Valoee

I Don´t Work Hard Because I Hate My Body, I Work Out Because I LOVE IT...

Besvikelse

Kategori: Personligt

Det märktes att man har haft uppehåll från griten, MY GOD VA JOBBIGT DET VA IDAG!!!!! så ja jag är lite besviken på mig själv att jag inte orkade helt fullt ut, men men 3 veckors uppehåll, så jag ska antagligen inte vara så hård mot mig själv..nästa vecka kör vi fullt ut...
 
är svin glad att mina tjejer (Vanne och Bella) va med idag!! ÄR SÅÅÅÅ STOLT ÖVER ER!!! BRA KÄMPAT!! Imon kör vi lite extra hehe nu är det dags och käka, mamma va så snäll och gjorde mat till mig - älskade mamma!! 
 
men fösrt ska jag slänga in grit-låtarna in på spotify, mm yeah baby!!!
 

Apr. 30, 2013

Kategori:

Har sovit en aning för mkt tror jag, jag somna 21 igår så jag missade helt och hållet Hannibal :( jag försökte verkligen hålla mig vaken men det gick helt enkelt inte. Jag har ställt diagnosen "vår trötthet" på mig själv, och är helt bombsäker på detta, det kan inte vara ngt annat haha. Känner mig fortfarande helt seg i huvudet :s lite frulle på det så vaknar jag nog till...

Grit idag - Äntligen!!! har inte gjort det på 3 veckor, så nu är man sådär pirrig i magen igen, lite jobbigt!! får hoppas att Mille kommer idag så hon kan skrika lite på mig när jag börjar bli trött hehe. men trots pirrigheten då är man sjukt taggad.

Nu skriker magen efter mat. så får väl mata den hehe. puss så länge!!



Segt med bloggandet

Kategori:

Har totalt glömt bort att skriva, im so sorry! sist skrev jag om att jag va nervös. skulle på lägenhetsvisning i min mormors gamla lägenhet. tyvärr så fick vi den inte.. en student ska bo i en 3a, fattar inte riktigt vad han ska med en så stor lägenhet till. hoppas mormor skrämmer iväg han så vi får den haha..

Nu är jag på väg till mitt "kontor" aka gymmet. Combat står på schemat, med underbara Linda hehe, får ta ut ilskan på bostadstjuven genom detta haha. Sen blir det lite bänk press och marklyft innan jsg ska sola. behöver bättre på brännan lite. Har eran helg vart bra hitills?





Nervös

Kategori:

Om en och en halvtimme ska jag och mamma göra ngt stort. jag är sååå nervös!! Kan tiden gå snabbare!!!!

Äntligen

Kategori:



Här ska det fightas - Love it live it!!

Onsdag den 24 april...

Kategori: Personligt

Hej alla goa!! 
 
Vi försov oss i en halvtimma idag, så när jag kollade på klockan flög både jag och Joseph upp som raketer ur sängen. men trots det så kom jag och tjejerna i tid till dagis. Heja mig!! Har precis rullar ihop mina lindor, idag är det dags för team combat, både Hillevi och Mille - kan ju inte bli bättre, har saknat min combat, har inte kört på över en vecka :S och tränat har jag inte heller direkt gjort, fy skäms, men jag har verkligen inte orkat eller haft lust.. men nu så...iofs så tränade vi i lördags och i söndags så jag har ju inte legat helt på latsidan... Nä jag tror jag får ta mig en kaffe, sitter och gäspar och har mig här.. bloggar vidare sen ;) 
 

Buongiorno!

Kategori:

Så himla segt att gå upp på morgonen. Jag är oftast den som hoppar upp när larmet går, men jag har faktiskt snoozat i 2 dagar. Ändå är vi i säng 22. kanske man ska skylla på vädret hehe.

Nu ska jag upp och handla, sen måste jag sätta igång med ett arbete som ska vara klart i maj. Vi hörs mer av sen



jag gömmer mig idag

Honey Im Hooome!!!

Kategori: Personligt

Skönt att vara hemma, kom hem igår och va så förväntansfull på att träffa tjejerna och älsklingen. Valencia kom rusandes fram och va överlycklig, Chloe sov :( men min fina man va också glad att ha mig hemma...Vi mös ner oss i soffan och bara va. hur gött som helst!! 
 
Helgen kanske inte låter så farlig, men det är den - intensiv as hell!! och hjärnan blir bara en bomull när man sitter och lyssnar hela dagarna, så det va riktigt seg att komma upp idag, men jag lämnade tjejerna och gick till mamma och sov i 2 timmar typ, känner mig fortfarande utmattad men men. skulle ju ha tränat idag, men jag hade nog bara somnat på cykeln ;) Så nu fram till jag ska hämta dom ska jag bara ta det lugnt...
 
SKÖNT ATT VARA HEMMA!!! 
 
I MITT HJÄRTA!!!

Apr. 20, 2013

Kategori:

Matkoma AB - vilken jäkla bra avslutning på dan. G.T.I FRIDAY stod på menyn idag, åt fajtas med både kött och kyckling och till det en Strawberry Daiquri - ETT MÅSTE när man är på Fridays!!

Dagen började på gymmet, vi gick igenom basövningar osv sen hade vi lite träningsplanering och cases, sen va skoldagen slut, vi va ett gäng som gick till gymmet, körde bröst och så gjorde vi en egen "hinderbana" som va fett jobbig, efter 2 timmar så började magen kurra, så vi gick till hotellet, vi duscha och fixade oss snabbt sen gick vi en runda i stan innan vi kom fram till fridays. Nu ligger vi 3 helt utmattade och trötta, upp tidigt imon igen, vi ska vara på gymmet 07.30 då vi ska ha stabilitetsträning, sen har vi beteende vetenskap resten av dagen, sen är det dags att flyga hem..ska bli riktigt skönt, jag saknar min lilla familj.. nä nu ska jag kolla på hancock och ev. somna. så pöss på er!



ser ni ngt udda på bilderna?

Utdöd?

Kategori:

Snacka om att man är trött nu.. slutsde 18, rusade iväg till Gallerian, gick till footlocker, och drömde mig bort lite hehe, fick köpt glasögon så jag kan se imorgon, såg inte ett smack idag, då satt vi ändå på 3e raden.

När jag kom tillbaka så gick vi ner till restaurangen och käka gött och tog ett glas vitt, så nu lär jag decka gött... imon väntar morgon "träning" och träningsplanering och cases vad det nu innebär. well nu säger jah god natt från Stockholm!



Gaaaasch!!

Kategori:

Herre gud!! Har vart i skolan nu i en hel arbetsdag (8 timmar) och vi har 2 timmar kvar... suck! Vi har kost och näringslära nu och om jag ska vara ärlig så hör jag vad han säger men jag är för trött för att fatta om vad. Håller på och halsar min celcius så energin ska återkomma men det verkar inte funka :( så idag lär vi decka tidigt!

Provet gick sådär, det va skit svårt men jag lät pennan flöda så får vi se nästa vecka hur det gick. Jag vill till Gallerian hahaha



En liten del av rn stor stad

Kategori:

God morgon!! ska egentligen upp om en timma, men pga att man är van att gå upp vid denna tiden (05:45) så vaknade jag automatiskt sen att man är nervös inför provet gör ju saken inte lättare heller.. men men jag får göra sitt bästa helt enkelt.

Igår hann vi inte göra så mycket faktiskt, när vi kom till cityterminalen, satte vi oss (jag och Nathaia) och väntade på Hanna som kom med ett senare plan, under tiden så lunchade vi (sushi) och tog sen en mummsig fika, när Hanna kom så kom även solen, underbart! vi promenerade till hotellet, som låg 10 min bort, sen lämnade vi allt och gick upp mot skolan, så vi visste vart vi skulle, vi satte oss sen på en restaurang - Toyboy tror jag den hette, åt en mummsig fläskfilé med ris, sen va vi tvungna att handla frulle, lite svårt när man inte har varken bestick eller tallrik/glas här haha men det gick. sen va det raka vägen till böckerna på rummet och plugga. somnade vid 22 så japp jag har bara drömt om anatomi...



idag efter skolan, tänkte jag hinna dra till footlocker, ETT MÅSTE! hehe

Hon gör min dag!

Kategori:

Chloe är verkligen solen själv, hon är sällan ledsen eller arg, hon är för det mesta glad och EXTREMT busig, men även hur jäkla jobbig hon kan vara så vänder ens frustration när hon kommer och pussar mig på kinderna först och sen en rejäl blöt puss mitt på munnen. man tar alltid tillfället i akt för hon är inte som Valencia som älskar att gosa, nej nej, i henne är det full rulle all in all day haha... älskade onge!!!



detta va chloe idag på väg till dagis, så trots ovädret så sitter hon och chillar på livet med sina glajjor!! hahah

I ♥ my converse

Kategori:



hehe känner att jag har en väldans flyt på mitt bloggande. vilket är bra iofs. sitter och väntar på att få sola, tror jag går in nu, ingen solar i mitt bås och jag har tid halv.. tror det inte gör ngt hehe.

drickan btw smakade skit, typ samarin. men om folk gillar sånt så varför inte. jag ska inte dricka det mer iaf...

OJ oj oj!!

Kategori: Personligt

Hittade en gammal bild på mig, några veckor jag födde Chloe, jag ser ut som en flodhäst (lite kul att jag sitter i en badbassäng med)
 
 
 
Så har vi mig i nuet, OMG!!! 

SEEEE DEEEN!!!!

Kategori: Personligt

Skål!

Kategori:



Har fått detta 2 ggr nu när jag är på väg till Tuve, så får väl testa den nu då, det är ju rätt mycket caffeine i, 75mg. kanske är bättre än kaffe, mm jag får se, kanske är svinäckligt.

Varför är det alltid så?

Kategori:





Varje dag ligger jag och Älsklingen helt utdöda på soffan, klockan hinner inte ens bli 8 då ögonen börjar skela och man gäspar så käken ska gå av nästan, och medans vi ligger här, hör vi tjejerna i rummet intill göra kaos, då menar jag verkligen bokstavligen KAOS!! dom vänder upp och ner på allt!! VAR FÅR DOM ENERGIN IFRÅN? dom är aktiverade hela dagarna, tom efter jag har hämtat dom... och vissa dagar somnar jag före dom, dumma Josephs gener, dumma dumma dumma!!! och min envishet har dom fått också, mm ni fattar ju vilken härlig kombi vi har här. Tålamod är det ända som "hjälper" vilket man inte har mycket av när man är trötta som vi. Men oavsett hur jobbiga dom kan vara så älskar man dom till döds, vad vore livet utan dom? TOMT!!!



"Den som inga barn har, vet inte vad Äkta Kärlek är"

LOKA

Kategori:

Likes Old School...

Köpte LOKA's nya vatten idag, Chocolate Shake, jag tyckte faktiskt den va god, den smakar verkligen choklad haha!



Måste ju testa dom 2 andra smakerna med, Lemon Pie och Strawberry IceCream, har ni testat dom?



Riktiga terrängförare

Kategori:



I väntan på deras far, så varför inte ta en tur innan.

Jobbig morgon, bra dag...

Kategori:

Idag va det inte någon bra start på dagen. Chloe hade mardrömmar hela natten, så hon hamna mellan mig och Joseph tillslut. Valencia bestämde sig för att vakna 03.30 och ville kolla på Prinsessan och Grodan - icke sa nicke, och bara för att vi sa nej så bröt helvetet löst. Hon låg nog och skrek i en halvtimma innan hon äntligen kunde somna om. Och i och med sömnbristen fick vi åka till dagis senare, så frukost fick tjejerna hemma idag, va på dagis 9, så dom va glada och pigga, men dom deckar nog rätt gött nu efter lunchen haha.

Jag och mamma åkte till Backaplan vid 10, Valencia behövde nya regnkläder och Chloe en ny jacka så vi va på jakt efter det, och vi hittade det med. Perfekt! Nu kan ÄNTLIGEN overallerna åka ner i källaren. Hej Vår! En tur till Hornbach blev det med, men därifrån kom vi tomhänta. Väl hemma hos mamma igen har jag fixat naglarna, och ska nu ta och plugga lite, men först måste jag leta resväska ;)





Här ligger ingen..

Kategori:

på latsidan.



nu är det kärlekens tur att träna, eller FÖRSÖKER iaf, tjejerna är så nyfikna och vill vara med han, tack och lov att jag tränar på gymmet, hade aldrig kunnat träna med 2 små monster hängandes över mig. Aja min man verkar klara det och jag får en hottie man, så jag klagar inte...



Det bästa i livet kommer i 3 - älska älska älska!!

Monday...

Kategori: Personligt

Hellu folket, ett under att jag ens orkar skriva hehe, mina armar är finito...
 
Inte nog med att jag och Frugan körde ett stenhårt biceps och rygg pass igår efter combaten, körde vi ett gött köttigt pass med ben, triceps, bröst och axlar idag, och idag va även Bella med ;) och innan det körde jag och Bella RPM och CX - riktigt tufft va det idag, riktigt tufft, men Look like a Beauty, train like a beast...
 
 
Sen va det bara att dra tillbaka till mamma och in i pluggandets värld, som vanligt, alltså min vardag ser ut så här, om ni undrar...
 
Vaknar 5:45 
klä på mig, väcker barn, klä på barn, och fixa väskan.
ute innan 7
på dagis ca 7:45, lämnar dom,
går hem till mamma, gör gröt, äter
sen pluggar jag, sen åker jag och tränar 2-3 timmar, 
åker till mamma igen, pluggar fram till 16:15 då jag hämtar tjejerna,
åker hem, lagar mat, duschar, pluggar lite till (emellan reklamen) 
natta tjejerna, och sen är jag i säng mellan 21-22
känns som det är livets onda cirkel innan det jävla provet, men nästa vecka är det äntligen över med pluggandet, thiihooo!! 
 

Me...Star Wars?

Kategori:

God morgon!! sovit gott? yes we have ;)




Igår hände det något som jag aldrig trodde skulle hända... Jag bad Joseph ladda ner STAR WARS!!!! jag har aldrig sett filmerna, så antagligen tyckte jag att det va dags, and guess what, jag älskade dom, iofs så hann vi bara se 1an och halva 2an, så fortsättningen följer ikväll, vem hade kunnat ana detta? inte jag iaf. Jag gillar Star Wars?? haha aja nu är min fina man glad ;) nu mina vänner, jag ligger efter med plugget, så jag får läsa dubbelt idag, tillämpad anatomi, nervlära, och blodomloppet - fuuuun!! tur att man ska iväg och träna i eftermiddag så man kan tänka på annat än provet som är på fredag :( men först en rykande bajsblöja!



Riktigt jäkla grymt

Kategori: Personligt

Det gick så satans jävla bra idag va!!! Hade andra skor, så jag hade bättre kontakt med golvet, shorts så jag kunde hoppa och sparka högre och äntligen fick jag ork till att fixa mina lindor, så jag gick bättre och hårdare slag, och styrkan efter gick också toppen! Känns så gött att gå ifrån gymmet när man känner i hela kroppen att man gjort bra ifrån sig. Jag bara lääääängtar tills jag är färdig med min utbildning så jag kan påbörja min utbildning till combat-instruktör, ska bli så kuuul!!! Och Mille måste bli min mentor haha! 
 
Nu ska jag njuta av helgen med min fina familj, nästa vecka har jag skola hela helgen så får passa på nu...
jag avslutar med några kloka ord: 
 
 
PUSS PÅ ER!
 

God morgon!!

Kategori: Personligt

God Morgon mina vänner!! 
 
Lördag, and it means BODYCOMBAT!!! idag kör jag med Mille i Frölunda, en liten bit att åka, men det är bara en fördel för mig just nu eftersom jag kan PLUGGA påvägen dit, så får jag en del gjort, för sen efter ska jag städa, ser ut som "piiiiiip" här, well är man inte hemma under hela veckan så får man ingen tid till att städa heller, så det är bara att bita i det sura äpplet, Älsklingen min är den bästa och ska redan börja lite när jag är borta ^^, bästa bästa... Nä nu frulle sen mysa med tjejerna, jag åker hemifrån vid 10, så jag har gott om tid..
 
PUSS!! 
 

Study - mode ON AGAIN!!!

Kategori: Personligt

HAHA såååå jag, ni anar inte hur TRÖTT jag är på att hålla på och läsa, en vecka kvar till provet, så läsandet tar inte slut än :( Det är så mycket som ska in i hjärnan, och det känns som man inte kan ett skit, fast egentligen så kan jag massor, men eftersom man är så osäker på sig själv så sitter man med alla grejer jämt, tro mig, mina kompendier och det är med ÖVERALLT! om jag ska nånstans så läser jag på bussen, ibland innan något pass, innan jag går och lägger mig, under reklam pauser, ja i stort sätt överallt. 
 
Nu badar Joseph och tjejerna, så jag ska passa på och fixa lite mat, ska göra falafel med couscous och tzatziki, mumms!! Vi hörs imorgon mina vänner!! 
 

Study mode - ON

Kategori:

Nu blir det lite plugg innan jag ska iväg på mitt efterlängtade BodyBalance.



perfection

Kategori:



Har haft en toppen kväll med Frugan och Bella, så TACK mina hjärtan! detta va välbehövligt haha mycket skratt. love it!

Men nu är det Hubby-time, massa mys och kärlek i soffan till Greys Anatomy, sen blir det en snabb dusch och sen väntar sängen. Dagen må börjat jävligt kasst, men den avslutades med PERFEKTION!!



Du och Jag LIVET UT!

On my way 2...

Kategori:



Hehe får ni veta sen. men i öronen har jag labyrint ♥

Avreagera!

Kategori:

Tur är det att jag har combat snart, lär få ut en jävla massa skit ur mig. Älskar verkligen combat, det och grit har fullbordat min träning. Så Mille, du får se en riktigt fighter idag ;)



F#CK YOU!

Kategori: Personligt

Det finns någon idiot därute som säkert läser min blogg, eftersom du är så jävla duktig på att hacka in dig på mina konton, och har ett sånt stort sug efter att förstöra mellan mig och Joseph, så borde du säkert läsa denna med... 
 
VAD ÄR DITT PROBLEM? kanske borde skaffa lite hjälp mot din avundsjuka/Svartsjuka? OMG va du är pain in the ass, det du skickar till Joseph kan du väl skicka till mig med, din tönt, skaffa ett liv. mitt gamla myspace-konto? Seriosly!!! hahaha jag har INGET att dölja för min man - INGET!!!! så du kan lägga av, för du kommer ALDRIG att få han, vi är GIFTA!!! VI HAR LÖFTEN, VI HAR BARN DITT PSYKO, ÄRLIGT TALAT VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG!!!??? 
 
kärleken övervinner allt, så du kan ju försöka smutskasta mig inför min man, jag hade ett HELT annat liv innan jag träffade han, och ett HELT otroligt underbart liv nu, så jag förstår inte varför du drar upp saker som inte ens har med Joseph och göra, förstår du inte - DU KAN INTE FÖRSTÖRA MELLAN OSS!!! SÅ LÄMNA OSS I FRED BITCH!!!''
 

Fett jobbigt idag...

Kategori:

Griten va sjukt jobbig idag, men hur jävla jobbigt det än är så är det så jäääävla kul. ett nytt beroende har jag fått, så nu blir det grit mellan 2-3 ggr i veckan. längtar redan till fredag ;) jag tycker att ALLA som tränar borde testa detta. ni kommer inte att ångra det ;)



Glömde...

Kategori:

jag glömde lägga upp denma igår. så ni får den nu ;)



Jag har pluggat blodomloppet nu men jag vet inte ens om det ska vara med på provet. Men tråkigt as hell är det. får fortsätta efter mitt efterlängtade Grit sen..

workout no 110

Kategori:

Har kört 110 pass idag sen början av året, inte illa pinkat.. Körde Rpm, cx och ben & axlar med frugan och Bella, grymt stolt över er! så nu har man hamnat i soffläge med bästaste hubby, tjejerna badar, så nu passar vi på och har vuxentid, if you know what i mean hahaha!!!!! nä men om man ska ta och göra sig en kopp te och invänta mina grabbar Sheldon och co. måste sedan läsa lite nervära...göööööör tråkigt, men det måste göras... well well, vi syns imon puddingar!



Just faced it.

Kategori:



Let me be fine for next week...

Utmattad

Kategori:

Vilken träning det blev idag... oj oj oj. Jag saknade dock någon på grit, jag behövde henne verkligen, för jag va helt slut på energi. Jag träffar henne på tisdag, då jäklar haha. Just nu ligger jag bara i soffan, varenda lilla cell och vävnader i min kropp är helt utmattade haha så jag lär ligga kvar här ett tag... hur är eran lördag?



this is me now...

Im ready.. are you?

Kategori:



dags för combat med sanna och sen grit.. är fullt redo... är du?

Smygbild

Kategori:



God morgon folket! fick en liten Smygbild på chloe hehe, ser hon mig ta kort blir hon helt till sig. så tänkte "nej vi sparar den energin till sen"... nu ska jag fixa frulle. och förbereda mig för dagens träning.

Nu är det dags för...

Kategori: Personligt

Jag och tjejerna ENDAST!! Joseph är på efterwork, så nu passar vi på att mysa för fullt, Choklad och hjärt-chips och vindruvor, det blir en bra fredag det... 
 
Hos mamma idag har jag hjälpt henne att möblera om i vardagsrummet, blev riktigt fint faktiskt :) Innan dess satt jag och pluggade som vanligt, så ja det har vart en cool lugn fredag än så länge...
 
BodyAttacken igår, va inte min karamell - för fjantigt rent ut sagt, sen jag började med Combaten så kör jag hellre "hårdare" pass, så nu kommer mitt schema se ut så här:
 
Måndag: RPM & CX
Tisdag: Grit S.
Onsdag: Combat
Torsdag: BodyBalance & Combat
Fredag: Grit S.
Lördag: Combat & Grit S.
Söndag: Combat
och utöver det styrketräning ;)
Så om ni vill med mig och träna så säg till ;)
 
 
Nu ska jag fortsätta att kolla på alla Prinsessor! Ha en trevlig kväll!
 

Vad väntas...

Kategori: Personligt

HEJ mina vänner!! 
 
Hann inte skirva igår, nu är jag mitt inne i mitt "plugga - till - prov - mode", så ni kan ju räkna med att det inte blir så mkt skrivande. Sen när vi kom hem igår, är det mat som ska lagas, ätas, tjejerna ska bada och nattas, och jag ska duscha, så ja, jag va i sängen 21.18 igår... Sen hade jag ju Combaten igår med min älskade mille, som körde skiten ur mig, som vanligt - men ju mer man blir skiken på desto mer får jag ut ur min träning, kanske behöver henne bredvid mig hela tiden hahaha, kan ju hända att jag inte bryr mig tillslut, det räcker med grit och combaten, än så länge... 
 
Har pluggat sen 08.30 imorse till 13, så mitt huvud är lite fullproppat nu, så jag fortsätter i samma veva imorgon, och i helgen ;) ikväll väntas BodyAttack - IGEN nu ger jag den en ny chans, förhoppningsvis har konditionen blivit bättre, stackarn Vanne som inte vet vad som väntar hahaha, oj oj oj - Dör man inte där så är man fan en riktig fighter - så hejja hejja hejja oss!!! 
 
 
nu ska jag slappa i soffan tills jag ska hämta mina tjajor - PUSS!

Definiera ordet död

Kategori:

jag är helt död i kroppen, men aldrig nånsin har jag känt mig mer levande. Svin jobbigt, MEN svin kul!!! har redan bokat nästa vecka.. nån som ska med och utmana dig själv? Tack Mille som va där och peppa mig haha det behövdes kan man säga...



man får en fin färg redan efter 30 sek haha. nu plugga vidare... puss

Anrda april

Kategori: Personligt

Har verkligen inte haft nån blogg-lust alls på senaste... så sorry för det...
 
ÄNTLIGEN är påsken över... och DAGIS är öppet igen, måste låta jätte hemsk när jag skriver så, men att spendera 2 EXTREMT energiska barn som vägrar och lyssna, vänder upp och ner på hela lägenheten, och inte ens sover middag så förstår ni nog vad jag menar haha. Ändå aktiverade vi dom hela tiden, trodde vi iaf.. men men, nu är man tillbaka till vardagen och rutiner, vilket jag tycker är sjukt skönt... 
 
Ska snart sätta igång med att läsa på till mitt prov som är om 17 dagar - nä inte alls stressad..får lägga upp läsandet lite snyggt så man inte blir för knäpp...
12.30 idag ska jag testa på grit, är extremt nyfikenö, och taggad, behöver nu nya utmaningar, så detta passar nog perfekt. För er som inte vet vad det är:
GRIT™ STRENGTH är designat för att bygga upp din muskelstyrka. Här använder du skivstång, viktplatta och steplåda för att öka träningseffekten. Musik och rörelser ger dig effektiv träning som förbättrar din syreupptagning, styrka och uthållighet. Prestera fortare på en högre nivå..låter lite som Bodypump, men är mer intensiv, eftersom den är på 30 min.. jag får återkomma, med hur det va efteråt..
 
 
nu måste jag börja läsa.. så puss så länge!