jätte nöjd..
sen fick jag köpt nya hörlurar, a jays, grymt bra är dom, nytt skal till telefonen och 2 tröjor till hubby. Sen mötte jag upp familjen och vi åkte ner till eketrä, fick skämma bort tjejerna med, 2 barbies och barn smink, dom har rätt kul med dom nu haha. läppstift i hela ansiktet haha. fick bli en insanity här hemma med älsklingen istället, så man har fått sin träning iaf. nu ska vi baka sockerfria kokosbollar och njuta av lördagen.



puss på er!

Sweet Saturday

Kategori:

Är på väg till frölunda för lite combat, får se hur det kommer att gå idag, har nu tränat varje dag så kroppen kanske är lite trött, men det är bara och hämta kraft från dom andra deltagarna ;) sen blir det en tripp mot Frölunda torg, tänkte fixa naglarna, något jag har velat göra länge, så eftersom jag fyller år nästa vecka så tänkte jag ge mig detta till mig själv haha.
igår va en toppen dag! lunchade med frugan och sen blev det snabb shopping, hitta 3 par byxor för under 500 och en träningsjacka och byxor för 400 love it! Sen va det grit plyo som gällde, det va riktigt tufft igår, men gött som fan haha. sen gick man in och handlade och åkte hem och mös med min finaste man. bra dag med andra ord :)


finaste frugan igår!

May. 09, 2013

Kategori:

underbart att Joseph är hemma med tjejerna så jag kan tillbringa dagarna på gymmet haha. Är på g till dagens första pass, BodyBalance, försöka bli av med lite stress, mm det hade ju inte vara fel. Sen åker jag direkt till nästa gym, kl 14 väntar ett 90 min pass, med Amanda och nån mer, det ska tydligen vara en blandning av MRL och BP nice suprice hehe. Lär vara bra trött efteråt. Hur ser er dag ut?

Från gårdagen

Kategori:

Nu fick jag tid att fixa bilderna från igår ;)


♥ Jag älskar dig frugan! ♥

socker eller inte...

Kategori:

jag har iaf mitt socker här.



Regnet bara öser neeer!!!

Kategori: Personligt

Combaten gick okej, va lite trött i kroppen idag kände jag, och så måste det ha vart ngt fel på ventilationen, för fy satan va varmt det va i salen, kändes som man stod och fightades i en bastu, men man får se det från den ljusa sidan: man förbränner ju mer ;) 
 
Det ösregnade när jag kom ut från gymmet, och trots att jag visste att det skulle regna så tog jag på mig fel kläder, och inget paraply, och inget regnskydd till vagnen heller. Så mamma körde hem mig och tjejerna, tack o lov, hade nog sett ut som blöta katter annars haha...Joseph är på AW så jag får mysa med tjejerna, just nu är Disney Junior roligare än jag (mig) så då passar jag på och bloggar istället, och läser dom :) 
 

May. 08, 2013

Kategori:

Vilken toppen dag det va igår! Sol, värme, träning, fika, gott sällskap hehe. Vanne kom ju till mamma igår, något plugg blev det inte, men lite stekning ;) sen åkte vi till gymmet, mötte upp Bellson och körde sedan ett stenhårt grit pass! Jag behövde inte straffas hahs för jag klarade fan alla powerups; en va såpp lycklig efteråt! Frugan och Bellson ska också ha cred dom tog sig igenom passet, för det är fan inget lätt pass - so you go girls!! Sen åkte jag tillbaka till mamma igen och fixade det sista av tvätten. Joseph fick komma till tuve idag för jag hade inte klarat av att ta allt själv, och påvägen hem så kände jag för att ta en fika med tjejerna, så jag messade dom, Vanne va den ända som kunde. så vi möttes upp på frihamnen, för eftersom det va stopp i kollektivtrafiken så va vi tvungna att gå in mot stan, men vad gjorde det? Hur gött som helst va det. En islatte från espresso house, och en liten matbit gick vi upp och satte oss på Götaplatsen och njöt till fullo.. Sen promenerade vi ner igen och skilldes åt... Väl hemma kom jag hem till glada barn och en glad man, då nattade tjejerna och kröp ner i soffan med älsklingen och kollade på the following, ETT MÅSTE!! sen deckade vi gött...

idag är det bara massa plugg, 12 börjar combaten, så pluggar väl på vägen dit med, och efteråt...inga undantag nu, no no no...nä nu jäklar måste jag äta.. min mage! det låter som ett monster som bor där.. puss så länge!

Heeeellloooo Tisdag!!!

Kategori: Personligt

Solen skiner, and so do I! 
 
Hoppas ni mår bra?! Sitter och väntar på frugan som ska komma och hålla mig sällskap hos mammsen, så vi sätter oss på altanen och pluggar och njuter av våren till MAX... har jag nån att dela min nervösitet med också, för idag är det GRIT STRENGHT tjihooo!! jag hoppas att det går bättre idag än sist, idag SKA jag klara av frivändningarna, banne mig annars!! Det får bli nån form av straff om det inte går ;) 
 
Har en fullspäckad vecka med massor av träning, 
Igår körde vi ju RPM & CX, Grit Strenght idag, Imorgon är det Combat, Torsdag; MRL/BP 90 min, fredag Grit Plyo, lördag och söndag combat, och inte minst, styrka efter eller innan ;) VILA VAD ÄR DET?? det gör man under natten hehe
nä dags att fixa tvätten och förbereda min frulle, gjorde en drink förut med äpple, päron och ingefära, ska tydligen vara en riktig boost, men den ser mer ut som en smoothie än en drink, det är liksom lite för tjock, men den kanske smakar bättre än va den ser ut well well..
 
Adda mig på Path: Emmy Jansson
Den finns gratis att ladda ner på Apple Store och Google Play ;)
 
 
 

Mensvärk och Lego

Kategori:

Skippar combaten idag, sorry Linda! Mensvärk och huvudvärk from hell har kommit till mitt tempel. Men kör lite styrka senare här hemma.

Nu sover tjejerna och jag och min man kan passa på och nörda oss med Lego Harry Potter på Xbox hehe



Det är bra att ha barnasinnet kvar i sig :)

May. 05, 2013

Kategori:

God morgon!

Igår va frugan här och mös med mig och tjejerna. Vi åt fajitas och försökte kolla på film, tjejerna va helt hyper över att Vanne va här så det blev en del bus..



Efter 21 kom joseph hem från bion och jag lämnade av Frugan på hållplatsen. När jag kom hem igen så kollade vi på Johan Falk - kod namn Lisa, ÄLSKAR DOM FILMERNA!!!! BÄSTA..så nu har man sett alla dom. får väl ta en runda igen snart haha. sen deckade vi gott.

Idag är det combat med Linda, och innan det ska jag göra mina marklyft, squats och bänkpress. Mmm ska brännad ordentligt idag... Nu ska vi äta, så puss så länge!

It Saturday Bitc....

Kategori:

Vaknar av att Chloe står och ropar på mig, och det va bara att gå in i badrummet och byta blöja på henne, stackars lilla mage :( ringde 1177 igår och dom konstaterade att det inte va ngn magsjuka... men att vi skulle byta ut fullkorn till det vanliga, så nu blir det vittbröd och majsvälling tills hon är bättre i magen.

Idag ska Joseph ut med sina kollegor, det blir käk och iron man 3 för dom, och hit kommer Vanne och Bellson, vi ska laga fajitas och gotta oss :) mys mys mys!

Har suttit och pulat med mina nya
appar;
Path, ni kan ju ladda ner den gratis och adda mig :) Emmy Jansson söker ni på, den är som Facebook men 1000000 ggr bättre och roligare. sen har jag donat med WiMP, den ersätter min Spotify, för Spotify har dragit dubbelt varje månad sen i november och dom vägrar att svara på mail och telefon nummer har dom intr ens aja. Så nu blir WiMP min nya bästis hehe. I ♥ music!



Tänka sig...

Kategori:

Jag hann med marginal på 5 min till Plyon. Herre va jag sprang från vagnen. In och slängde upp pengar till en celcius rusade fram till datorn och såg att det fanns 4 platser kvar - Gött! Rusar fort som fan in till salen och möts upp av 2 gööör glada brudar, Frugan och Bellson. vi körde järnet i 30 min, ofta kom shaken upp ur magen men ut kom den inte haha. Tvär jobbig va den, men jag tycker nog att strength är tuffare. Men ett fan av grit är jag verkligen...


Efteråt körde vi benpress, höft ab/adduktioner, squats och bänkpress i smithmaskinen och avslutade med marklyft.. kroppen mår så bra va!!! JAG mår så bra hehe! Har ätit en mummsig spagetti och köttfärssås så nu kan man ligga och slappa med tjejerna medans min älskade bakar kärleksmums ♥

Bra start på helgen tycker jag!



off 2 the gym..

Kategori:

mmm nu jäklar!! är dock ledsen att jsg missar plyon, med några min iofs kanske hinner hehe. nää men här ska tränas.



Happy Tajm!

Kategori:



Busungarna sover och jag kan lindra min huvudvärk. Valencia är på det sämsta humöret idag, vi är inte på samma sida alls! så det har vart mycket gräll mellan henne och mig... underbara trotsåldern, botten nodde hon när hon hittade den blåaste kritan och målade halva vardagsrummet, oj oj oj! hon om någon vet hur man testar mammas gränser. hur är era barn?

I miss my hubby!

Kategori:

I vanliga fall har man ju fullt upp om dagarna, men nu när man ligger här, så kan man bara inte låta bli att kolla på klockan hela tiden och väntar in älsklingen. so i miss my hubby :( skynda dig hem!!!



Because I Can

Kategori:

Så då... har städat tjejernas rum, vårt rum, lite i köket, plockat undan allt dom tjejerna har dratt fram i vardagsrummet därav en påse chips som chloe har hält över hela bordet - unge!! så nu sitter Valencia i badet, Chloe sover och jag kan äntligen få o mig kaffe och sitta ner. det som är kvar är klädvikning och badrummet, men det får min fina man hjälpa mig med ;)



Välförtjänt kaffe och choklad hehe



Lös mage och snorig näsa

Kategori:

Nu har Chloe vart lös i magen till och från i en vecka, så nu vågar jag inte ta tjejerna till dagis, Valencia står för snorfabriken idag så det är ju lika bra att vara hemma så jag kan kurera dom. Dock kommer mitt pluggande i kläm då min bok är hos mamma :( aja inte mycket att göra åt. Sen blir det ingen BodyBalance heller, något jag verkligen skulle behöva idag :( träningsvärk ab!! får ta en varm dusch sen istället. Idag är det soffläge, filmer och massa mys på schemat hehe.






The Best Thing

Kategori:

Morgonmys med Chloe, man får verkligen passa på för hon är jämt i farten haha



Friendship ♥

Kategori:



Härliga Pain...

Kategori:

Vaknade i natt med en härlig "träningsvärk" i ryggen, är det fel om jag älskar det? haha



idag ska jag ta igen min besvikelse från igår och fightas röva av mig. Älskade Combat it is.. Längtar tills jag får börja min combat instruktör utb. och även få börja jobba som PT, knappt 2 månader kvar herre gud!!!! Dags att finslipa Cv;t och skicka in det till Anchi :) så får vi hoppas på det bästa ;)

Sitter nu med Chloe och dricker mitt kaffe och på tvn är det Rasmus på luffen... nostalgi!



Glad 1 Maj allihopa!