Valoee

I Don´t Work Hard Because I Hate My Body, I Work Out Because I LOVE IT...

FÖLJ!!!FÖLJ!!!FÖLJ!!!

Kategori: Personligt

God Kväll Torsdag!!

Kategori: Personligt

Då va man mätt och förlåten ^^, Käka kotlett med en mumsig sallad och dressing, i salladen la jag även i vitlök/persilja marinerad fetaost och vindruvor, blev en del över så det blir en mumsig lunch till mig i morgon... 
 
Har lite ångest över att jag inte satte igång runkeeper förut när jag va i stan, för efter den lilla lunchen (räkmacka) med Kaffe Katte så promenerade vi runt halva stan hade vart intressant och se hur mycket jag förbrände och hur långt vi gick.... och bilder blev det inte heller några, vi hade så mycket att prata om...Det slog oss båda att vi inte hade setts på nästan 1 år - tiden går hemskt fort... Vi pratade om hennes jobb och min utbildning och massa annat. Sen blev klockan mycket så att jag va tvungen att hämta tjejerna. Det är så kul att se deras min när man kliver in i huset, man känner sig så uppskattad haha. Vi åkte och mötte upp Joseph på Vårväders så vi kunde gå och handla på lidl. Vi skulle bara ha grönsaker och blöjor, men kom ut med halva butiken - VARFÖR ÄR DET ALLTID SÅ???!!! aja det ända som är bra med det är ju att man slipper gå och handla så ofta när man redan har allt hemma... Nu sitter vi och kollar på Lazy Town och dansar runt. Valencia vill att man bara ska spola fram till musiken så hon får dansa runt - JAA JAG HAR EN TÖS SOM ÄR SOM SIN MAMMA!!! DANSGALEN!! vi ska sätta tjejerna på dansskola när Valencia har fyllt 3, får se om vi kan luska in Chloe samtidigt även om hon är för liten hihi...Well well gott folk, nu ska vi natta tjejerna, så jag och Joseph kan få mysa ner oss i soffan och kolla på Person of Interest, har ni sett den?? grymt bra!! Ha en god kväll... Ses imon! 
 
 

Redan Torsdag!

Kategori: Personligt

Uppe innan tuppen, kl 6, hjälper Joseph med tjejerna, sen måste dom ta en vagn innan 7 om Joseph ska hinna lämna tjejerna och sen själv ta sig till jobbet innan 9. Vi är ett grymt bra team!!! Är så lättad att han kan lämna tjejerna, så jag hinner plugga eller göra mitt. Medans jag hämtar dom..Älskar hans nya jobb haha... Jag därimot ska tvätta igen, känns som jag inte gör något annat, men men hellre att man gör det ofta än sällan då det blir Mount Everest. Jag hinner iaf läsa lite emellan rundorna, och även fixa mina hemska naglar snabbt ^^, 
12,30 ska jag träffa en tjej som jag kallar Kaffe Katta, lättare att minnas henne då :P haha nä men det va sjukt länge sen vi såg, så idag ska vi ta oss en fika och tjöta lite...Förhoppningsvis hinner jag sola innan jag hämtar tjejerna, BEHÖVLIGT!! Nu blir det frulle!!!

Promenad

Kategori:

ja får man inte dra till gymmet så får naturen ta över. Klädde på tjejerna och drog ut på en lång promenad. Vi gick hela Björlanda vägen och ända bort till den första destinationen; lidl, jag köpte 2kg kyckling och 12 pack kotletter, sen gick jag vidare till ö&b; där kom jag ut med, nya tandborstar och tandkräm till tjejerna, diskmedel och något mer, minns inte vad haha. Nästa blev till rusta; balsam, duschkräm, och fryspåsar. Sista destinationen blev coop; korv, köttbullar, creme fraiche med örter. sen åkte vi hem, med vagnen haha. gjorde lunch så nu leker tjejerna :) 3 timmar tog det allt som allt. Långt över 400 kcal jeeeeey!!!



Bonjour chers mercredi

Kategori: Personligt

ja då va det onsdag. Tjejerna är hemma från dagis, men imorgon ska dom dit.. Är helt 100 på att det är Chloes tänder, för hon vill bara ha välling eller dricka, så hon måste ju ha ont i munnen, sen dregglar hon som fan...för övrigt är hon sitt glada lilla jag ^^, 
Har städat i kylskåpet nu under morgonen, behövdes rensas och rengöras, skämms lite faktiskt att man inte gör det oftare, inte för att man har ett äckligt kylskåp, men det skadar ju inte att göra det varje vecka åtminstonde, men nu blir det ändring på det. 
Har suttit och bollat över mina matvanor, jag är en tjej som inte kan eller vill gå på dieter, för jag ÄLSKAR mat, men för att jag ska kunna gå ner mina 10kg så behöver jag iaf äta drygt 1300 kcal/dag, 
 
Nu ser min frukost ut så här; 
2 knäckebröd med en stark prästost.
1 glas proviva persika
och 1 kopp grönt te. 
Detta håller jag mig mätt på fram till lunch, med undantag en kopp kaffe innan. Lunchen varierar, oftast blir det en proteindrink och en frukt eller så äter jag ordentlig mat, om jag ska iväg och träna under eftermiddagen. Middagen varierar, oftast vitt kött eller kyckling med en rejäl sallad, inga kolhydrater. Sen brukar jag avsluta dagen som den började fast jag byter ut tet till ett rött te för att komma i ro. Än så länge funkar det för mig :) Helgen som kommer nu har jag varit godisfri i en månad - så stolt över mig själv, jag va värsta godisgrisen hahah så ja, jag har all rätt att vara stolt... Nu ska jag klä på Chloe, Valencia är i badet så jag kan börja fixa iordning mig och Chloe sålänge, vi ska ta en tripp till Backaplan igen, såg att jag missade lite grejer igår hehe. Puss så länge! 
 
 

 

 


session du soir

Kategori:

japp jag fick min träning tillslut! Rebecca och Diana kom och hämtade mig vid 19 tiden. Vi åkte bort till Odingatan och körde lite. 30 min på bandet/Crosstrainern sen blev det armar och rygg för det mesta. Underbart va det! Nu är jag hel igen :) Sen åkte vi och käkade kycklingsallad i stan, perfekt avslutning på kvällen. va hemma lite över 22. så nu ska vi ladda på med skönhetssömn. God natt!!

fiévre?!

Kategori: Personligt

Lite lustigt hur snabbt dagen kan ändras...Dom ringde från dagis och sa att Chloe va dålig, hade spytt och feber, så jag åkte dit för att hämta dom..Vi åkte och handla en snabbis, och nu är vi hemma igen...FEBER?? my ass! hon springer runt här och är hur glad som helst, och ingen feber alls, Att hon spydde kan bero på att hon drack en välling på väg till dagis och sen käka hon frukost där, så hon fick nog i sig för mycket, för det är inget fel på henne nu.. aja för säkerhetens skull så är vi hemma till torsdag. Jag tänker fan inte vara den morsan som tar dit sina sjuka barn och smittar ner halva avdelningen - no way!! Nu har vi iaf ätit en snabb lunch, vi fick i oss oxpytt, så får Joseph fixa middagen sen. För eftersom jag inte fick mitt morgonpass så blir det kvällspass, här ska man inte ligga på latsidan. så jag drar direkt när Joseph kommer hem...läääängtar!! Nu ska jag lägga Chloe och jag och lenci ska mysa ner oss i soffan och kolla på film. Snart kan Chloe också förhoppningsvis sitta still till en film, vilket är rent ut sagt omöjligt idag...Snart kan jag nog ta med båda mina fina prinsessor på bio - MYS! 
 
ÅH VAD JAG SAKNAR!! 

Tiiisdag

Kategori: Personligt

God morgon!! Joseph tog tjejerna till dagis förut, så nu har jag ätit i lugn och ro och plattat mitt hår. Tystnad är så underskattat haha jag älskar det, och höjdpunkten på hela dagen är att få avsluta den i sängen, jag deckade inom 3 sek igår, Joseph hann inte ens komma i säng förän jag somnat hahaha. Ska till gymmet snart, ska sola innan, känner att färgen börjar försvinna, sen blir det ett avslappnat BodyBalance pass, vilket jag behöver...Efteråt ska jag träffa den Bästa över en fika, vi har en del att prata om :) Sen är det tjejerna som ska hämtas kl 16 :) 
Flygbiljetterna är köpta föresten...Nästa gång vi har skola så är vi i Stockholm, och lär oss bla om kost och massa annat skoj, ser verkligen framemot den helgen... Så ska sova hos Josephs mamma och hans syster, lite nervöst eftersom jag aldrig har träffat hans mamma innan, pga Joseph har en hemsk historia som ligger bakom, så ja, jag kommer att vara på min vakt haha, nä men det ska gå bra, har ju pratat med henne i telefon och där är hon jätte mysig... det kommer att gå bra.. i know it! Nu ska jag slänga mig i soffan, och kolla på allt annat än barnprogram haha. vi ses sen ;)

Schleten morsa

Kategori:

Oh yes thats me! ingen utav tjejerna har lyssnat på mig idag. Så idag har det vart totalkaos här. huvudvärk från en helt annan dimension så jag får träna dubbelt imorgon. för Tjejerna ska till dagis... väntar på min fina man så jag kan börja med fläskfilén och klyftpotatiaen. börjar bli vrålhungrig!! hur har eran dag varit?



Helg, lååång helg

Kategori: Personligt

God Morgon! Hoppas er helg har vart kanoners :) Det har min vart, lång men grymt bra och intressant. Vart i skolan hela helgen och vi har haft utbildning i HPB - hälsoprofilbedömning. Långa dagar 9-17 så jag har haft varken lust eller ork till att blogga. Som sagt så va HPB väldigt INTRESSANT, Vi har gått igenom va det innebär, vi har fått svara på frågeformulärer om hälsa, (vilket några av mina vänner också ska få göra sen - läxa för min del) vi har gjort konditionstester på cykel och tagit blodtryck och mycket mer, så nästa HPB är i april och då blir vi även lic. Hälsoprofilbedömmare, vilket kommer att se grymt bra ut i CV:t sen hahaha. Bortsett från skolan så va vi hos mamma i lördags. Joseph och barnen åkte dit tidigare eftersom Joseph skulle tapetsera mammas rum. Men jag trodde dom skulle vara klara när jag kom dit vid 18, men nej nej, vi åkte därifrån vid 22, barnen som va övertrötta och gnällde som in i....och jag som va halvt död, ingen bra kombination... väl hemma så deckade vi direkt. Men mammas rum blev jättefint, det rummet va mitt när jag bodde hemma hehe så det rummet har fått sina väggar omgjorda några gånger :) Min träning idag blir lite omplanerat :( skulle tränat rpm och cx men eftersom Joseph är och jobbar och tjejerna är hemma från dagis så får jag träna ikväll istället, vilket jag egentligen inte gillar att göra, men det får bli ett måste eftersom jag inte fått tränat i helgen, bara att gilla läget haha. Så förhoppningsvis kommer jag med rpm 50 min senare. Nu kurrar magen. Ha en bra dag sålänge!!

I ♥ Sheldon

Kategori:

The Big Bang Theory gör min dag!! hahah





BAZINGA!!!

Lessive...

Kategori: Personligt

JUPP IDAG TVÄTTAS DET!!
Är iofs snart klar, ska bara vänta tills den har torkat, det va inte lika mycket som förra veckan - förra veckan va det 6 maskiner tvätt, aldrig mer. Joseph hade klagat på varför jag tvättar varje vecka, så då skulle jag bevisa honom varför, och väntade en vecka extra, så nu fattade han ganska skarpt varför haha. 
Mår mycket bättre idag, Joseph kom hem igår med en ny tub voltaren som jag blev insmord 4 ggr av. Så idag fick jag en liten dos träning iaf, men ni skulle ha sett mig, jag såg ut som Quasimodo (han i Ringaren i Norte Dame)
Fast jag hade axeln ända upp till örat haha. Tack Voltaren för att du räddade mig!! 
I helgen väntar något stort - Vi ska nämligen ha en kurs som svin dyr  - hela 15000 kostar den, men det är redan inbetaltat i skolsumman. HPB - hälsoprofilbedömning. Ska bli skitkul, är så nyfiken på allt som har med cykeltesten och alla tabeller som ska göras. Så KÄRA VÄNNER, bara så ni vet så ska jag göra det på er, ni kommer inte undan hahah. Snart kommer mina fina tjejer hem från dagis, ibland så saknar man dom extra mycket och idag är en sån dag, kommer inte att se dom så mycket i helgen pga skolan eftersom det är långa dagar, men men, man kan inte vara super mom hela tiden, eller hur?
Nu ska jag ner till tvätten!
CIAO!!

AJ!

Kategori: Personligt

Oj oj oj och AJ aj aj!!! - Oj:et är mer för att jag inte har skrivit nått och aj:et är för att jag har SVIIIIIIN ont i höger skuldra, och uppåt, kan inte vrida eller vända mig normalt, och jag vette fan va det är som har hänt, sen hittar jag fan inte min voltaren salva heller, gaaaahhhhh!!! Så ingen träning idag inte. Skulle ha kört dubbel pass igår men jag ville hellre vara med tjejerna eftersom jag inte såg dom i måndags, så hade extremt dåligt samvete. Men det blev ett BadyBalance pass iaf, mitt första, och det kommer jag verkligen att fortsätta med, det kommer att ge mig stora resurser sen ;) Så nu är man uppe i 10 pass i veckan, överlycklig för det, blir så rastlös om jag inte får min timma om dagen, (vilket är det dagliga rek. för fysisk motion) Så Ni som gnäller över att jag tränar för mycket, SLUTA! min kropp får den återhämtning den behöver, sen känner jag min kropp bättre än någon annan, så ni kanske ska tänka på er hälsa istället för min. Träning är mitt liv, mitt senare yrke, så jag vet vad som krävs.... Så då..Vi har haft magsjuka, hela förra veckan för att vara exakt, tjejerna kom hem med skiten från dagis, och även om jag höll mig borta så blev jag drabbad - under 1 dag haha, dagen efter var det som att inget hade hänt. Så från att vara så svag att jag inte orkade blinka till att vara i topp form, helt otroligt... haha Fast höll på gå upp i taket eftersom jag inte vart ute på en hel vecka, så fredag förra veckan fick jag äntligen komma ut, då va jag på dejt med min fru Vanne, vi luncha, shoppade och skratta ihjäl oss i flera timmar, vi hade såååå kul, så hoppas vi ses snart igen!!! Sen i måndags va jag med min syster Susanna, vi skulle fortsätta med att bygga ihop en byrå, som har miljoner miljoner delar, vi fick nästan ihop den, så slutade det med att trät sprack!!! OM vi blev förbannade, vi hade suttit med denna i 4-5 timmar, så går den sönder!!! WHATA!!!???? men vi skrattade samtidgt väldigt mycket, men ändå, så hon ska få en ny byrå, så får hon be nån annan hjälpa henne haha... Sen har jag bara tränat och tränat och tränat. Snart ska jag ta och plugga vidare, har skola i helgen, en hel helg med HPB - mycket nyfiken är jag. men först FRULLE!!!! 
 
 

Dåligt uppdaterat

Kategori: Personligt

Ber om ursäkt för att jag har varit "off track"... Fredag idag!! veckan har SPRUNGIT!! 
TräningsVeckan har vart helt ok, inte såå nöjd men ibland får man prioritera lite annat. Så här såg min TV ut:
Måndag: RPM & CX - 30 min var.
Tisdag: BodyCombat & MRL - 1h och 30 min (va på mrl i 30 min, och insåg varför jag slutade gå på den, så jag gick haha) Gick i CrossTrainern och tränade bröst istället så + 30 min = 2 h träning.
Onsdag: Vilodag/pluggdag
Torsdag: Va hos min hemkomna mamma, som vart över hos pappa i USA i en månad - SAKNAT!!!! jag och mamma har världens bästa relation, om vi inte ses varje vecka så pratar vi minst 3 ggr i veckan. Vi har inte direkt vart bästa vänner innan, för min familj är tyvärr inte fläckfri, och då pratar jag om min äldre syster. Så sen jag kom tillbaka från Stockholm och gravid dessutom så har iaf min mamma och jag hittat varandra. Synd bara att mamma och min syster inte kan göra detsamma.. men men... 
FREDAG: IDAG SKA JAG MAXA GYMMET - Crosstrainer och Bodypump väntar :) 2-3h
Lördag: Bodycombat med Sanna 1h.
Söndag: Bodypump med Sanna 1h.

Så så illa ser inte min träning ut. Mitt slutmål är i slutet av Mars, då ska jag ha min PT-kropp och känna mig assnygg haha. Jag ska ner 10kg så det fixar jag lätt som en plätt ;) Nu måste jag skölja ur mitt hår.

Det va en träning i sig

Kategori:

HERRE GUD!! Att jag inte höll på och dö 5 min in på passet?!?!?! jag trodde jag hade Bra konditori, det har jag ju men inte till något sånt här. vi pallade i 30 min, sen fortsatte vi på gymmet. hjärtat exploderade något tror jag haha. Nä men vi testar igen... om 6 månader. då jävlar ska vi palla hela passet. Vi fick solat också och jag fick handlat så nu är jag på vagnen på g hem. mat ska lagas- fisk i folie med broccoli muumms. och en Dusch hade inte vart fel. sen måste jag fortsätta plugga. imorgon väntar rpm och cx yeeeeah!!



Sunday is Funday

Kategori: Personligt

God morgon folket!! Dagen började som vanligt med mina sit-ups, idag hade jag Chloe som hejade på mig, fast hon stirrade lite konstigt på mig haha... Hittade en app igår "Noom" www.noom.com/ den ska hjälpa en med kost och viktnedgång, värt och testa eftersom den va gratis, så vi får se, Den verkar intressant iaf :) Snart blir det frukost/lunch - Tänkte göra scramble eggs med bacon och grönsaker, hinner inte äta emellan mitt pass sen, jo en banan men ändå.. så äter hellre något mäktigt.. 
 
Idag är det premiär - ska träna i Almedal för första gången, och även träna BodyAttack,
 
ska bli mycket intressant och se vad man har gett sin in på hehe Både Sanna och jag är nog väldigt nyfikna.. Nu har det gått 30 min sen jag tog mina burn-tabletter, så nu får jag äta. vi ses sen! 
 

No more...

Kategori:



åt några styckna, och mådde så dåligt efteråt. Så nu slutar jag helt med godis. har väntat på denna känslan så jag kan sluta köpa skiten. nu kom den äntligen så bye bye candy. see you never again!!!

lugna lördag

Kategori:

lugn dag idag. tränat. pluggat och nu ligger jag i soffan och kollar på Snooki & Jwoww med en kopp kaffe. Halv 10 ska jag kolla på Benjamin button (heter den så?) och äta godis. men vi ses imorgon :)



Of 2 the gym

Kategori:



no pain - no gain

Never Again

Kategori: Personligt

Det gick helt enkelt inte att ha barnen här över natten. Jag och Joseph gjorde allt i vår makt får att få dom andra tre att somna, det gck inte!! Tillslut stängde Joseph av tv:n och la Raheem i Valencias säng, då börjar han störtböla efter mamma och hade sig, och väckte Amira som bara hade sovit en timma. Chloe och Valencia va också okontrollbara. Så jag ringde Rebecca (min kusin) så hon kom och hämtade barnen vid 00, snacka om att dom blev glada. Jag la Chloe direkt i hennes säng, det tog 2 röda och hon deckade. Nä barnen åkte satte jag och J oss i soffan och andades ut...HERRE GUD vilken kväll... vi kan ha barnen under dagen thats it... Tycker synd om min kusin som aldrig få tid för sig själv, jag önskar verkligen att jag kunde göra mer för henne, jag önskar att jag kunde klona mig själv. men men.. Jag skrev till Sanna tidigt imorse att vi får flytta fram träningen, med tanka på hur lite sömn jag hade i natt, ska ringa henne strax, men träning blir det verkligen, fast på gymmet ;) och även sola ska vi göra... nu vaknar mina troll... puss!!!

KAAAAOSSS!!!

Kategori: Personligt

VAD HÄNDE MED LUGNET??? I 2 TIMMAR HAR DOM KAOSAT!!! MY GOOOOD!!! 
Amira tappade bort sin ända napp här hemma, och vi har ta mig fan letat ÖVERALLT jag och joseph rensade tjejernas rum, vi vände upp och ner på den och det positiva va ju att jag fick dammsuga haha. Men samtidigt vi städade där inne så kaosade dom i soffan i stället, jag har ingen röst kvar - så mycket kan jag ju säga. Smsade min kusin ang att ta med flera nappar nästa gång, för detta funkar inte, vi har inte hittat den än, men så hittade jag en gammal napp som tjejerna haft, som hon fick, tur som det är så tar hon den... Klockan är nu 22:15 och ingen ligger i säng än, vi försöker lugna ner dom med en film, så kanske kanske kaaanske dom somnar till den, nu när jag kollade bak, så ser jag att Amira har somnat - 3 KVAR!! Joseph försöker natta Chloe nu, en mycket övertrött en. Vi får se hur natten blir.. Jag är trött som fan, vill bara att dom ska somna så jag kan kolla på Jersey Shore. Nu ska jag ta en bajsblöja.. God natt!!! 
 
 

citron-och ingefära

Kategori:

vi har just nu lägenheten fullt med ungar. 4st för att vara exakt. Passar min kusin barn, hon behöver få andas lite. Dom sitter just nu och käkar majskrokar och kollar på toystory. så än så länge är det lugnt här. det blir pyjamasdags kl 19 sen får vi se hur villiga för är på att gå och lägga sig haha. Jag själv sitter i köket med en kopp citron-och ingefära te. Försöker göra allt i min makt för att få bort slemmet i halsen. Både jag och Joseph är slemmiga. NOT FUN!! ska ta en shot mollipect sen också, den gjorde susen igår hehe. Träningsvärken börjar mer och mer komma, börjar faktiskt bli lite rädd för träningen imorgon. Men jag ska faaaan inte hoppa den. no no no! Sanna ska inte vara med, men hon ska iaf till gymmet med mig och gå på bandet eller ngt.Stolt över dig gumman!! har aldrig mött en tjej med så kämpar glöd! ska bli sjukt kul att få följa dig till ditt slutmål :) mathandlingen blev av, käkade först i stan och sen åkte vi till Eriksberg för att handla. väktare hemma igen va jag skit trött så jag total deckade på soffan, tur va väl det för annars hade jag inte pallat med alla energitjuvar här haha. dom kom strax efter jag vaknade så bra tajmat. nu ska jag passa på och mysa med mannen min. barnen leker i tjejernas rum. så puss på er!!!




Fredagsunderhållning

Kategori: Personligt

Fick just läst klart skelett anatomi kompendiet, och även tränat magen, bra start på dagen. Frukost som väntar nu bara...Träningen igår gick bra, för Sanna med, hon va jätte duktig. Hon smsade mig nyss om att hon har ont överallt och att hon känner sig liten haha. Jag känner bara i låren, så jävla go känsla. Nästa pass blir imorgon då kör vi bodycombat, stackars Sanna haha tur att hon är en tuff brud :) Imorgon ska även jag och Den bästa ut och dansa - INGEN ALKOHOL inkulderad, bara dans. Utekvällar med henne är dom bästa, man glömmer alltid av tiden så helt plötsligt är kl 05 på morgonen haha man känner sig som 18 igen, så det ska bli riktigt kul, nu får man rota i genom garderoben efter något kul att ha på sig. inte riktigt lika kul men som vanligt hittar jag alltid något... IDAG SKA VI HANDLA!! punkt! Jag va för upptagen med plugget, och Joseph va bara lat, men eftersom kylskåpet ekar så måste vi få tummen ut ur röva, och fixa det idag. Fredagsunderhållning hahaha. Nu kurrar magen och så ska jag hoppa på min man. Vi ses sen!

Jersey Shore

Kategori:

Varför fastnar jag varje JÄVLA gång på detta? haha



sååå roliga va!! haha

Dagens

Kategori:



plugg, god mat, kärlek och bodypump







This is..

Kategori: Personligt

 
ME!!! jag kan jag med :) fast detta va ju ett tag sen, men jag älskar den lika mycket.
Fotograf: Susanna Grubisic

Gårdagen

Kategori: Personligt

Blev inte alls som jag tänkt mig... Min träning blev bara 30 min lång, pga att jag inte tål instruktören, jag avskyr henne!! Har haft henne på ett annat pass och då lovade jag mig själv att aldrig mera gå på hennes pass. Det va inte den vanliga instrukötren, hon blev dålig, så därför fick denna hemska person hoppa in. Jag gav det en chans, men nej nej nej!!! Jag va så frustrerad eftersom jag verkligen hade sett framemot det, så jag kunde inte ens gymma. Jag duschade, fixade mig och gick en runda i stan innan jag mötte upp Den Bästa. Hon gjorde snabba ärenden i stan och sen tog vi vagnen till östra för veckans nya prover. ( Den bästa fick blodproppar i lugnorna, så nu måste hon till sjukhuset varje vecka för att ta prover, för att se hur hennes blodvärden ser ut) Otroligt jobbigt att se henne gå igenom allt detta, men man försöker så gott som möjligt att finnas där för henne - alltid!! Hennes blodvärden hade inte förbättrats så hon får fortsätta med sin medicin, så får hon åka tillbaka nästa vecka igen - PALLA!!! Efter sjukhusvistelsen satte vi oss på 5an och åkte heeela vägen hem, kändes helt ärligt att man åkte i en evighet, tror det tar 40-45 min från ändhållplats till ändhållplats. Ingen kul väg alls, men hem kommer man haha,, Den bästa hade bestämt att jag skulle fixa käk åt henne, hur kan man tacka nej, när hon gjorde nyårsmaten?? Så vi åkte till Netto, handlade kotletter och sallad. Promenerade hem i iskylan och började direkt med maten. Gjorde även köttbullar och makaroner till Mille-pille och Den bästas kille eller vad man nu ska kalla dom?!?! (Dom är inte tillsammans, men är är med varandra varje dag, vad blir det då?) Iaf den här killen äter tydligen inte sallad, så därför fick han "Barnmat" hahaha. Vilket fall som så smakade det bra, huvudsaken är att vi blev mätta... Åkte sen hem, busade med Chloe och Valencia innan dom skulle gå och lägga sig. Sen kunde jag och Joseph kolla på film - det blev Skyfall, inte den bästa bondfilmen direkt, men men nu har man iaf sett den. Somnade ganska direkt efter filmen, men blev klarvaken 02.48, jag kunde verkligen INTE somna om!!!! jag låg och spelade fram till 4 tror jag, och nu vaknade jag lite innan 8. Vi får väl se hur denna dagen blir. Vi ska iaf åka och handla, sen ikväll blir det bodypump med en gammal vän Sanna, hon ringde mig för några veckor sen och frågade om hon fick börja träna med mig, hon fick nyligen barn så hon vill tillbaka till sitt gamla jag, och jag ska hjälpa henne dit, så nu ska hon med på 4 av 6 träningsdagar, varav tisdagar är dubbelpass - mm låter som glass i mina öron haha nä men det ska bli så jävla kul, ser verkligen framemot detta. Nu mina vänner måste jag sätta mig ner och plugga, har prov på tordag nästa vecka. Vi hörs sen!

en liten...

Kategori:









bildbomb...

Andra Januari tvåtusentretton.

Kategori: Personligt

God morgon på er!! Idag förändras mitt liv, eller tillbaka till mitt gamla kanske jag ska skriva istället, Äta nyttigt och stenhård träning 6 dagar i veckan - MUMS!!! Så nu gör jag frukost, för kl 12 börjar mitt BC pass (LÄNGTAR) 
 
Så mycket skit som man har proppat i sig under jul och dagarna efter och ingen träning på det, ja ni kan säkert fatta hur man känner sig, men idag uppfylls ett av nyårslöfterna, träningsnarkomanen i mig ska fram. Nog om det nu.. NYÅR: barnen lekte ihjäl, vi skrattade en massa och åt massa gott, Sminket på både mig och Den bästa åkte av före midnatt haha, så vana är vi med mycket smink hahaha. Banen stendeckade och vi kunde andas ut, vi verkligen njöt av lugnet, vi kollade på film och sen va klockan 24 och fram med den alkoholfria skumpan och vi välkomnade 2013 :) Efteråt fick Den bästa lite drama, men vi alla blev påverkade haha, Att en kille kan skapa så mycket frustrasioner och ÄNDÅ gilla han så fruktansvärt mycket. Men dom löste det, så ni är vi alla superduper glada - HEJA ER!!! Igår va jag bakfull eller nått :S orkade inte med nått!! somna till flera gånger, va sugen på fet mat och mådde dåligt till och från haha, lite lustigt med tankte på att man inte drack en droppe alkohol... Både jag och Joseph va sånna, medans ungarna va helgalna (som vanligt iofs) Dagen avslutades med JS och jag deckade sååååå jävla gött. Nu ska jag käka... Puss på er!