Valoee

I Don´t Work Hard Because I Hate My Body, I Work Out Because I LOVE IT...

Im so sorry..

Kategori:

ja jag vet att jag skulle ha skrivit igår, men jag fick fullt upp. Plugga, sen skulle jag till läkaren med valencia, sen lämna henne igen, tog en snabbis in till stan och sen hamna jag hos vanne. så dagen bara rullade på. är nu påväg in till stan för att luncha med min syster, hon ska även skriva ut alla mina arbeten så jag kan börja gå all in med provs plugg haha. körde ett morgon pass idag - bröst och triceps så mina armar är liiiite döa. men det är gött. lite jobbigt att skriva på bussen. så jag ska försöka blogga sen ikväll. puss



God morgon tisdsg!

Kategori:



Nu ska jsg njuta. Så jag återkommer snart ;)

Seeeeeegt

Kategori:

Lördag och jag är segare än segast. Beror på att man somna 1 i natt och va uppe halv 6. Alldeles för få timmars sömn. Just nu myser jag och Valencia framför Disney Chanel, Chloe sover och Joseph har åkt iväg för att fixa det sista för Valencias kalas imorgon. Vill bara lägga mig ner och sova, men vågar inte haha. Valencia väcker en med slag rakt i fejjan. Vill inte ta den risken, väntar hellre tills hon också somnar. Ska köra ben hör hemma sen, när energin har hittat tillbaka till mig. Rätt skön lördag ändå :)



Too...

Kategori:



Vi hörs imorgon istället... ♥

Finaly its Friday

Kategori: Personligt

God morgon folket!!! Fredag och UNDERBARA SOL!!! fast ut och njuta av den ska jag inte serru, nä nä nä, ingen träning i helgen, då får man ta det dubbla idag istället, ben, axlar och mage. Sitter och väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan sticka iväg,,,pump it up baby!! 
 
kom hem sent igår, så pallade inte skriva, vilket ni nog märkte...Fick en extremt glad överaskning igår, sitter och väntar utanför salen med tjejerna innan combaten ska börja, och upp för trapporna kommer MILLE!!! hon gjorde fan min dag, i onsdags sa hon att hon inte skulle komma så självklart med man lack hahaha, eftersom der är ju hon so ska ha passet egentligen. Om du läser detta Mille, DU ÄR BÄST, och det har jag sagt till dig innan, fortsätt med det du gör, för grym som in i helvete är du ;)
Combaten gick ALLDELES för snabbt igår, kändes som en kvart, hade kunnat hålla på i 2-3 timmar till well well, det är väl nackdelen med det, att man har för kul att tiden rinner iväg. Efteråt blev det iaf Rygg och Biceps
 
  • klassisk marklyft
  • rodd med skivstång
  • latsdrag, brett grepp
  • bicepscurl, ståede raka
  • bicepscurl, sittande
  • hammercurl.
helt slut va man när man kom, duscha och slänga sig i soffan gjorde jag iaf hahah.. Nu är tvätten klar!! puss!!
 

Hellao!

Kategori:

Nu är det uppklarat... Zumban är inget för mig längre. tyckte helt ärligt det va skit tråkigt igår, jag gick ut dom sista 10 min och sprang på bandet DÅ fick jag upp min puls... Älskar tanken att jag har blivit 1000 ggr starkare hehe... Snart är det BodyBalance med Bella, ska bli otroligt skönt. har lite spänningar här och var haha, ikväll blir det combat och sen styrka, rygg och biceps. Jag har hittat en ny passion hahaha ÄLSKAR ATT TRÄNA RYGG!!! vilket är toppen, för min rygg är som en 80årigs, överdriver kanske lite men det är inte långt ifrån.. så det ser jag framemot ikväll. hur ser eran dag ut?



Re-load

Kategori:

Herre jävlar vilket combat pass!!! ÄNTLIGEN ÄR 55AN HÄR!!!! har väntat i 1-2 månader nu. så ja..I was happy!! och BELLA... DU VA GRYM IDAG, ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT STOLT ÖVER DIG!! 6 månader med mig så får du din killer body ;) imorgon kör vi BodyBalance. kör lite re-load nu.. vid 6 kör jag mitt 2a pass. zumba, hat inte kört det på gud vet hur länge haha så det ska bli najs. Nä nu måste jag käka, Valencia ska till tandläkaren kl 4 så får hämta henne snart... puss på skinkan!



T.R.Ä.N.I.N.G...

Kategori: Personligt

Tro fään att det blir träning idag ändå... Jag har pluggat hela dagen, och känner mig smått frustrerad, (har ingen aning om varför!) och det ända som hjälper är T.R.Ä.N.I.N.G!!!! sååå....
 
Blir Bröst och Triceps!
Bänkpress 
Bröstflyes
Armhävning
Triceps pushdown
Tricepspress
 
 
 
 

19/3-13

Kategori: Personligt

Nu är det jag som ska lämna tjejerna härdan efter, vilket inte är några problem alls, är ju ändå vaken 6, så det är ju bara i stort sett att klä på alla och dra, eftersom dom äter frukost på dagis...jag äter hos mamma ;) Vilodag idag, är lite trött i ryggen, så kände att jag borde ta det lugnt med tant-ryggen, sen va dessutom ingen bra intruktör på BP, så jag går inte miste om ngt... kör dubbelpass imorgon och på torsdag ;) well well, så jag får se vad dagen har att erbjuda, kanske åker och köper presenter till Valencia, vi har ju kalas för henne på söndag ;) eh jag har inte så mycket att skriva.. så vi hörs sen!

Dagens träning...

Kategori: Personligt

Idag blev det visst lite av allt, blev inte i den ordningen som jag skrev i det tidigare inlägget, men det viktiga är ju att jag fick allt gjort...
 
Började med en TVÄÄÄÄR JOBBIG RPM, där nådde jag minsann min maxpuls hahah, fick rejäl mjölksyra och höll på att kräkas - usch!! men jag höll mig allt.. Sen därefter ett TVÄÄÄÄR JOBBIG CX- my lord!! magen fick stryk idag haha.. avslutade med rygg: 
 
  • Rodd - sittandes, tätt grepp (3x15)
  • Rodd - ståendes, brett grepp med rep. (3x15)
  • Klassisk ryggresning (6x15)
  • Liggande backflyes (3x15)
  • Rodd med vinklad bänk, högt drag (3x15)
  • Sidoböj med vikt, (6x15)
  • Marklyft (6x15)
  • Rodd med en hantel (3x15)
Jag va rejält trött efteråt, ett braaaa tag efter måste jag säga, men satans va skönt det va att få komma tillbaka till gymmet ett en helg med bara suktan efter det haha. Nu ska mat lagas! 
 

It feels gööd

Kategori:

Då va helgen avklarad och en kurs avslutad. Så nu är jag en stolt...


Kommer att se bra it i CV:t sen haha. Nu väntas det träning.. börjar med rygg idag tror jag och sen är det RPM och CX på schemat så avslutar vi lite på crossen. det blir nog bra ska ni se :)

HPB söndag

Kategori:

Sista dan... det är helt sjukt man allt detta tar på en mentalt. man är som en grönsak efter alla timmar haha. Fick sovmorgon idag iaf haha. men vi slutar runt 16-16.30 så förhoppningsvis så orkar man... hur har er helg vart?



Skoldag

Kategori: Personligt

 
Det är skolhelg, idag har vi tillämpad anatomi hela dagen 8-17 och halva dagen imorgon, sen har vi HPB resten fram till söndag eftermiddag, låååånga dagar... det låter inte så farligt när man ser tiderna, men när man sitter där och matar in en massa info, så blir man tillslut en grönsak. NOT GOOD!, det är ju tur att vi har bra lärare så att man orkar med. 
 
Har precis slängt i mig gröten, gjorde till Joseph med, han tyckte det va supergott, och mättande som jag har sagt tidigare, men det är ju bra att det är det... eller? haha nä nu ska jag fixa det sista här.. ha en bra dag!!
 
Puss!
 
 

Maj gad!

Kategori:

this is nasty...


Jag trodde inte att man skulle behöva dra av skiten. kändes så äckligt, men ack så ren och fin jag blev, fast jag avslutade med en peeling iofs haha.

såg nu att jag hann ta 3 bilder från gymmet idag, och eftersom jag inte hinner blogga så mycket i helgen pga skolan. så lägger jag upp det nu. och jag får ta och skriva om övningarna jag gjorde när jag får tid vid datorn. Nu ska jag äta pannkakor! puss!





Face it

Kategori:

I look like a doll haha ansiktsmasken är på och jag kan inte röra en muskel i ansiktet. men fin blir jag :) damn right haha


i väntans tider

Kategori:

på ett ledigt solarie hehe. Mage och armar klara. och BodyBalance får jag inte glömma :) Den va tuff idag, vi gjorde ngt med att stretcha höfterna. AJ AJ AJ säger jag då. den smärtan va fan värre än att föda barn, jag menar det... efter mina förlossningar så har mina höfter blivit helt stela, jag får svin ont när jag särar på benen haha fel det låter men det är ju sant haha. så jag behöver definitivt mer höft stretch. så jag kan bli mitt gamla viga jag igen.. jag skriver mer om mina mag och arm övningar sen ;) nu ska jag klä av mig ;p

Mage mage och återigen mage

Kategori:



idag ska magen få ett och annat.. ingen träning i helgen då får man inte ligga på latsida. idag haha (ser en valk på ryggen som måste bort bort bort)

Cookies & cream

Kategori:

testar cookies & cream gröt idag. ser inte så där jätte gott ut. men det va faktiskt helt okej haha. mättande om inte annat. Idag blir det promenad till Lindholmen, ha ett pass BodyBalance och sen träffa frugan och hennes kusin på gymmet. Jag tror jag ska köra massa massa mage idag och slutar med armar. Det blir nog najs ;)



Gaaah!!!!

Kategori: Personligt

Åh va trött jag bliiir!!! Fick låna mammas gamla bärbara dator, men den knasar ju sig bara, satt där och bloggade nyss, och så skulle jag publicera, då fanns det inget där, lite irriterande...
 
Gröten va supergod, och...MÄTTANDE.. det va första gången jag gjorde med proteinpulver, och jaaa, jag blev så mätt att jag inte ens åt upp allt, så det ska jag definitivt fortsätta med.. jag hade strawberry/vanilla smak, men det kan nog vara gott med vilket som. så jag tycker att ni ska testa, iaf ni som äter gröt varje dag ;)
 
Va i skolan igår med 2 klasskompisar då vi skulle göra HPB på varandra, tyvärr kunde vi inte göra konditionstestet på cykeln, eftersom vi inte hade pulsklockan tillhands och pulsbandet till cykeln busade. Men vi fick iaf blodtrycket gjorda. Så vi får ta våra gamla resulat sen... Eftersom mitt plustoo konto inte fungerar här hemma så får jag ta och göra det hos mamma sen, och sen ska en uppsats skrivas om detta, som ska lämnas in i helgen... Det känns som vi får mer och mer uppgifter att göra när man ses, man börjar bli en aning stressad haha, jag får försöka ta det med en nypa salt.. eller inte...det ordnar sig alltid i slutändan haha
 
Combat onsdag med underbara Mille idag, eftersom det inte blev ngn träning igår så får jag köra lite xtra idag hehe mer än gärna ;) Nä nog om detta.. nu måste jag fortsätta med nervläran (som jag egentligen knappt har börjat med) haha men jag måste få det gjort så jag kan sova ordentligt om nätterna :P
 
Puss så länge!!

onsdag = mille combat :)

Kategori:

idag blev det gröt med protein pulver i. och toppat med solrosfrön och kokos. jävligt gott måste jag säga haha.



såg nu att jag totalt glömt bort att ta bort sminket igår, har det så sällan nu så det är väl lätt hänt haha får ta mig en rejäl ompyssling sen :)

Top of the morning 2 yah!

Kategori:



dagen börjar inte med dessa läckerheter, men det ska ner i kistan nu iaf haha. Tvätt-och städ-dag idag innan jag drar till skolan för ett HPB test :) så nu ska frullen ner, egen pressad apelsinjuice, svart te, fibergröt med jordgubbar och sist och minst haha mina piller. så jag får energi till att städa i denna skitiga lägenhet. känns som jsg städar jämt, men men...

7,9km

Kategori:

1 timma och 27 min, 445 kcal och 7,9km, inte illa pinkat haha nu blir det lite käk.



love nature!

Urk!!!

Kategori: Personligt

är så extremt seg startad idag, jag har en del att plugga, både nervlära och HPB uppgifter som ska göras. Jag har fått avboka min träning idag, för jag vill/måste få allt klart. så man kan börja plugga ordentligt till provet i april. Men bara för att träningen inte blir av så tänker jag inte ligga på latsidan, när jag är klar här, så tar jag en långpromenad till dagis, men nu måste jag börja, (jag tänker skylla på Joseph som har snarkat röven av sig hela natten) jag kanske behöver sova lite innan jag börjar? jag hämtar ju tjejerna 4 så jag har gott om tid :P haha oh gud giv mig styrka!!

Valencia 3 år!

Kategori: Personligt

 Torsdagen 2 juli 2009, plussade jag, jag minns dagen som igår, tidigt på morgonen gjorde jag gravtestet, det visade sig en litet litet sträck på plus-sidan. Det första jag gör är att jag ringer min kusin, och frågar henne: "om det visar sig ett svagt sträck är jag gravid då?" Hon låg och sov, och svarade lite mummlande, ja, jag tror inte riktigt att hon fattade vad jag snackade om, så jag så ju förlåt att jag väckte dig, och sen la vi på, ju mer tiden gick blev sträcket lite tydligare, oj oj oj va hjärtat hoppade av glädje, innan jag hann ringa Joseph så ringde min kusin upp, och fattade nog vinkeln vad som hade skett innan...LYCKA!! När jag fick höra från henne att jag är gravid så va jag bara tvungen att ringa Joseph fort som fan haha. Och det första jag säger till han är: "Du ska bli pappa!" och även där kom nog en chock, för vi hade försökt att bli gravida i 5-6 månader, tills jag fattade att jag hade räknat min ägglossning fel hahaha. anyway. Det gick/går inte att beskriva känslan att få bära ett barn i magen, förutom lycka och sån stark kärlek till detta lilla knyte. Jag saknar det! Well här är min förlossnings historia ;)
 
11 mars 2010
11:25 - skrevs jag in av Bm, Rebecca H. fick rum 10. orsak: vattenavgång inne på 3 dygnet i gravvecka 39+4 öppen ca 2cm
12:50 - sätts dropp in, så att jag blir igångsatt.
13:58 - testar lustgas, använde den knappt, så den va inget för mig.
15:05 - öppen 3cm, sammandragningar 45s/2-3min.
16:35 - får jag EDA (epidural) kvinnans bästa vän enligt mig haha. 
18:44 - avvikande kurva, det hade inte vart ngn acceleration sedan STAN kopplade in 17:30, ordination: fortsatt observation. (den lägger sig sen)
20:52 - får hög feber, 39,2. förlosnningsjour ordinerar 2 x blododling.
22:43 - föds Valencia, Bm Annika L. 
23:10 - moderkakan kom inte ut hel, så förlossningsjouren tillkallas.
00:24 - opereras, 2 bitar sitter kvar som tas ut. och är klar 00:56.
01:04 - kommer jag till BB, och pga den höga febern fick jag antebiotika, fick ligga kvar på BB till den 14 mars, långa långa dagar.
 
 
Även om lossningen verkade långdragen och as jobbig så tyckte jag inte det. Jag hade skitkul, och jag mådde toppen, tyckte jag iaf.. Men vi fick ju tillslut våran Valencia, 3270gr 49cm lång REN KÄRLEK!!! 
 
 
 
 
GRATTIS PÅ DIN 3 ÅRS DAG VÅR FINA PRINSESSA!! 
MAMMA, PAPPA & CHLOE ÄLSKAR DIG!
  
 

I deserve it!

Kategori:



min fina man har gjort pannacotta. and yes i deserve it!!

Sun in Sunday

Kategori: Personligt

God morgon!! uppe 7, som vanligt, men jag gillar det, solen har precis gått upp och man känner sig utvilad och pigg hehe, idag började jag direkt med att städa, både jag och Joseph har nyst som galningar här, så jag kände att det behövdes dammas, så nu är det dammfritt i vardagsrummet iaf, sen har jag lekt rörmokare igen, fast i badrummet, och jag fick ut en massa skit, blääää!!! så nu ska jag fixa sovrummet snabbt, sen MÅSTE jag plugga klart anatomin + att jag ska sätta mig och leta övningar för sen, det ska bli mage, rygg och armar, Sen när jag är färdig med plugget ska vi ut och gå vår söndagspromenad, idag blir det nog mot Tuve och till 4H gården, så får tjejerna kolla på djuren :) Nu får jag lägga i ett kol... puss så länge!!
 

Pörfäkt

Kategori:

Hade jätte trevligt igår. det va sådär alldeles perfekt. Alla va sociala och glada och musiken va lagom högt så alla kunde prata i normal volym. sen blev jag hemkörd av en kompis Nick. Så ja jag tyckte kvälle. va grym. När jag väl kom hem så satte vi på en film, pumping iron tror jag den hette. bara massa muskler på 70 talet. sen va det dags för sängen. Så tack alla för igår!!



Träna bör man...

Kategori:

annars dör man, eller rättare sagt jag dör haha. Jag är på väg till gymmet nu. fast får ta det lite lugnt idag, har fortfarande känningar i baksida lår, men jag får göra mitt bästa helt enkelt... vi syns sen för nu kommer sanna!



On my way

Kategori:



pre-party mode on haha

Förfira

Kategori: Personligt

Ikväll ska jag hem till Frugan och hennes sambo Åke som fyller 30, samt att hennes kusin fyller 20 så ja dom ska ut och röja...Tråkiga jag ska bara dit och förfira dom, sen ska jag hem, för imorgon väntar träning ;) Ja jag vet, jag måste låta skittråkig, men jag tycker helt ärligt inte att det är kul att gå ut längre, även om jag ÄLSKAR att dansa, så intresserar det inte mig längre, i så fall ska man ut till sommaren då man kan klä upp sig utan att frysa ihjäl haha. Man har alltid roligast på förfesterna ;) i mitt tycke iaf. Men jag ska nog allt ha kul ändå, för det har jag alltid i det sällskapet :) Men först ska jag fixa lite käk, det är fredag och då ska man äta göttigt, så det blir hemgjord klyftpotatis med fläskytterfile och favoritsås, och självklart sallad till - mumms, är såååå hungrig...
 
Denna gubbe skulle jag vilja ta med mig ikväll till grabbarna hahah gööörkul - schexy as hell XD
 
 
2

J*vla donkey

Kategori: Personligt

Vilket jävla svin... jag hoppas verkligen han får ett helvete efter denna video. för det förtjänar han...
 
 

2 dagar...

Kategori:

utan träning börjar min abstinens gå utför, eller vad tror ni?



Fräääjdaaag

Kategori: Personligt

FÖRST OCH FRÄMST!!! GRATTIS ÅKE OCH ALEX OCH AMIRA PÅ FÖDELSEDAGEN!! OCH GRATTIS TILL OSS KVINNOR PÅ KVINNODAGEN - WE ALL ARE FIERS!!!
 
Jag och tjejerna (dom är hemma från dagis idag, det går nån jävla bakterie där som gör att barnen blir dåliga, nej tack!!) så snart ska vi iväg och träffa mamma/mormor, vi tänkte åka till Torslanda torg, jag är nämligen på jakt efter en bakform i form av ett tåg till Valencias födelsedag. Och Joseph hade sett den på ica macxi där, sen tar vi nog en liten tripp till stan och njuter av vädret ^^, well, jag har 2 barn att klä på nu om vi ska hinna i tid, så vi ses sen ;)
 

Torsdag den sjunde mars

Kategori: Personligt

Hey hey heeeey!!! Förhoppnings ligger min PMS nivå på något stabilare idag haha. Vi somna tidigt igår, 21 för att vara mer exakt, förstår inte vart denna trötthet kommer ifrån, både jag och Joseph är helt uttömda på energi vid 8, hmm kanske har med vårt aktiva liv och göra. Anyway. Ingen träning idag :( har sträckt baksida lår, så nu går man och haltar lite snyggt, så det blir 2 dagars vila, fast jag ska nog gå en promenad till tuve sen ;) Men först ska jag plugga så mycket så det går. Har kommit till rygg och mag musklerna, så det är en del att ta in eftersom det är så sjukt mycket muskler. men kul är det ju... hur ser er dag ut?
 

I have...

Kategori:



En jävligt kraftig sådan... på spårvagnen hem så gick vi på där fram (ny vagn) där sitter det en jävla sur kärring, och skakar på huvudet när vi går på. hon har kryckor, men barnvagnen står inte i närheten av henne, Chloe sitter närmast henne och råkar snudda vid kärringens ben och jääävlar alltså. Helvetet brakade loss. hon blev så uppkäftig och I Snaped. oj oj oj man ska inte vara uppkäftig mot mig idag aj aj aj. hela vägen hem satt hon och sa tysta saker om oss, och hennes blickar hahah. jag hade sån lust att köra över henne med vagnen. En kvinna bredvid henne skrattade och sa att hon tyckte att jag gjorde helt rätt ifrån mig, så thank you very much!!!

Nu sitter jag och käkar choklad, det ända hjälpmedlet mot PMS :) dåligt samvete får jag inte heller haha because Im worth it!



Långkok

Kategori: Personligt

 
God morgon!! Mannen min och våra tjejer, åkte iväg till förskolan, och jag börjar dagen med långkok, håller på och gör Texas chiligryta med böner (Josephs önskan) Den ska för-marineras i en timma och sen ska den stå på långkok i nästan 2 timmar, och det hinner jag inte göra sen när vi kommer hem i eftermiddag. Så den blir precis klar när jag ska iväg till min älskade Combat, Så nu ska jag passa på käka min gröt och sen kanske hinner plugga med ;) 

6 km

Kategori:




Familjen Jansson/Rosslin fick sig en rejäl promenad nu på eftermiddagen. Vi hämtade tjejerna och vi började gå mot Slättadamm och upp mot Björlanda vägen. Vi skildes sen från mamma och pappa eftersom vi skulle gå högre upp, sen sista biten tog vi buss och vagn haha. Men skönt va det verkligen, 6km på 1,5 timma, det är inte illa pinkat haha. Nu ligger man i sängen redo för sin skönhetssömn ;)



Natti Natti!!!

Skakis

Kategori:



Då va den avklarad, är alldeles skakig i armarna, vilket tyder på att man har gjort bra ifrån sig. Det bet ordentligt i benen med haha men det va bara att kämpa emot smärtan. Som man säger "pain is the weakness leaving the body" Nu ska shaken ner i kistan och jag ska hem till mamma och plugga vidare på HPBn...Fun fun fun!!

förbjuda barn på café?

Kategori:

Sitter och tittar på tv4 där dom diskuterar förbjud för barn på café! Visst låter helt absurt, men det är väl förälderns fel om ungen går bananas? Om mina tjejer skulle göra det, så får man väl underhålla dom, jag har ALLTID leksaker i vagnen eller något annat som dom kan göra. Men jag tycker självklart också att det är döds skönt att få sitta på ett café ensam utan barn, Men att förbjuda dom?? Helt fel! Vad tycker ni?

BP-Tisdag

Kategori: Personligt

God morgon!! Har ni sovit gott därhemma? Jag somna tidigt igår, 21,30 för att vara mer exakt, vår soffa måste vara förtrollad eller ngt, för så fort jag sätter mig i den så blir jag avslappnad och tillslut så somnar jag till, VARJE DAG ÄR DET SÅ, får väl skaffa mig en träbänk istället haha, det hade ju vart ngt, XD! 
 
Tisdag idag, och då väntas en uppvärmning på cross 30 min och Pump, ska bli mycket intressant och se hur mycket benen klarar idag, hade lite problem med att komma upp ur sängen imorse, så kanske får ha lite mindre vikter på ben och mer på rygg. Det är teknik-vecka på NordicWellness, så igår va dom 2 instruktörer på både RPM & CX, för att hjälpa alla med deras tekniker, tycker det är svinbra, för det är många som cyklar "fel" och många som inte kan göra en planka bara så där eller andra övningar, så då går ena instruktören runt och hjälper dom som behöver, kommer nog vara detsamma på pumpen idag ;) Jag som utbildar mig, stirrar runt på ALLA i både passen och i gymmet, kollar tekniker, övningar, hållningar, ja you name it, allt som har med träning och göra tycker jag är sjukt intressant, (annars hade jag antagligen inte valt denna vägen, daaah) Nä, jag sitter här med hårinpackning, och det börjar klia nu, så jag ska nog gå och tvätta ut den, och sen göra mig en god gröt. Hej så länge!! 
 

Gårdagens promenad

Kategori:

glömde berätta om den härliga promenaden vi tog igår. 13 km gick vi. över ÄlvsborgsBron och in mot majorna vidare in mot stan, helt fantastiskt va det, det ska vi absolut göra om. Vi stannade till och käkade lunch på Tintin också, en perfekt dag helt enkelt haha



New Week

Kategori: Personligt

Oh ÄNTLIGEN har man kommit på fötterna igen med träningen, hitills har dessa 2 dagar vart kanon. Combaten va la okej igår, det va inte Linda men den tjejen va hård (tack och lov) efteråt körde vi (Zophie, Bella och Vanne) ett hårt ben/sätes träning. Ni som läser bloggen såg övningarna jag la upp i förrgår, samt att vi la till 2 övningar till, hip adduktorerna skulle också tränas, så där blev det en adduktions och abduktions träning för höfter/rompa. efter nästan 1 1/2 timma va vi klara, och benen va riktigt goa efteråt ;) 
 
Har precis ätit min gröt och knaprat i mig alla j*vla tabletter haha har ett par till som ska ätas under dagens gång. Har gått igenom alla uppgifter som ska göras. Idag ska jag börja med HPB-uppgifterna, läsa 2 kap och göra instuderingsfrågorna, vi har skola nästa helg, så det måste vara klart, sen nästa vecka ska jag och 2 klasskompisar göra HPB på varandra, trevligt!! Sen måste jag börja med muskelanatomin på överkroppen, har prov i det i april i Stockholm, det ser jag inte direkt framemot haha... Fatta att jag snart är klar, 4 månader kvar, sen är jag färdigutbildad PT TJIHOOO!!! Nä dags att börja plugga, har inte tid att ligga på latsidan, ska iväg och köra RPM & CX om en stund.. Vi ses sen :) 
 

Walla?

Kategori:

Vad fan är det här med slangordet walla som alla pöjkar och även tjejer säger i mellan varje jävla ord??? Jag och Vanne tog en buss från gymmet till backaplan och där satt det 4 killar, och under kanske omloppet om 5 min hörde vi order 16 GÅNGER!! Jag skrattade så mycket va.. herre gud, stackars barn. SLUTA MED DET! Låter bara så fel...


walla:

jag svär på/vid gud på arabiska
används ofta av muslimer.. Dom måste svära väldigt ofta på gud. Stackarn...

Keep calm?? Hell no!!

Kategori: Personligt

 
Gooood morgon!! Sunday is here, och vi ska inte RELAXA idag, nej nej nej.. idag väntas:
 
&
 
Joseph gör nu glutenfria scones, vi hade en nyttig lördag igår, så vi tänkte vara lite "onyttigare" idag, Sen ska vi in till stan och promenera innan jag ska iväg till gymmet och träffa tjejerna, ÄR SÅ GLAD ATT JAG HAR FÅTT MED ER TILL COMBAT!!!
Jag svslutar med en liten buse :)
 
 

This day was GREJT!

Kategori: Personligt

 
 
Träningen idag va GRYM!!! Tack Frugan för den perfekta träningen. 1 timma stenhård combat (märktes att jag har vart sjuk, för mitt hjärta slog på högvarv redan in på uppvärmningen haha) det va bara att bita i det sura äpplet och fortsätta ;) sen vart den 1 1/2 timma styrka, rygg och armar - perfect!! Imorgon blir det ben och rumpa, önskat av frugan så då blir det:
 
Double kettlebell front squats 3x9 rep.
Säteslyft m vikt 3x15 rep.
Utfall m vikt 3x10 rep.
Enbensknäböj m vikt på raka armar, 3x10 rep
Benpress 3x15 rep.
Hunden, diagonal arm. och benlyft 3x15 rep

Sen kanske vi avslutar med lite crunches - mums!! Har eran lördag vart bra hitills? Min kära man kör sitt andra pass nu, Pump Xtrem - jag är såååå stolt över honom...jag och han mot världen! 
 
 

Fit for Fight

Kategori:



Snart dags för COMBAT!!!! YEAAAAH!!!!

Under reklamen

Kategori:

passar på och bloggar lite under reklamen till gladiatorerna. Dagen har vart kanon, underbart väder underbart sällskap, inget att klaga på hehe imorgon väntar träning så jag blir inte sen i sängen ikväll. så jag säger god natt nu.. puss



Löööööönch

Kategori:

Nu sitter jag och min fina fruga på Tintin och ska käka lite. Hon är lite nyttigare än mig idag med sin kycklingsallad jag ska äta husmanskost PANNBIFF gud så mumsigt det ska bli. till efterrätt blir den en hallon smoothie hehe det är ju fräjdag idag haha. puss på skinkan!



Första mars tvåtusentretton

Kategori: Personligt

 
Fredag - och dagen börjar med TVÄTT, har sååå mycket tvätt, fattar inte, jag Joseph tvättade förra veckan innan jag åkte till Stockholm, well well, det finns ju inget bättre än rena handdukar och kläder så egentligen borde jag inte klaga...och under tiden tvätten pågår tänkte jag städa runt en sväng, så lägenheten är ren och fräsch i helgen... Äntligen är halsen frisk, så imorgon blir det riktig jävla hardcore träning på morgonen, 1 timma combat och sen tänkte jag ta crossen 1 timma och sen köra lite rygg: 
3x8 rep Bred framåtböjd rodd
3x12 rep axellyft
3x12 rep knäböj med hantellyft.
3x10 rep sittande sidolyft
3x10 rep enarmade karaterodd
3x18 rep diagonallyft. 
Min rygg ska bli starkare, snyggare och bättre än aldrig förr haha ska bli intressant och få testa mina nya p!nk produkter, folk kommer att tro att jag har gått och blivit en pillerknaperska haha,
1 burk med Aktive fat burner, 3 tab om dagen.
1 burk Eat Control 2 tab 3 ggr om dagen (6 st)
1 burk vitamin tabletter 1-2 tab om dagen.
1 burk tabletter för naglar och hår, 2 om dan.
1 karta Omega-3 kapslar, 1 om dan.
och
1 bunke proteinshake, strawberry/vanilla
 
Ja ni märker ju själva haha Nu måste jag ner till tvättstugan.. Puss så länge!!