Valoee

I Don´t Work Hard Because I Hate My Body, I Work Out Because I LOVE IT...

Nyår...

Kategori: Personligt

Är det bara jag eller känner ni också att året har gått ap-fort?? Och minns ni ens vad som hänt under året? jag minns bara några få stunder, men inget så för varje månad, måste nog börja skriva ner viktiga eller speciella dagar hehe, speciellt jag som är mamma. Känns som man går miste om en massa av barnens liv när man inte minns. USCH hemska tanke... Va och mötte upp Den Bästa förut så vi kunde handla det sista inför kvällen. Sen åkte vi hem till oss. Har fått duschat, satt på mig nyårs ansiktet (som btw åker av efter 12-slaget) Den bästa ska göra lammstek ikväll, mummmmms och Joseph håller på och bakar 

Devil's Food Chocolate Cake, 2 DIE FOR!!!!

tar kort på maten sen ;) Just nu yrar alla barn runt, MY GOD!! liv i luckan jaaaaa!! Så nog bäst att jag slutar snart... 
Har ni föresten nyårslöften? Det har jag, några styckna för att vara exakt. Men det tar vi en annan gång. Vi ses sen. 

i heart coffee...

Kategori:

kaffedags!



mat på g med den bästa!!!

Kategori:

ja vi ska ha det mumsigt haha

ni får ursäkta att bilderna ligger på sniskan. Jag vet helt enkelt inte hirs man vänder på dom via mobilen.





slutet närmar sig...

Kategori:

idag ska vi iväg och handla mat för årets sista måltid.. blir 3-rätters :) som tur är ju att jag är bland dom bästa - den bästa är ju kock och min fina man är en utmärkt efterrätt maker så maten kommer definitivt inte bli misslyckad.

076 018 79 39

hur vänder man på bilden?? hjälp!!

kvällen är inte slut än...

Kategori:

Pizza och true blood s05 - kvällen blev genast bättre. muuuuums!!!



Tråkig lördag!!

Kategori: Personligt

Nu har man slarvat igen... men men gjort är gjort... Har egentligen inte gjort så mycket ändå. Vart med den bästa för det mesta - åh!! det rimmade!! Seg dag idag, har tvättat 2 maskiner tvätt, sen packade vi på ungarna och åkte hem till Den Bästa (jag skriver den bästa eftersom jag inte vet om hon vill visa sitt riktiga namn här) märker jag nog efter hon har läst detta, men hon vet vem hon är ;) Vi drack kaffe och bara va, sen gick vi och handlade och åkte hem. Fick äntligen köpt min hudlotion, den har vart slut så jag har inte kunnat duscha eftersom jag MÅSTE smörja in mig efteråt, annars blir jag en torrboll, så jag har helt enkelt inte duschat på 2 eller 3 dar! ÄCKLIGT VA??? men nu är det gjort och jag är insmord och god :) 
 
Imorgon ska vi åka och handla mat inför nyår, hoppas vädret blir liiiiiite bättre, blir ju bara så nerdeppad, hoppas kan vi alltid göra... läste något nyss som fick mig att smälta... 
 
"Den som gråter
Gråter oftast inte för att den är svag.
Utan för att den har varit stark för länge."
 

med dessa ord så säger jag god natt, iaf för tjejerna :)

Mer mer

Kategori: Personligt

Tvätten gick bra, även om torktummlaren som vanligt va ur funktion. men men.. Efter en god frukost klädde vi på oss för att åka ut på äventyr, Tjejerna har inte vart ute på en vecka pga sin kraftiga förkylning, men vi åkte först till dagis för att lämna choklad askar till fröknarna (yes we love them) sedan åkte vi vidare till stan. Joseph fick beställt sin nya samsung galaxy note II, så han är riktigt nöjd nu. vi fick köpt nattlinnen till tjejerna, eftersom dom är klänningstokiga så blir detta toppen. 
 
lindex 149:- st
Till Joseph köpte jag pyjamasbyxor på cubus, jättemysiga... well well, imorgon ska vi hem till mamma och ta bilen (hon är ändå hos pappa i Arizona) så vi kan åka och storhandla det går inte att ta vagnen haha. Ska stoppa tjejerna i badet nu, och göra mig en stor kopp te, ikväll kommer mitt program aldrig mera fet ;) soffan är då min!!! hehe ha en trevlig kväll! 

åhhhh!!!

Kategori: Personligt

 
ÅHHHHH!!! hittade denna på utkast! den har legat där sen januari!!! mammas bääääbis - Chloe!!!

God morgon Torsdag!

Kategori: Personligt

Har redan vart vaken i en timma, det är den tråkiga tvättdagen idag nämligen...8-12 :/ Det är egentligen ett MÅSTE att ha en tvättmaskin hemma när man har 2 småbarn. Valencia är lite av en diva och vill helst byta ut sina klänningar kanske 5 ggr om dan, och på något sätt så lyckas hon smutsa ner varenda en. Chloe lär väl också följa hennes fotspår sen, Chloe är mer into shoes, hehe just like me! Det är nästan som att hon hatar att gå barfota, så både jag och Joseph köpte inneskor till tjejerna igår så dom kan klä ut sig till prinsessor som dom är. 
 
Har suttit och läst massa fitness bloggar nu sen jag kom upp från tvättstugan, jag älskar dom, samtidigt som jag hatar dom, får så dåligt samvete att jag själv inte har tränat. Nu när dagis har julstängt så kan jag inte träna på morgonen då Joseph är på kontoret, och på kvällarna vill jag mysa med hela familjen. jag MÅSTE hitta en lösning på hur jag ska kunna träna. Jobbigt samtidigt att man läser motivation till motion där det står om inaktiva faser osv, snacka om att man trycker ner sig själv haha. Jag brukar gå på pass, eftersom jag tycker det är kul plus att jag har lite vikt jag behöver tappa, men jag får nog börja gymma istället dom tiderna joseph är hemma tidigt så jag kan sticka iväg några timmar. Nu vaknade Chloe, familjens busfrö, så nu måste jag sluta...

shoppat

Kategori:

1 timma tog Mina julklappar att hittas. skönt!! på väg hem nu. vart med


Susanna halva dagen. gick upp till hennes jobb när jag va klar. började pärla armband till ung cancer. på dom står det fuck cancer. as balla!! sen när hon slutade så skulle hon shoppa. det gick snabbt där med. nu måste jag sluta, ska av vagnen. puss

julgodis!

Kategori:




Valencia vart sur för att hon va tvungen att städa efter sig, därav den fina tungan haha

Back 2 the good old...

Kategori: Personligt

Hittade tillbaka till denna bloggen, jag hade totalt glömt bort inloggningen till denna, så går jag in nu, och helt plötsligt hamnar jag inne på denna... tur va väl det hehe, så raderade den andra och går nu tillbaka till denna igen. Det va ett bra tag sen jag skrev sen sist. så har egentligen en massa att berätta. men det tar vi en annan dag. 
 
Idag ska det shoppas julklappar, Så detta får bli min träning idag. Har tränat jäääätttttte dåligt nu på senaste, Har haft sjukstuga här och haft massa plugg att göra. Tjejerna har nu vart sjuk VARJE vecka!!!! 1-3 dagar på dagis, så kommer dom hem med skiten. Och i o med det så kommer man efter i plugget eftersom det är rent ut sagt omöjligt att läsa när dom ska sitta upp i röven på en. Som tur är så är man ju i skolan en helg i månaden, så man missar ju inga lektioner. Mitt projekt nu är att läsa färdigt "Motivation till motion" sen skriva en uppsats om hur jag som PT ska få en person att bli fysiskt aktiv och ändra sina livsvanor, har så mycket ideér och massa att skriva, men tyvärr ska denna uppsats bara vara på ett A4 papper - suck! But I can do this ;) 
 
Om ni såg min soffa nu, hade ni tappat hakan. Tjejerna har dratt ner ALLA kuddar, byggt en koja och sitter i den som små prinsessor och kollar på Barnkanalen, dessa godisbitar gör mig både galen och så otroligt glad samtidigt. Nä dags att dricka upp kaffet och fixa i ordning sig, sätta på mig ett ansikte framför allt. Vi ses!!