Valoee

I Don´t Work Hard Because I Hate My Body, I Work Out Because I LOVE IT...

vart tog tiden vägen?

Kategori:

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Jag skrev via telefonen igår men sen försvann ALLT jag skrev, och det va inte direkt 1 2 rader, så jag pallade inte med att skriva om allt.
 
Jag köpte jackan från carlings igår iaf, jag älskar den, tänk er själva från st 42 till XS haha love it!! Idag lämnade jag tjejerna till dagis, gick hem till mamma och pluggade lite anatomi och sen åkte vi till Frölunda, för en ggn skull kollade vi igenom affärerna (jag och mamma är väldigt snabba annars, ser vi inget speciellt i affären så går vi vidare) men idag tog vi lite längre tid på oss, och jag kom hem med bara en ny mascara, den jag fick i julas är liiiiite gammal nu, så ja en ny blev det. Sen åkte vi hem igen, pluggade färdigt allt innan jag hämtade tjejerna, sen åkte vi och mötte upp Joseph, vi skulle hämta ut vårt paket hehe har längtat lite efter det.. nä nu ska jag äta, lägger upp bilder från igår och idag..Puss
 
 
tro det eller ej, men min lugg låg så fint när jag vaknade imorse, det va evigheter sen jag hade snedlugg.
Det rosa paketet är självklart mitt.. love it!! På lördag kan man börja om på heltid igen, min kropp skriker efter träning...
 

JackJakt

Kategori:

My lord va jobbigt det ska vara då och hitta en ny jacka. Den jag har nu köpte jag för några år sen när jag va gravid. St 42 har den och jag är en 36a. Alla javkor är antingen svin tunna och förjävligt fula haha. Jag är rätt frusen av mig så vill gärna ha en lite vadderad jacka utan att man ska ha miljoner tröjor under. Hittade en på carlings, men ville kika vidare innan jag slog till. Jag och Rebecca kollade hela stan runt och inget som låg till mitt intresse. Så när hon åkte för att hämta ungarna så åkte jag vidare tilm Frölunda, jag va där i max 20 min (ja jag är snabb) kollade i genom dom flesta av affärerna, inte ett skit som vanligt. så nu sitter jag på vagnen in till stan igen och ska köpa jackan på carlings. Sen ska jag hämta mina prinsessor. Jag ligger iaf inte på latsidan när jag inte tränar hahaha

Frostigt

Kategori:



God morgon! Har ni haft en bra natt? Chloe hade lite mardrömmar så hon fick sova mellan mig och Joseph i natt, älskar att sova med henne, hon ligger så nära och småpillar på en.. mmm mina tjejer börjar bli stora så man får ta vara på tiden nu. Gick upp och såg vårt fina träd här utanför, helt vitt av frost, så vackert eller hur? Nu tänkte jag sätta mig och plugga lite och sen fixa naglarna. Puss så länge!

rätt okej idag ändå

Kategori:

Kunde inte koncentrera mig på plugget när det va så fint väder ute, så jag klädde på mig och fixade mig och åkte sedan in till stan. Började med Avenyn och promenerade neråt bland affärerna, gör mysigt. och skönt att vara ensam med haha. Sen vid 13 mötte jag upp Susanna, vi gick på lunch på Göteborgs Wok - My god va mycket mat!!!! 100 kr för buffén och det va minnsann ingen lite buffé, Så dit ska jag fler ggr haha När Susannas lunch va slut åkte jag vidare mot gymmet och tog en vattenmassage och solade, sen va det dags att hämta tjejerna :) Vi handlade snabbt och åkte sedan hem och fixade mat. Så nu är man nyduschad och ombytt, jag och Valencia kollar på Barbie hahah mysigt, hon sitter tätt intill mig. Mammas fina. Har eran dag vart kanoners?







Tjaabaa!!

Kategori: Personligt

Så då va man på fötterna igen. Än så länge iaf haha, halsen är som den är fast bättre än igår. Ska värma lite mjölk och ha i ingefära och honung sen, det gör susen för en ond hals. Tänkte börja plugga nu, men vi hörs sen..
 
PUSS

Dags att bli hänförd

Kategori:



jag älskar detta program. Ikväll handlar det om månen. spännande!

Fu€k!!!

Kategori:

Om det är något jag verkligen VERKLIGEN hatar är att vara sjuk. Detta förstör hela min värld just nu. Jävlahelvetesskit!!!!



min 5:e kopp mynta te denna fina dag NOT!!! Gud ge mig styrka!

Borta bra men hemma bäst som det så fint heter...

Kategori: Personligt

God morgon Götet! haft en bra helg? Det har jag haft trots att jag blev sjuk lördag eftermiddag, fick feber och halsont. Så jag missade en lektion igår morse, och det va träningsdelen såklart, men men jag får testa mig på crossfit och TRX en annan dag ;) Vi va totalt 70 elever, så det va ju kul att få se alla :) Vi har lärt oss mycket...Så nu ska jag planera in mitt plugg så jag hinner med allt. Har en del att göra...Kanske börjar med överkroppens anatomi redan idag :) Familjen där uppe va underbara, utan 1 haha.. Josephs mamma är så lik mig på många sätt, så jag älskade henne, och syster Sana, ja henne har jag ju redan känt i flera år, hon är ju min syster nu. I lördags kom en utav Josephs 4 bröder förbi, han va sååå rolig, hur jävla dålig jag kände mig fick han mig att skratta så högt och så mycket att jag vek mig, han va så social och trevlig medans den broderns som bor hemma där va en riktig åsna han sa kanske 3 meningar till mig under hela helgen, han ljög för sin mamma och va helt jävla respektlös. Och den snubben bor hemma GRATIS + att han är över 30, skäms han inte? iaf. Helgen va konon, ätit mycket gott skrattat en massa. MEN man längtar ju hem till sin fina familj. Kom hem rätt sent igår och Valencia va fortfarande vaken, så fort jag öppnade dörren spang hon fram till mig och gav mig så hårda kramar och pussar, DÅ känner man sig uppskattad, och Chloe fick jag mysa med imorse när Joseph bar in henne till oss i sängen - hon blev så glad - jag är sååå lyckligt lottad över min fina familj, man ska vara tacksam varje dag. Och att få vara med sin man igen - obeskrivligt, så mycket kärlek och trygghet kan man inte hitta någon annanstans än i hans armar - Älska!! 
 
Ni får ursäkta mina bilder, tråkiga som fan, man jag hann inte gå runt i Sthlm, i fredags slutade vi 20:30 och i lördags 16:30, men eftersom jag vart sjuk så åkte jag direkt hem. Hade så gärna gått till Gallerian och i Gamla Stan, men men det kommer fler tillfällen för det - i april närmare sagt haha, jag hoppas att Joseph och barnen kan komma med då...
 
 
Nu ska jag pimpla i mig te och äta dadlar - äkta vara från Marocko ;)

Finn 1 fel

Kategori:



Kanske är lite fel att äta Polly under en kost lektion haha BUT ITS FRIDAY!!!



Man VS Kvinna

Kategori:



Ser ni skillnaden på gröten? En arg Chloe höll iss sällskap fast det syns inte på bilde. haha, Hennes favorit ord är Nej, inte så kul att prata med henne då haha

Stockholm ikväll

Kategori: Personligt

God morgon alla fina! Har precis ätit min gröt frulle med min fina man, hans gröt är så "manlig" jämfört med min hahah, ni ska få se sen...Till det gjorde vi även en äppelsmoothie (som inte alls va god) men den va nyttig...Ska snart fixa iordning mig, ska ta en kaffe i stan med min älskade kusin, och fixa lite små ärenden innan jag reser ikväll. Pappa kommer och hämtar mig innan 4 så jag är på Landvetter vid 5. För kl 19 lyfter planet mot Stockholm :D Vid 21 ska jag träffa Josephs syster Sana så vi åker hem tillsammans :) Får sova tidigt ikväll, har 12 timmar undervisning imorgon, behöver energi haha Ska försöka hinna blogga så mycket som möjligt, så ni kan se vad för kul jag går igenom... Puss så länge!
 
 
 
Intressant helg jag har framför mig!!!! 

Buzy day

Kategori:

Ja herregud vilken dag!!! vakna, fixa tjejerna, åka till dagis, gå till mamma och käka frulle, åka och sola & träna, shoppa, hem till mamma igen, hämta barn, handla, åka hem, laga mat, packa, duscha och fixa håret. Ja jag har all rätt i världen att vara trött nu haha. Vi hörs imorgon istället. puss på er!






kvälls nöje

Kategori:




Fick hjärtat upp i halsen nör jag gick förbi tjejernas rum. haha bara släppa allt och in med krigsmålningen och börja röja upp, Stackars älskling fick också hjälpa till annars hade jag suttit där dubbla tiden haha. Så nu kan Tjejerna gå och lägga sig och min hubby med. Jag är nog inte heller långvarig, jag får ju ta tjejerna till dagis imon, och sen hem och tvätta, iväg och träna och sen handla och sen hämta tjejerna. Eller om jag kanske ska handla efter jag hämtat tjejerna haha i vilket fall som helst så löser det sig. Måste iaf träffa pappa imorgon. Han kommer hem ikväll, han har vart i Amerikat och jobbat i 7 månader, så jag ser verkligen framemot att få träffa han. Jag är ju trots allt "pappas flicka" och det kommer jag alltid att vara! så god natt mina fina, vo syns imorgon!

Weak

Kategori:

Min fina man kom hem tidigt från jobbet och är jätte febrig :( Nu sover alla middag vilket jag med behöver.



avskyr att se min starka man så här svag :( här ska ompysslas!

Små änglar...

Kategori:

Det finaste som finns... är att se sina änglar sova fridfullt tillsammans!

MUMS!!

Kategori: Personligt

KÄRLEK PÅ HÖGSTA NIVÅN...
 
 
ÄLSKAR DIG!

Minnen för livet

Kategori: Personligt

Vår fina Medus! Saknar dig, känns som dessa bilder tog igår :(
Hoppas du har det bra hos Änglarna!
 
Fest fest och åter fest...Jag levde livet allt, dock inget man saknar hahaha, men det va bra tider det ;)
 
Vänner livet ut, vi har gått igenom allt ihop, stora sorger och många många skratt attaker - Älskar dig Vanessa!
 
Och så har vi då lilla mig, genom åren, fortfarande den lilla Puman med glimten i ögat haha
 
 
Sist men inte minst - min äldsta, älskade vän/syster Susanna. Du kommer alltid att vara som min syster.
Älskar dig lika mycket som en!! 
 
Minnen som jag alltid kommer hålla varmt om hjärtat!!! KÄRLEK

 
 

Tjejernas Dag

Kategori: Personligt

Idag ville jag vara med tjejerna, Valencia fick sovmorgon och vaknade pigg och glad. 
Tänkte samtidigt passa på och vila mitt vänstra skenben, som gör lite ont till och från. Så ingen träning idag, utan imorgon kör jag skiten ur mig på combaten, den får jag absolut inte missa! Så eftersom jag inte får/har så mycket tid med mina flickor så tänkte jag att idag är det en perfekt dag för massa mys och bus...Just nu är det Lazy Town som dom dansar igenom till :) Jag ska ta och fixa ngt att äta, det va ett tag sen jag åt frulle så här sent haha. Vad gör ni idag?

Movie night

Kategori:

Ja den va ju inte den bäste man har sett men den va okej. Killarna som va där tog upp sina mobiler och spelade istället haha så kul! lita aldrig mer på er tjejs bioval hahaha. Jag och mamma hann ta en kaffe innan, den satte sig perkekt, hade förmodligen somnat annars haha. nu hem och sova. vi syns imorgon!



ingen bio utan snacks och mammas paraply haha

Dödens död

Kategori:

Yes thats me... Hjärtat pumpar som en maskin och svettet rinner som en kran... yes yes yes good workout 2 day!!!

Redan innan rpm stod jag och svettades skiten ur mig på crossen, härligt uppvärmd innan man satte sig på cykeln, riktigt tufft idag och cx:en ska vi inte ens snacka om, har jag inte träningsvärk imorgon så heter jag Urban. Fy fan alltså, hir mycket jag än gnäller så ÄLSKAR jag det verkligen. TRÄNING ÄR LIVET!! Nu väntar jag på frugan som duschar, jag fixar mig hos mamma, mycket goare, men hon ska iväg så hon har inget val haha.



Pre-workout..

Stressig början

Kategori: Personligt

Valencia har slarvat bort sin snutte igår, så mitt uppdrag idag va ju att leta efter den.. Rensade allt i deras rum (fick städat ordentligt dock) men den är fan inte där!!! och inte i nått annat rum heller, jätte konstigt..Så hon fick gå till dagis utan snutte idag, hoppas att det går bra ändå... Joseph får leta efter den ikväll. Sen har jag tvättat håret, fönat och plattat och diskat, och ätit frukost. Så ja min morgon va lite ovanligt stressig, har ju en tid att passa så det gjorde ju saken värre egentligen... Ska till gymmet om 30 min, Står cross, rpm och cx på måndags schemat ;) Sen hem till mamma, duscha, hämta tjejerna och invänta min fina man där. Ikväll ska jag och mamma gå på bio och se

Les Misérables... 

ska bli jätte mysigt, va jätte längesen jag och mamma gjorde ngt sånt här tillsammans, så ser verkligen framemot ikväll... På torsdag väntar Stockholm på mig haha, ännu en sak jag ser framemot, har en bra känsla att det kommer att vara en grym vecka, eller vad tror ni?
 
Nä dax att packa väskan.. ses sen!!
 

Late night dessert

Kategori:

OPPS!!! Well Joseph stod och slet igår med kakan, så idag ska den avnjutas till maximum och till det lite Vampire Diaries



kladdig kladdkaka va det ja.. mm just det haha

Träningen gick toppen idah föresten ;)



Jag va ingen vidare på uppvärmningen men på combaten gav jag allt. skriver mer imon. god natt.

Morgon Nöje

Kategori:

Har slitit ut ALLA mina kläder, har nu rensat allt och det blev faktiskt en hel svart säck som ska ut. Jösses va kläder jag har, but I love it haha, så nu har man vikt och hängt upp allt snyggt och fint igen :)

Joseph bakade glutenfria scones, som vi alla älskade!! det med lite marmelad på - mmmmm!! Nu måste jag fortsätta här, annars blir jag aldrig klar. Puss så länge!!



Lördagsmys

Kategori:





Lördagsmys med tjejerna, bästa som finns!!!

Yes I Did!!!

Kategori: Personligt

Jobbade röven av mig... Sjuk jävla träning idag SJUK!!! Det va inte Hillevi som stod där idag, utan en herre som heter  Henrik Donner, herre gud kan jag bara säga. Han va riktigt grym, han höll koll på ALLA! Jag va lite mallig innan passet började och sa till han att jag va nog den mest ivrigaste och den mest taggade inför passet, Då säger han självklart - Upp till bevis haha, jag tror nog att han vart nöjd med det han såg... ;) Jag va den en som stod och gapa, jävligt mesiga flickor där idag alltså, är ni rädda eller? Vet ni att om ni skriker ut på passen så blir slagen hårdare och rätt gjorda ;) tänk på det nästa gång ni kör combat... Sen kom Sanna, vi gick lite på bandet, hade verkligen ingen energi eller kraft kvar efter det passet, men vi gick 20 min där och sen körde jag lite mage:
 
1 min Toe Touchers
1 min Russian Twists
30 sek Plankan
1 min Sidoplankan (höger)
1 min Crazy Ivans
30 sek återhämting.
1 min Toe Touchers
1 min Russian Twists
30 sek Planka
1 min Sidoplankan (vänster)
1 min Crazy Ivans
30 sek återhämtning.
1 min Toe Touchers
1 min Russian Twists
1 1/2 min Plankan
1 min Crazy Ivans
Återhämtning
 
Detta tar 15 min - perfekt!!
 
Kom hem, duscha och gick och la mig 1 timma haha, det är lördag och jag ska hålla mig vaken lite senare än 22, hahaha. nu ska jag göra hemlagad potatismos, blir det med korv idag, KidsMeal - mumms!!!
 

Saturday is Workin my ass off day

Kategori: Personligt

Jo jag vet att jag va lite frånvarande igår, har inget att skriva om haha. Har precis ätit min gröt, bytt om och snart ska jag åka iväg till gymmet för lite combat och styrka. Sanna kommer efter combaten och joinar mig :) Idag ska jag köra på extra mycket, missar träningen nästa helg då jag är i Sthlm, vi lär också träna men inte på min nivå haha. Efter träningen väntar städ (om inte min fina man hinner före) städa är ett måste iaf, ser ut som rena... - ja gud vet vad hahaha...Dags att dra!!! puss

Imorgon är en annan dag..

Kategori:



Dagens träning - rumpa & mage, men jisses va min kropp va trött idag :( blir bättre träning imorgon.

Breakfast club

Kategori:



Idag äts min gröt hos mamma, jag lämnade tjejerna idag, lite mysigt faktiskt haha. Så nu sitter jag och väntar på att Rebecca ska höra av sig så vi kan åka och träna - KÄRLEK!!

Bästaste Hubby

Kategori:

Joseph kom hem med lite kärlek ♡ 2 bitar max, kör iofs dubbla pass imorgon hihi



Yummie yummie in my tummy

Kategori:



Glutenfri lasagne, den satt fin fint i kistan. Är såååå mätt. Nu är det matkoma och soffläge. Ses imorgon ♡♡♡

Gråtmild

Kategori:

Sitter och tittar på en unge i minuten, blir jämt så himla gråtmild när jag ser bebisar föda, och det får mig att vilja ha 100 barn till haha. Saknar dom stunderna på förlossningen, dom va så underbara och mysiga och roliga haha nu tror ni säkert att jag är helt knäpp, men jag hade 2 superbra förlossningar så enkelt är det.



Förbränner som en man, äter som en gris haha. Thats me!

Alla ♡ dag är varje dag

Kategori:



Varför finns det en dag om året där man ska ge varandra kärlek? Det ska man ju göra varje dag, varje dag ska man visa uppskattning, ömhet och kärlek till varandra. Och det är jag nog inte ensam om som tycker så. SÅ ÄLSKA VARJE DAG ÅRET OM!!!

Alla ♡ dag är varje dag

Kategori:

Snabbkaffe

Kategori:

Eller ja, latte från espresso house, men den slank ner snabbt haha. BodyBalance gick bra, får nog samma träningsvärk imorgon haha Sträcker och töjer verkligen ut ljumsken, vilket behövs efter mina graviditeter, sen jag fick barn så har jag skitont där, är inte alls lika vig eller så, men efter dessa pass så lär jag.bli mig själv snart igen :) Combat instruktören Mille va också med, vi snackade en hel del, om både instruktörsjobbet och mitt plugg, vi kom fram till att vi är avis på varandra haha hur kul som helst. Efter passet va det bara att rusa till bussen för att möta Rebecca i stan, och därmed snabbkaffet haha. Nu är man påväg till mamma som vanligt, måste äta innan magen vänder sig ut och in... Maaaaat!!!

Träning ger färdighet

Kategori:

Idag tar jag med mig min stabilitet träningsbok och ska hinna göra lite övningar innan BodyBalance börjar. Hoppas det går bra haha känner mig lite
klumpig idag haha. Aja bara jag får gjort dom så ;) Sen blir det kaffe på stan med kusin vitamin. Mys!

time for change

Kategori:



Känslan av nyfärgat hår... har inte färgat håret på flera månader. Känner mig som ny!!

Nightynight

Kategori:

Nu säger denna kärring god natt, är hur trött som helst. min rygg värker som in i... så god natt mina fina. vi syns imorgon!



HAHA!!!

Efterlyses!!!

Kategori:

Vill att nån hjälper mig att hitta nån som fyller i dessa för ett rimligt pris. SNÄLLA HJÄLP MIG!!



Well...

Kategori:

Ja jag hann haha, va inne i gymmet prick halv. Tack och lov att det va min kära vän Sofia stod i receptionen, och kunde släppa in mig till solarieöarna haha. Det behövdes för jag frös ihjäl när jag väntade på vagn-jäveln, så när jag väl blev upptinad så kunde jag ställa mig på crossen i 30 min innan mitt stenhårda combatpass - Mille, instruktören är så in i piiiiip grym, hon ser oskyldig ut men när man väl sätter foten in i salen, då är det andra bullar som gäller. Ett tufft svettigt pass och en god kvarg-måltid efteråt är jag nu på väg hem till mamma i Tuve, Ska ta mig en varm dusch, en kopp kaffe och sen bara va.. Gött va?

Åh hatar...

Kategori:

JAG HATAR SPÅRVAGNAR!!!! Eftersom jag i grund och botten är från Tuve så är jag då en buss tjej. Så ja jag har all rätt att hata. Måste vara på gymmet 10.30 men så är det strömlöst... Gaaaaah stress ab???!!! Varje dag är det alltid ngt fel, orka!! så fort skolan är klar och jag har börjat jobba så ska körkortet införskaffas. MÅSTE!! Aja vi får väl se om jag hann. Puss så länge!

Tidig frukost

Kategori:

"Emmy äter sin gröt var dag, därför är hon så go och glad"



Mer gröt åt folket haha

God kväll då änna!!

Kategori:

Grymt bra träning idag, stod dock på crossen i bara 20 min men han bränna nästan 250kcal på den lilla stunden, så jag ska egentligen inte klaga.. Pumpen gick också toppen. Fast fick kramp i mellantån under utfallen så dom blev tyvärr inte helt ordentligt gjorda, men allt annat gick galant :)



Kvarg och banan ätning efter träningen, samt completos nu till middag. JA jag synda, Det tar jag igen imorgon.. I promise!!! Efter träningen gick vi till en tatuerings studio som jag har haft mail kontakt med. Vill så gärna fylla i mina w3 tatueringar som jag gjorde i somras i Bulgarien, Men dom ville för fan ha 2000 spänn för att göra det. Så nej tack, bara att leta vidare... Vi gick vidare till backaplan, gick runt lite affärer och kollade efter nya träningskläder, hittade ettnoch annat som ska köpas senare hehe. nu mina fina ska jag umgåa med min fina man. vi syns imorgon. avslutar nu med en rolig bild...



Fet - Tisdag

Kategori: Personligt

Well not for me!! avskyr semlor, så jag ska unna mig ngt annat mer hälsosamt idag, 
 
Igår somnade den här mamman 20.30, trött något? OM jag behövde den sömnen. har tränat så mycket så det va verkligen helt klart värt att sova så länge, så idag är man utvilad och på topp igen...Idag står crossen och pumpen och väntar. med min fina Vanne...
 
Tänkte skriva lite om kvarg...
Kvarg består av kaseinprotein, vilket är den långsamma formen av protein. Jag är något av en kvarg-junkie, blir i regel en förpackning per dag vilket motsvarar 500g och nästan 70g protein. I Sverige är det Lidl som säljer kvarg och produktens ökade popularitet märks på den smyghöjning av priset som sker titt som tätt. Men trots detta är det fortfarande en relativt billig proteinkälla. I andra livsmedelsbutiker säljs Arlas motsvarighet som heter Kesella. Den finns både i en lätt version med låg fetthalt och en vanlig med högre fetthalt. Dessutom har dom smaksatt Kesella som är väldigt god, men med betydligt sämre näringsinnehåll. 
 
Innan jag fick nys på Lidls kvarg så va det bara Kesella Vanilj eller Hallon som gällde, men det blir ju dyrt i längden om man ska betala 15:- ca för 250gr vid varje måltid, när Lidl har 500gr för ca 13:-, visst den är inte smaksatt men med lite koncentrerad fun light så slinker det ner och är 1000 ggr godare än Kesellan.
 
Igår testade jag även Valios ProFeel kvarg, USCH!!!!! den smakade hudkräm, och ändå åt jag den med vaniljsmak. Så aldrig mer, nästan lika dyr som kesellan, så det va verkligen bortkastade pengar...
 
 
 
 

Innehållsförteckning: Kvarg (högpastöriserad mjölk och grädde, syrningskultur, löpe), socker 12,5 %, vatten, majsstärkelse, naturlig arom, förtjockningsmedel (pektin), naturligt färgämne (betakaroten), syra (citronsyra), vanilj, konserveringsmedel (kaliumsorbat).

Produktinformation: Kesella Vanilj 7,5% 250g Arla är en av 1 varor i kategorin Kesella Vanilj och tillverkas av Arla Färskvaror. I butiken kostar Kesella Vanilj 7,5% 250g Arla 16.95 kr/st.

Näringsinnehåll: Energi 700kJ/160kcal Protein 7,5 g Kolhydrat 16 g Fett 7,5 g

Ingredienser: Pastöriserad fettfri mjölk, socker (5,5%), jordgubb (3 %), aromer (bl.a. vanilj och vanillin), förtjockningsmedel (pektin), färg (karmin), surhetsreglerande medel (natriumcitrat) och syrningskultur.
 
Näringsvärde / 100g.
Protein 11 g
Kolhydrater 9,6 g
Fett 0,2 g
   


 
Näringsvärde / 100g:

Prot. 12,2g
Kolh. 3,9g
Fett. 0,2g 
 
Gör som mig och flera 100 pers och köp eran kvarg på lidl :) Nu måste jag byta om.. Vi ses!!

Jäkligt bra dag

Kategori:

Träningen va grym idag!! Tack Vanne för idag, du är grym...



Me and my fine ass girls haha



bara lite röd i ansiktet efter RPM, men vaddå? jag cyklade jorden runt på 30 min. Jag är ingen miss Univers direkt haha.

Ny vecka - Nya hårdare tag

Kategori: Personligt

...om kärlekstagen :P Måndag idag, och jag måste säga att jag är överlycklig att tjejerna har kunnat hålla sig på den friska stigen, dock har Chloe hosta, men den dyker för det mesta upp bara på morgonen när hon har vaknat. Så jag hoppas hoppas hoppas verkligen att denna veckan blir detsamma, Fick massor gjort förra veckan, och vill verkligen göra det denna veckan med...Det börjar närma sig Stockholm, närmare sagt 10 dagar kvar. Längtar ihjäl mig verkligen, för den helgen händer det massor, även under skoltid då vi har kurser som:
  • Träningsplanering.
  • Kost och näringslära
  • Skade - och sjukdomslära
  • Aerob och anaerob träning och
  • Beteendevetenskap.
En hel helg med en massa skoj, + är att vi har ju lektioner med Stockholms gruppen, så får nog en och annan ny vän haha...Sen ska man ju träffa lite Familj med, svärmor och svägerska. Och eftersom min fina man är Marockan, så kommer jag få en heeeeel del god mat, eller vad tror ni? Ska be svärmor om lite recept haha...Den dagen vi åker till Marocko kommer jag aldrig mera hem, hahaha vem vill inte stanna kvar i värmen, och för maten? HALLÅ?! och det finns säkert en massa annat att stanna för med haha.
 
RPM och CX idag på schemat (som vanligt på måndagar). Ska sola innan och jobba lite på crossen, så man blir varmt uppvärmd på cykeln sen ;) Idag är det jag och Vanne nessabebita.blogg.se som ska cykla jorden runt haha, efter våra pass kommer en annan tjejkompis - Teffy, henne har man inte sett på gud vet när, så det ska bli superkul! Sen blir det hem till mammsen och käka innan jag ska hämta mina trollungar...Det va i stort sätt hela min dag haha, men jag kommer självklart att uppdatera...PUSS PÅ ER!!!

I ♥ Joseph

Kategori:



Det finns inte tillräckligt med ord som kan beskriva vad du betyder för mig och hur mycket jag älskar dig. JAG ÄLSLAR DIG SÅ MYCKET ATT DET GÖR ONT. Ett liv utan dig vore inte ett liv för du är verkligen mitt ALLT. Jag önskar verkligen att jag kunde finna ord för hur mycket. Men du ska verkligen veta att jag inte kan leva utan dig. Du och jag i 100 år till...Hoppas jag iaf...



BildBomb!!!

Kategori:

Dagen i bilder...



Min prinsessa Chloe - Fröken vitnos haha. ♥♥♥



I LOVE FOOD!!! Min älskade man har bakat cheesecake ÄLSKAR DEN!! ♥♥♥



Bra träning idag med frugan och Bella (som vägrar att vara med på bild, PIK?? SVAR JA HAHA älskar dig ändå!) Körde 30 min Crosstrainern innan combat, så som ni ser va jag redan gott svettig haha. Nu är jag helt slut och trött i kroppen, cheesecake; en väntar på mig, OM jag förtjänar den nu haha. Ha en bra kväll nu ♥♥♥

better than yesterday

Kategori:

God morgon/ lunch eller vad det blir för er. Va själv uppe 8 så det blir god lunch för min del, och lunch blir det snart. Ska steka en kotlett och göra sallad så jag får i mig ny energi till träningen sen. Har redan slösat en hel del energi på att läsa i x antal timmar, fick läst 4 kapitel. Har ju inte pluggat på 4 dagar så jag låg efter i läsningen. Men det är ordnat nu serru... så nu mår man bra i själen :). Mår bättre idag, vet helt enkelt inte varför jag va så nere igår, tänkte nog för mycket - inte min grej direkt, jag är mer den spontana som gör saker utan att tänka alls hahaha. Men huvudsaken är att det är bra idag.

Idag blir det gymträning och mitt älskade combat ♥ med Frugan och Sanna. ÄLSKAR när mina tjejer är med och tränar, man hinner ju tyvärr inte träffas så mycket till vardags så det blir gymmet som blir vårt "nya fik" fast istället för att trycka i oss en massa så gör vi oss av med det haha. toppen!!!

Jag vill passa på och tacka alla som läser bloggen, skitkul att ni tycker om den, om ni har önskemål om vad jag ska skriva om eller mindre om så säg till. Do not be afraid to write :)



sad day

Kategori:

Alla dagar kan inte vara glada dagar. Idag är en sådan dag jag helt enkelt känner mig ledsen. Imorgon blir det nog bättre, så vi ses då...



sovmorgon? vad är det?

Kategori:



God morgon lördag!

äntligen hemma

Kategori:

Det tar sin lilla tid att komma hem, fast nu va vi iofs och handla också. Detta möttes jag av när jag kom till dagis



Stackars lilla näsan :( Klump Chloe hade halkat på isen på gården. Det gjorde ont i mitt hjärta när jag såg henne. Men....



hon är glad ändå :) Nu är det äntligen fredag, alla mina hjärtan är samlade ♥

Detta har även hänt idag :)


och...




ha en grymt skön fredag nu.. Det ska vi ha :)




second training session ready

Kategori:

Mötte upp min kusin och vi gick till Odingatan och tränade. Gillar det gymmet. Dom har allt och det är inte mycket folk som är där, hur skönt som helst. Vi gick på bandet en halvtimma, har gjort ngt med mitt skenben, det strålar smärta i hela benet när jag försökte springa, så det fick bli en powerwalk istället. Sen fick ryggen sig en omgång eller ja, 1 timmas omgång haha. Älskar att träna med min kusin, ho är grym!! och har lärt mig massor idag. Så tack älskade du!! Jag avslutade gymmet med en solning. Nu ligger jag dock inte hos mamma utan i min kusins soffa. Behövde lite miljöbyte haha. Får se om jag hämtar tjejerna 4 eller 5 sen. ingen brådska här inte haha. Nu ska jag slappa. Puss!



word!!

God morgon NTC

Kategori: Personligt

Idag va det andra veckan på NTC - och idag blev det nått som heter shakedown och cardio killer...svettigt as hell. 
 
Sen jag vakna imorse har jag hunnit göra iordning tjejerna till dagis, tränat 1 timma, Sprungit ner och tvättat, lekt rörmockare, jävla rören i köket va det helt stop i..Så super jag gjorde ngt åt saken haha. och jag fixade det faktiskt. Så nu kan jag sitta och äta mina ägg - och kaviar knäckemackor med högmod haha. Min kusin ringde nyss och va uttråkad, så jag föreslog att vi skulle dra till gymmet. Så ska bara springa ner till tvätten och hämta den och möta upp henne i stan. Hon hämtar sina barn kl 14 så det blir perfekt för mig att åka till mamma sen och plugga innan jag hämtar mina tjejer :) Idag ska vi mysa maximalt, massa gott ska ätas och massa pussar ska utdelas haha...
Har vart en grymt bra vecka hitills, hoppas helgen blir likadan...
 

dulces sueños

Kategori:

Ja då va denna dagen över. idag har man då minsann inte ansträngt sig. men imorgon händer det en del..



god natt mina fina vänner! dröm sött...

urgöööllig!!!

Kategori:

Chloe blev visst lite arg när hon inte fick som hon ville, men GUUUUUD va sööööt hon är när hon är arg. Man vill ju bara äta upp henne.



orkar inteeee

Kategori:

tränat och solat klart.. nu ligger jag helt avslappnad och lealös på mammas soffa. borde plugga, men jag orkar fan inte just nu. ska göra det sen medans Joseph tränar. Just nu vill jag bara ligga här och glo på tv...



smarta ord från lilla Alfons ♡

study hard

Kategori:

Ni måste tycka att jag är helt dum i huvudet som bloggar så ofta och om ingenting haha. men jag tycker det är kul :)

Hinner plugga innan träningen, måste läsa igenom 2 kapitel idag. så dey blir plugg hos mamma sen med :)



study mode ON!

Morgonstund har guld i mun

Kategori:

Eftersom det står BodyBalance på schemat idag. Så tänkte jag börja dagen med en mysig och avslappnad frukost. Det är aldrig fel att ha ro i sinnet.

Det blev lite vanilj kesella med physalis och knäckebröd med philadelphiaost med sweet chili och palermo paprika (Tack vanne för tipset om osten) och självklart kaffe. En bra start på torsdag!



Hur startar ni eran dag?

Inte dumt

Kategori:

Nytvättat hår på morgonen är inte dumt.

God morgon säger jag!



Det finns katt människor och så...

Kategori:

Och så finna det KATTMÄNNISKOR!!! - med kattvagn??? wtf?! håll dom hemma för 17 gubbar...



I ♡ Music

Kategori:



Jag är helt inne i J Boog's music. Har
ni inte hört han så gör det för guds skull haha. Jag lyssar på han så fort jag får chansen. I solariet, i gymmet, o my way, hemma. Ja i stort sett överallt där jag är ensam haha Så in på Spotify eller Youtube och lyssa på snubben ;)



AW

Kategori:

Eftersom jag inte har After Work så har jag istället After Workout.. Mycket bättre grejer. Och den avnjuter jag så här;



Köttgryta ala Mamma, med knäckebröd & salami och STORT glas vatten. mumma!

När jag gick ut från gymmet förut (som btw va fett grym idag) fick jag en jävla massa blickar på mig. Kanske inte så konstigt för jag va lika röd som en tomat...



You see??? jag står ut jämfört bland alla andra blekfisar haha

Hahahahaha

Kategori:

Det sitter en äldre kvinna bredvid mig och ställer sig upp och lägger 4 rejäla fisar...HAHAHAHAHA OMG!!! JAG DÖÖÖÖÖÖÖR!!!!! fy fan va pinsamt!!!

förbättrat brännan lite

Kategori:

sola är grymt bra för min eksem och torra hy. allt är borta och jag kliar mig inte ens. Sen har jag nästan slutat sminka mig. bara mascaran som behövs i stort sett :) Snart är det dags för lite fight ;)



CombatOnsdag

Kategori: Personligt

God morgon folket! Sovit gott? 
Joseph kom hem med överraskningar igår minsann. Blommor, choklad och jordgubbar, hehe. mm Älska!!! Vi hade det jätte mysigt igår ^^, tänk att 2 år redan har gott, det har vart både ont och gott dessa 2 år, men vår kärlek till varandra övervinner allt det dåliga, tur är väl det ;)
Idag väntar combat + gymträning, hoppas att det blir lika bra träning som igår...Nu måste jag äta innan magen vänder sig ut och in...
 
 
 
 

Livets goda ting kommer i 3

Kategori:

1. Joseph
2. Jordgubbar
3. Choklad.

Kärlek!



Anniversary

Kategori:

♡♥♡ Idag för 2 år sen blev jag en gift kvinna- EN LYCKLIGT GIFT KVINNA! Jag älskar dig Joseph (hubby) du och jag livet ut ♡♥♡



Kärlek på den högta nivån! Finns absolut inte någon som du!! Tack och lov för det!
FÖR DU ÄR BARA MIN...

cross + Bodypump = ♥

Kategori:

fan va gött jag mår nu. och snart mår jag ännu bättre när jag har fått duschat och ätit. GRYMT BRA TRÄNING IDAG!!!! 1 timma på cross = - ca 710 kcal och Bodypump lite under 600 kcal... såå ja jag mår bra :) nu hem till mamma och duscha, äta och plugga.
PUSS

im ready...

Kategori:

ARE YOU???!!!



Blir det något tro?

Kategori: Personligt

God morgon alla fina!!! Allt bra idag? ni kanske inte har hunnit känna efter haha. Jag mår iaf toppen, ska snart göra frukost och vid 9.30 ska jag vara på gymmet. Idag väntar Crossen, och BodyPump...fasar för utfallen och knäböjen (hatar dom) men det är bara att bita i det sura äpplet och göra dom med en god min ;) Sen hem till mamma och plugga - VILKET JAG MÅSTE GÖRA!!!! börjar bli lite smått irriterad över att jag inte kommer nånvart i boken, men den är ju så fruktansvärt tråkig, skitbra innehåll, men det är själva sättet som den är skriven på som gör att man somnar så fort man öppnar den - inte bra alls... anyway, får ta mig en klackspark där bak och göra det bara helt enkelt... Nu måste jag maila NW PTn för att jaga en test motionscykel, så jag kan göra mina uppgifter med. Vi ses sen!

Recipe

Kategori: Personligt

Här kommer receptet på maten;
 
Kycklinggryta med sting av kokos
 

  • 2 st kycklingfiléer (beroende på storlek, jag hade 4)
2 st vitlöksklyftor
1 burk kokosmjölk (inte den lätta)
1 dl grädde
1 tsk kycklingkrydda
3 krm mild curry
1/2 tsk röd curry pasta
1/2 tsk paprikapulver
- svartpeppar och salt efter smak
 
  1. Skär kycklingen i bitar och stek i panna med smör/olja.
  2. Pressa vitlöken när kycklingen är klar och häll sedan över den väl skakade kokosmjölken.
  3. Häll övriga ingredienser och rör om. Låt puttra och smaka av.
  4. Tillsätt salt och peppar om det behövs.
(Detta passar bra med ris, pasta och även till sallad. Enjoy!)
 
Blev inte nån plugg idag hos mamma heller. När jag precis skulle börja kom mamma hem och ville ha hjälp med att först hämta en ny tv, sen hjälpa henne att handla, sen montera upp ett bord, få igång tvn och göra kanalsökningar... Rätt så det va så va klockan strax innan 17. Så det va bara att hämta tjejerna och gå och handla lite snabbt innan man tog buss och vagn hem. På hållplatsen mötte vi upp Joseph, eftersom hans nycklar va undangömda av tjejerna haha busfrön!! Han hittade dom iaf. Har inte gjort så mycket nu, har duschat och bara legat i soffan och slappat. Vilket jag förtjänar :P God Natt mina vänner, vi syns imorgon!

Maaaaat

Kategori:

Testade något nytt idag.. kycklinggryta med sting av kokos. Det va mumma!!



Receptet kommer upp om en liten stund :)

Fääääärdig

Kategori:

Tränat klart och är mätt...iaf för stunden. Hann gå på Crosstrainern o 45 min innan RPM, så man va ordentligt uppvärmd. CX gick också helt okej. Man va lite trött i magen idag. Ligger nu hos mamma och bara är. ska försöka plugga lite. 16 hämtar jag tjejerna. så vore ju bra att få läst lite iaf. Tack för idag Frugan!!! i love you.



fääääärdig!!!

Kategori:

så då...

gymmet nästa

Kategori:

ska sola innan passet. kom på att det va 2 veckor sen jag cyklade. så det blir fullt ös idag haha halleluja!

lundi

Kategori: Personligt

Seg dag igår, jag somnade på soffan innan jag drog till gymmet haha man somnar alltid så gott på min fina man ;) Igår va det combat som gällde, utan Sanna, MEN men VANNE...gissa om jag blev glad när jag fick höra att hon skulle vara med, har tjatat lite titt som tätt på den här kvinnan om att hon ska testa den. And she loved it! Så nu ska hon med varje söndag - ÄR SÅÅÅÅ STOLT ÖVER DIG FRUGAN!!!! sen blev det lite gymträning, tyvärr så hade jag inte mycket energi kvar att förbruka, eftersom jag sov när jag borde ha ätit, så ja min energi nivå va på botten..Men Vanne gav järnet ;) Denna veckan får jag iaf en hel träningsvecka - inga barn är sjuka och inget annat planerat så veckan ser ut så här:
 
        Måndag – RPM & CX + gym.
       Tisdag – BodyPump + gym.
        Onsdag – BodyCombat + gym.
        Torsdag – BodyBalance + gym.
        Fredag – NTC
        Lördag – BodyCombat & CX
        Söndag – BodyCombat + gym 
 
 
Nu mina vänner måste denna mamman diska och sen hinna läsa "Total Stabilitetsträning" innan gymmet väntar. Vi ses!!

Frulle-måndag

Kategori:

My god va jag grisar i dag. Knäckemackan går sönder och det ligger keso över bordet och på min fot.. haha gott är det iaf ;)



Fortsättning

Kategori: Personligt

Träningen igår blev BAJS. In kommer den sämsta inströktören - Malin, och jag tänker bara NEJ NEJ NEJ... inte igen. Hon hoppade in för en annan på Domkyrkan inte för så längesen...Kan ju säga så här; jag varade 10 min på det passet. Men igår SKULLE jag ta mig fan träna. Jag låtsades att jag stod och slogs med henne, haha då fick man ut ilskan på ett helt annat sätt...Sanna tyckte inte heller om henne så hon gick ut, men kom tillbaka en stund efter, eftersom gymträningen tydligen inte gav ngt haha. Jag klarade iaf genom hela passet, och nu ska jag se efter nogare att jag inte ska hamna på hennes pass igen - EVER!!!! CX gick inte heller så bra, träningsvärken tog över..har verkligen den på fel ställe...Så idag...då jävlar. Det är combat idag igen, sen ska jag gymträna med Vanne efteråt, ska träna bort all potatis och salta pinnar jag käkade igår haha..Kom till Vanne igår vid 3, vi tjötade och lekte med pendeln, Det kom upp en massa känslor - hmm, undrar vart dom kom ifrån bara...Sen kom Bella och Zophie, vi käkade, kollade på Melodifestivalen, och sen kollade vi på Magic Mike (6ggn nu) så jag satt typ och halvsov genom filmen haha. Well well, efter filmens slut så kom Åke (Vannes sambo) så han kunde köra hem mig, thank god for that!!! Kom hem och vi hann se ett avsnitt av Vampire Diaries innan vi kunde decka gott. Nu sitter jag och funderar ut vad jag ska göra till frukost, tjejerna ska få våfflor.. men jag och Joseph då?? kommer nog på ngt...
Va eran lördag bra??
 
 
 

livet har sina goda stunder...

Kategori:

Minns ni den? Introt till McDonalds för typ 100 år sen. Sjukt att man fortfarande minns den... Tjejkvällen igår va toppen och jättemysig. Och maten???!! MUMMS!!! ♡ kycklingfilé med klyftpotatis, sallad och grönpepparsås. Jag åt och åt haha. Sen blev det efterrätt -GI brownie med päron och grädde. HUR GOTT SOM HELST!!! märks att man inte äter socker längre. för detta åt jag på 3 röda. Jag ska bara hoppa över till datan...



Pain!!!

Kategori: Personligt

Idag har man träningsvärk på ställen jag aldrig har haft förut, jag ÄLSKAR det!!! Då vet jag verkligen att jag ska fortsätta med NTC - Im gonna be gorgeous darlin´ hehe...Gröten slank ner, va iofs vrålhungrig så jag kände mig lite som odjuret när dom äter frukost tillsammans och han inte äter med skeden haha jaja..gott va det iaf! Snart ska jag byta om till träningskläder - för idag får jag ÄNTLIGEN min COMBAT träning, har väntat i 2 veckor - 2 VECKOR  det är helt sjukt...så idag kör jag järnet och på CX med. Ikväll händer det andra grejer, men det återkommer jag med ;)
 

lördagsfrukost

Kategori:

Havregrynsgröt som inte syns haha med äpple, banan, aprikos och mandel. Är inte det största fan;et av gröt då man får göra der bästa av det ;)



In loooooove!!

Kategori:

I min GUDINNA



AMAZON!!! MUMMS!!!

Härliga fredag

Kategori:

hunnit med mycket idag. upp 6, fixa tjejerna, träna, städa, sola, installerat PlusToo på mammas dator. Hämtat tjejerna, handlat, lagat mat, diskat och nu sitter dom i badet och jag kan äntligen andas ut i soffan och njuta av mitt rena hem och att det är helg :) Imorgon väntar combat och cx och en härlig tjejkväll med goa vänner hehe. nu ska jag inte skriva mer, för nu ska jag mysa med min man... så det så!



aj lav ju

Kategori:



Nostalgi

Kategori:

Är hos mamma nu och ska ta en litet mellanmål. Öppnar kylen och ser mesost!!!! Mesost åt jag alltid hos mormor när jag va liten när hon bodde på höstväders. Gud va jag saknar dig mormor!! nu ska jag njuta extra mycket bara för det....



Då va det dags!

Kategori:





God sömn i 20 min - powernap hehe

Maintenant, il a terminé le nettoyage!

Kategori: Personligt

Herre GUUUD!! märks att man har haft sjukstuga här, har inte städat på 2 veckor, så idag fick jag tummen ur röva. Egentligen bara tjejernas rum kvar, men det tycker jag att Joseph kan ta :P Rent hem är en bra start på helgen, eller vad tycker ni? Bokade precis en soltid kl 12, så nu sitter jag och äter min sallad (frukost/lunch) INTE BRA ALLS!!! hatar att slarva med frukosten, men samtidigt ville jag bli klar så fort som möjligt, får väl äta ihjäl mig sen. Efter sol så åker jag hem till mamma, ska se om jag kan installera mitt PlusToo där, för här funkar det inte, måste ju ha den för att göra HPB på mina fina vänner sen ;) mohahaha!!! Sen ska jag hämta mina prinsessor. hur har er dag vart hitills??
 

Veckans NTC träning klar!!

Kategori:

GRYMT BRA START PÅ DAGEN!!!



45 min hård intervall träning + ab burner... Mums!!!

1000000 procent kärlek!!!

Kategori:

Jag har den finaste, bästaste underbaraste mannen i hela världen!!! JAG ÄLSKAR DIG TILL OÄNDLIGHETEN OCH TILLBAKA × 1000000 du och jag för alltid!!!!