Valoee

I Don´t Work Hard Because I Hate My Body, I Work Out Because I LOVE IT...

~ Frukost! ~

Kategori: Personligt

Äntligen får man äta! På menyn står det, keso med grädde och kanel, baby bell ost och salami, samt kaffe med grädde och vatten ;) smaklig måltid Emmy!

~Värker~

Kategori: Personligt

Det bokstavligen värker i hela min kropp!! Ont i rygg och axlar, går som om nån lyfter upp mig, axlarna sitter uppe vid öronen. och ryggen gör ovanligt ont, har alltid ryggvärk men detta känns helt annat. och som grädde på moset, så har man mensvärk!!! UNDERBAR dag man har... vill bara lägga mig i sängen och sova, jag är så trött, jag minns helt ärligt inte när jag fick sova en hel natt, utan att vakna av gnäll eller att behöva gå upp och mata... Förstår inte varför Chloe fortfarande äter på nätterna? Dom ska väl klara sig utan mat på nätterna nu när dom är 8 månader? det sa iaf min BVC-sköterska till mig, att det brukar avta när dom är 6 månader... men men min lilla tjockis älskar att äta...Den dagen man får sova igenom hela natten, kommer jag känna mig som en ny människa haha....Sitter just nu med den största koppen te, lägenheten är så kall, har tänt ljus, jag och lenci sitter under våran gose filt och kollar påp djugeldjur..Chloe sitter på 1a parkett, haha längst fram vid Tvn... gose barn!!! Nä nu ska vi mysa vidare här, få se om träningen sen gör att axlar och rygg blir bättre... hoppas kan man iaf göra!!

~Städ dag~

Kategori: Personligt

Japp, nu sätter jag igång med städningen, möblerna ska dammas, golven skuras och disken diskas, massor och göra!!

~LCHF-chokladmousse ~

Kategori: Personligt

4 port.
3 ägg
200 g hallon
1 msk honung
150 g mörk choklad (att smälta)
4 msk vispgrädde
50 g mörk choklad (att hacka)
100 g hallon (att toppa över)
2 dl vispgrädde (till servering)
Seperera äggulor och vitor. Vispa vitorna till hårt skum.
Blanda äggulorna med hallon och honung i en seperat bunke.
Hacka och smält chokladen över vattenbad.
Häll den smälta chokladen i hallonsmeten och vänd sedan in i äggvitorna med hjälp av en slickepott.
Blanda till sist in vispgrädde.
Varva chokladsmeten med hackad choklad i glas eller skålar.
Låt stå i kallt minst 2 timmar.
Servera med 2 dl vispad grädde och hallon!
Smaklig måltid!!!

~Sexy and I know it~

Kategori: Personligt

Sitter och slingar håret... Va tycks??
ÄLSKAR ATT BJUDA PÅ MIG SJÄLV!!!

~BRÖLLOPSDAG~

Kategori: Personligt

Idag har jag varit en gift kvinna i ett år, tiden rusar förbi. Och jag ÄLSKAR varje sekund av det gifta livet, inte för att det känns olikt än något annat, men att veta att man har en man som älskar en oavsätt hur knäpp och envis man kan va. Kan ni fatta att jag och Joseph träffades över Nattstad? haha jag va inte intresserad alls i början, för jag trivdes som singel, men efter mycket om och men, så började vi snacka mer per telefon osv, och efter 6 månader besämde jag mig för att åka upp till han i Stockholm över en helg...Vilket va det bästa jag gjort, när vi träffades på parrongen i centralen så kändes det som vi hade känt varandra i flera flera år, allt va så naturligt...Den helgen flög förbi och jag åkte sedan upp varann helg, sen flyttade jag upp, vi förlovade oss, blev gravida och nu är vi gifta och har 2 underbara barn tillsammans... Så this is our love story ;)
JAG ÄLSKAR DIG TILL MÅNEN OCH TILLBAKA!!!

~Nu kom Bloggen efter ~

Kategori: Personligt

Eftersom nattsömnen blir så rubbad så orkar jag inte sitta och blogga, jag ligger hellre i soffan och halv sover haha. Chloe lider något så fruktansvärt av hennes tänder, det är lika mycket gnäll på nättrna som det är under dagarna, sen har Valencia också kommit i en gnäll-fas, så ni förstår ju hur jag har det. Igår tog jag mig tid till att åka till stan, UTAN barn med Vanne, för att njuta av mig själv och vädret. Har ju suttit inne i en vecka och stirrat mig blind på dessa väggar, och det va såååååå skönt att få komma ut och se andra människor! Vi fönstershoppade innan magen tog över, så vi åkte upp till f.d Tintin och käkade en jädrans go kyckling-macka, (eftersom det va lördag så fick jag äta vad jag ville) men magen tog styck av brödet, fick sån magont, och mådde dåligt, den la sig som en sten i magen :S Efter maten gick vi vidare ner mot avenyn och in mot 5an igen, hittade en topp som jag ska ha på fredag, så jag blev ju glad.. Efter flera timmar i stan åkte vi hem, eller hem och hem, jag gick av här på torget för att handla lite lördags mys inför melodifestivalen, köpte även hårfärg, tänkte göra röda slingor, (om det går) får väl se hur det blir sen... Kom hem, tog en varm dusch, va väldigt frusen.. inte direkt plusgrader ute haha... sen satte jag igång med en LCHF-chokladpudding - GUDOMLIG! lägger upp bild och recept senare ;) sen började jag med maten, gjorde en kräftgryta med curry - har alltid gjort den med kyckling men så sa mamma att jag skulle testa med kräfor, och det va gott det med! om ni vill så lägger jag upp receptet på det med ;) sen bunkrade vi upp oss i soffan, Valencia fick sin choklad och hjärt-chips, och jag fick mina pussar och min man ;) sen va det bara att njuta av melodifestivalen, och jag tyckte helt rätt låtar vann, jag skrek av lycka haha, vad tyckte ni? Sen kollade vi på mr Bond, och när den va slut somnade jag som en litet barn, tills det va dags och vaka över chloe :/ va eran lördag bra?

~Goda nyheter!!!~

Kategori: Personligt

Ni som läste mitt inlägg igår om kursen jag ville börja.. WELL....JAG BLEV ANTAGEN!!! ni anar inte hur skönt det känns, att få ha en färdig plan framför sig nu när mammaledigheten tar slut... jag är så jääääävla glad, längtar till oktober nu, vill börja nu nu nu!!!!

~ Tänder ~

Kategori: Personligt

Ännu en sömnlös natt. Vi gick och la oss rätt sent igår med. Vi kollade på "the dark knight" och den slutade inte förän 00. Och Chloe hade vaknat till och från under hela filmen, och sen precis innan filmen tog slut så tog vi upp henne, hon har världens slemhosta, så hon fick kräkas upp en hel del igår kväll, och sen la vi henne mellan oss med en välling, men hon kunde inte slappna av, max 10 min kanske och sen va det gnäll som gällde, efter massa om och men så la vi henne i hennes säng igen, och under hela natten har hon vaknat till och från. Man hör på henne att det inte står rätt till.. Så nu imorse vakna hon med feber, så nu har hon fått feberdämpande och en bitring.. Även om det bara är några månader emellan Valencia och Chloe så minna jag inte hur lenci hade det under denna tiden... Så det blir liksom att man får söka på google hur man ska göra för att dämpa tandsprickningen från att göra så ont, hahah.. Vi får se hur länge denna smärtan sitter i på henne, för jag och Joseph LÄÄÄÄNGTAR till att få en hel natts sömn... Nu ska här fixas frukost åt en nyvaken litet troll som precis kom upp... Vi ses sen ;) Föresten, kom gärna med tips hur ni gör för att dämpa smärtan på era små... Puss

~ Låt min dröm slå in ~

Kategori: Personligt

Ja, men visst vore det inte fel?? Nu undrar ni säkert vilken dröm... jag anmälde mig nyss till en kurs som Personlig Tränare hos Axelssons, och jag ber verkligen till gud att jag kommer med, för detta är ngt jag verkligen vill göra. Ni ska se när jag snackar med folk om träning och kost så brinner det i ögonen på mig, jag kan snacka i timmar om det vore så, det är bara så intressant, och att sedan få hjälpa andra, woooow snälla låt min dröm slå in!!! så mina läsare... HÅLL TUMMARNA FÖR MIG!!!  ge mig inte onda ögat nu, jag förtjänar fan detta...Nu blir det "once upon a time" Vi ses imon...PUSS

~ Egentid ~

Kategori: Personligt

Nu har jag egentid, vad ska jag göra då? jag brukar städa eller passa på och sova, men jag är varken på städhumör eller trött...Vad gör ni när ni har egentid? slappar i soffan? passar på och duscha? ja, vad gör ni?

~ sleeping beuties ~

Kategori: Personligt

~ Jeepstarr ~

Kategori: Personligt

Jeepstarr är en skön snubbe som gör go reggae. Som man längtar till sommarn nu...

~ finn felet ~

Kategori: Personligt

Hittar ni felet?

~ nylonstrumpa ~

Kategori: Personligt

Valencia hittade mina nylonstrumpor. Nu sitter dom snyggt på hennes fot, eller vad tycker ni?

~ Gunga ~

Kategori: Personligt

Igår när tjejerna vaknat så klädde vi på oss och gick ut en liten stund, vi skulle möta Joseph på backaplan en liten stund efter så vi passade på att gå ut och gunga. Valencia har tjatat och tjatat om det så nu fick hon äntligen gunga, glad liten tjej blev trots att jag glömde hennes väntar :/ aja man kan inte tänka på allt.. Det va Chloes första gång på gungan, först fattade hon inte vad som sker men sen fick man leendet.. så hon tyckte det va kul... När värmen kommer tillbaka och snön försvinner då ska vi gunga ännu mer ;)

~ Hos mamma ~

Kategori: Personligt

Ringde BVC i morse och dom bad mig att åka till vårdcentralen i Tuve för att kolla upp Valencia. Så på vägen lämnade jag av chloe hos mamma och jag och lenci gick upp vc. Ett stick i fingret och grundlig undersökning, och det visade inget allvarligt, tack och lov, det hon har är en extremt hård förkylning som satte sig i lungor, hals och näsa, tycker så synd om henne, men är tacksam att det inte va något annat. Så det är bara att fortsätta med hostmedicin och allt annat... Sen gick vi hem till mamma igen, efter mycket lek så sover dom. Och mamma gick nyss till jobbet, så här sitter jag ensam i väntan på att dom ska vakna igen. Nu ska jag lägga mig under filten och mysa. Puss

~Iphone 4 skal ~

Kategori: Personligt

Kollar runt lite på ebay efter nya skal till iphonen, hitta dessa coola skal...

finns så mycket roligt på ebay, får se vad jag beställer hem ;)

~Vakna med The Voice ~

Kategori: Personligt

Det första jag gör på morgonen är att sätta på kanal 5 och "Vakna med the Voice" , eftersom man inte läser så mycket skaller tidningar längre, så får man lite uppsikt vad som händer, sen får man ett gott skratt av dom, bra start på dagen helt enkelt... Så tack till er! Natten va katastrof igen, Chloe ligger och hostar så man oroas av att hon ska spy, sen vaknar hon kl 03 för att ha mat, och lenci är det bara synd om, dum hosta och så täpt näsa, så hon ligger och kämpar med andningen, trots nässpray, JAG HATAR FÖRKYLNINGAR!!!! Så jag och Joseph sa nyss att det känns som man bara har legat och blundat hela natten :( så idag blir det att sova middag med tjejerna om jag ska orka stå på benen. Tänkte fråga er, förkylningsfeber... hur länge varar den? för Valencia har haft hög feber sen i lördags, ska ringa BVC idag och höra mig efter... Nu väntar en stinkbomb till blöja som Chloe har producerat... vi ses sen ;)