Valoee

I Don´t Work Hard Because I Hate My Body, I Work Out Because I LOVE IT...

~ Mat & Bad ~

Kategori: Personligt

Då va maten uppäten, himelsk va den... skriver ner receptet om ni vill ha den ;)
Citronlax:
Laxfiléer - ni väljer själva hur mycket ni vill ha, jag tog 4 st.
1,5 - 2 tsk salt
1 krm vitpeppar
4 dl creme fraish
rivet skal och pressad saft från en citron
2 tsk fransk senap
2 tsk salvia eller dill (jag använde dill)
Sätt ugnen på 225 grader.
Lägg laxen i en ugnsfast form, salta och peppra.
Blanda de överiga ingredienserna och bred blandningen över laxen
stek laxen i ca 15 min
Servera med en god sallad...
Just nu håller tjejerna på och badar, så kul har Valencia
Våra änglar! Bad och sen blir det insmörjning och nytvättade pjyamisar, sen väntar en varm god välling till Chloe. Sen kommer nog John Blund :) Jag säger iaf god natt nu. Vi ses imon igen ;)

~ finaste som finns ~

Kategori: Personligt

Man bara älska mera :)

~ Toppen ju!! ~

Kategori: Personligt

Klockan 10.00 kom Thomas från flexlinjen och hämtade oss, körde ner oss till Eriksberg för att snabb handla lite för kvällens mat, ska göra en citronlax med lite annat gött. Sprang även in på apoteket och fick äntligen köpt hostmedicin till lenci, har glömt att köpa det sen i lördags :/ sen hade jag 10 min kvar av tiden innan vi skulle bli hemkörda, så jag sprang in på Lindex och kom ut med 2 nya BH:ar 75:- st och en ny halsduk för 50:- men det är inte det bästa av allt - min bh-storlek har minskat!!! vilket jag märkte då jag hade mina gamla bh:ar på mig, kunde få i 2 par tuttar till i dem haha så från 95D ner till 80D, kanske man inte behöver en bröstförminskning utan bara utfyllning sen.. Aja vi får väl se vad som sker när jag nått dröm vikten ;) men jag vill inte ha D-kupa sen, jag vill ligga på en C, eftersom min älskade man är en tuttkille haha, man måste ju tänka lite på han med ;) Nu måste jag ta och städa upp här, vilket man gör 50 000 ggr om dan, men jag blir galen av all dublo som ligger överallt. ses vi sen eller?
Bästa flexlinjen, bild lånad av google.
HAPPYFACE!!!!!
Ni ser ju själva hur all dublo tar över vardagsrummet....suck!

~ KUL!! ~

Kategori: Personligt

Kul att man vaknar av att höra Chloe spy, pga att hon studsar runt i sängen och hade fortfarande välling i magen. Så Joseph tog upp henne medans jag fick byta sängklader, som TUR va så va det bara en medelstor fläck, så det va bara lakanet och täcket som fick på sig det... så in i badkaret (eftersom vi inte har tvättmaskin :( ) och tvätta det mesta för hand, sen har jag tvättid på lördag så tar och tvättar det då...Natten har inte heller vart den bästa. Valencia sover med mig och Joseph nu när hon är så MEEEGA sjuk, lättare att hålla koll på febern och hostan då, så hon har kämpat i natt - stackarn, hon fick bisolvon, ipren och nässpray vid 3 tiden i natt, och nu sover hon än, hoppas hon sover ett tag till... Idag ska vi ta flexlinjen till Eriksberg där vi ska handla och även hem, vill inte vara ute för mycket när hon är så dålig, så då tar man det bästa som finns i kollektivtrafiken :) NU ska jag göra frukost, blir ägg och skagenröra :)
GOD MORGON PÅ ER!!

~ mysa bör man... ~

Kategori: Personligt

''
... annars dör man ;)

~ Follow me ~

Kategori: Personligt

~ Blogg torka ~

Kategori: Personligt

Just nu måste jag vara den sämsta bloggerskan ever!! Har helt enkelt inte haft lust, eller så blir det aldrig av, men men, jag är bara mänsklig... Valencia är sjuk, hon fick feber i förrgår från ingenstans, hon gav oss inga förvarningar alls :S Så nu är hon inne på sin 3e dag med högfeber och är hostig och hes, men pigg är hon till det mesta, men det blir nog ingen dagis i morgon. Får väl hoppas på det bästa att hon blir bättre till onsdagen iaf :) Chloe har ÄNTLIGEN fått sin första tand!!! på sin 8 månaders dag haha hurra!!! hon är lite senare än lenci i det området, men i allt annat är Chloe mer framåt än va Valencia va, så kul att se skillnaden på dom... Det går toppen med LCHF, har 5 eller 4 kg kvar, så på en månad har jag förlorat 6 kg - helt otroligt! Träningen går också bra, fast har haft några vilo dagar nu pga att jag tror foten är lite stukad, eller om jag ens ska kalla det det, jag får väldigt ont i den när jag lägger vikten på den och hoppar runt för mkt, ska testa på imon och se hur det går, annars får jag träna hemma, en himla massa mage ;) idag ska vi äta rester, aubergine-lasangne från igår, den va så god att jag fick gåshud hahaha, inte för att skryta, men WOOOW!!!! ska bara vänta in Joseph så är det bara att hugga in - nom nom nom ;) sköt att slippa laga mat haha, man måste ha sina slappdagar med ;)
fooood!!!

~ Ny Vecka, Nya Tag ~

Kategori: Personligt

Älskar framsteg!!!! På en vecka har jag förlorat 2 cm i midjan och 3 kg i vikt. JAG ÄLSKAR LCHF!!!!! Ni som överväger att börja med det. TVEKA inte, den funkar, och om jag ska vara ärlig så saknar man inte kolhydraterna.. Så testa den.. den ger resultat, jag har 7 kg kvar, och mitt mål är ju i maj, men i denna takten lär det ske tidigare :)...Ny vecka, nya träningar. Vi börjar med ett pass som heter Sh´Bam, sen imon blir det MRL med min favorit instruktör Sofia, som btw va på zumban igår istället för Jane, jag blev överlycklig!! Sofia har sån energi att man kör skiten ur sig, hur jobbigt det än är så kör man på tills spyan sitter i halsen haha.. älskar henne. Torsdag blir det dansstep och CX och i helgen blir det Zumba :) Idag blir det lite städ och jag ska ringa och boka massage för mig och mamma, hoppas att det finns tid nu, skulle ha ringt förra veckan, men glömde av det hela tiden. suck! Nu ska jag ta och fixa frukost. vi ses sen!

~

Kategori: Personligt

Så nu va tvätten klar, eller ja nästan iaf, ska springa ner om en timma igen och hämta det sista. Sen är det bara och rota i garderoben efter något att ha på mig på dansen idag. Jag och Vanne ska på öppet hus, hos twisted feet.. ska bli kul att få testa massa andra danser :) Jag har varken haft tid eller lust att skriva dom senaste dagarna, så det är därför det har vart tyst här. LCHF går framåt, gått ner 2 kg på 5 dagar så det är ju toppen, bra start tycker jag iaf... Träningen går också som på räls... tränat 5 underbara pass, imon väntar zumba, måndag sh´bam, och tisdag MRL, sen får jag se vad som sker resten av veckan.. nu tillåter inte valencia mig att sitta här längre... skriver sen ;)

~ Trött?? ~

Kategori: Personligt

JAAAA, DÖDSTRÖTT!!! är så nöjd med dagen så det finns inte! Så tack för idag!!!

~ Det gick ju faktiskt bra... ~

Kategori: Personligt

Så då va magen full, stekte kött och hade bearnaisesås och wokgrönsaker till. Det va mumma det med... Nu väntar ett MRL pass... Det gick överförväntan på sjukhuset. Chloe satt tyst och fint i vagnen, medans Valencia undersöktes. Lite roligt att Valencia skrek och va så ledsen när hon skulle vägas och mätas, men sjuksköterskan va inte ens i närheten, men när hon fick ta ett stick i fingret satt hon helt tyst och va nyfiken. Konstig unge... Dom tog ett lever prov idag, inte för att det kommer att vara nåt, men ändå bäst att vara på den säkra sidan. Sen åkte vi och handla, sprang nog igenom coop, eftersom flexlinjen skulle komma och hämta oss. Det är fan lyx att åka den hahaha... Nu ska jag byta om... Puss

~ Hos mor min ~

Kategori: Personligt

Jag och Chloe befinner oss hos mamma. Men hon är inte hemma utan på jobbet. Chloe är och pillar överallt, just nu försöker hon krypa in i bordet för att få tag på en tub. Ungar är härliga med sina påhitt. Idag hämtar vi lenci kl 12, kl 13 ska vi vara på östra för kontroll på hennes glutenintolerans. Vilket förhoppningsvis kommer att gå bra, om chloe kan sova, eftersom Valencia är rädd för alla sjukhus-människor så är hon så förtvivlad, och när hon gråter så gör hon även chloe ledsen, så det kan bli kaos, men om chloe sover så kan jag ha full koll på lenci istället, och försöker få henne att känna sig trygg. Men men vi får väl se hur det blir. Efteråt åker vi och handlar lite. Sen hem och dona. Frukosten va interesant idag, crème fraîche med krossade linfrön, mätt som en plätt blev jag haha. Nä nu blir det slapp framför tvn. Puss på er!

Första dagen som LCHF:are

Kategori: Personligt

Kom hem för en liten stund sen från gymmet, dubbelpass blev det idag. Först ett dansaerobic pass, fast jag trodde det skulle vara dance fusion idag men men, jag ser dansaerobic som ett uppvärmningspass tyvärr, medans alla står och svettas redan efter 10 min är jag som om det vore början på passet, lite trist, så det blir nog sista gången jag går på det. Förlåt Jane, men jag behöver mer kraft när jag tränar... Direkt efter dansaerobicen började CX30workout. Som core fast mycket jobbigare, älskar det eftersom det handlar mycket om mage :P där svettas man så fort man kommer in i salen hahaha härligt! Så har duschat, gjort mig en proteindrink och nu ligger jag i sängen och försöker natta lenci... Vi har VÄÄÄÄRLDENS problem med att natte henne. Vi har provat allt känns det som, att hon inte sover middag, eller att hon sover max 20-30 min, badar, busar och leker med henne under dagarna, men vad vi än gör så somnar hon inte för än 22-22.30!!! VI BLIR GALNA här. Jag och Joseph får aldrig någon ensamtid ihop, alltid är hon där när vi ska mysa... så har ni tips så hjälp mig snälla!! En 2 åring ska inte vara uppe så sent, hjälp oss!
För att "inviga" det nya livet, lyxade jag till det med en god middag, eller god är fel ord, utan gudomlig passar bättre :P Baconinlindad lax med lime smör och blomkålsmos, låter inte så gott men smakar mumma. Jag vräkte i mig maten, och tyvärr va jag fortfarande proppmätt innan träningen haha men det gick bra...Det värsta är nu.. jag har ett sånt satans sötsug eftersom jag har min mens. Sen jag fick barn och satte in spiralen har min mens förändrats heeelt och hållet.. innan allt hade jag inte mensverk, hade den i 3 dar, inget sötsug eller något sånt, ingen pms ja you name it. NU däremot, är jag en riktig hagga när jag har den, sur och grinig, har ett sånt enormt sötsug, den är i en vecka, störtblödningar 2 av dom. världens mensverk, trötthet. JA ALLT ÄR BARA NEGATIVT NU!!! hata, så idag va det ingen bra dag att ha mens speciellt inte nu när dieten börjar :( Alltid jobbigt i början läser man, vilket är tur... Nu ska jag ropa på min man och be han komma och lägga sig med mig och lenci och sätta på våran serie "Haven"...
God natt sockertoppar!

På tiden

Kategori: Personligt

Som man har väntat på detta :)

~ Jag Buzzar...~

Kategori: Personligt

Bonaqua® Silver Jordgubb Rabarber

Förra månaden gick jag och hämtade en låda med 12 flaskor Bonaqua® Silver Jordgubb Rabarber, så fort jag kom hem öppnade jag en flaska, om jag ska vara ärlig så trodde jag att det skulle smaka mer, men sen såg jag att dom bonaqua som gör det har juice i sig, så inte så konstigt att det inte gjorde det då, men fräscht och uppfriskande va det, och gott såklart.
Senare under veckan tog jag med 6 flaskor till min vän Katta, där jag bjöd på vattnet till mina andra vänner, dem tyckte säkert det va gott eftersom flaskorna va tomma när jag gick därifrån :)
Sen har jag testat vattnet med lite kiwi-bitar i, och inte nog att det såg uppfriskande ut så va det vrålgott :)
jag köper för det mesta alltid Bonaqua när jag är ute på språng, för jag tycker att det smakar gott, och dom har många goda smaker att välja mellan. Vilket vatten dricker du?
Vad är då Buzzador:

Buzzador grundades 2005 av Pär Thunström. Buzzadors affärsidé bygger på den starkaste kraften att påverka, en väns rekommendation! Vår vision är att knyta konsumentvaruföretag närmare sina konsumenter genom att skapa en direktdialog och kunna lyssna på vad de tycker om deras produkter och tjänster. Redan från början använde vi bloggar för att sprida budskapet till en större skara människor. I takt med att sociala media har ökat lavinartat har vi lanserat nya produkter och integrerat bloggar, Facebook, Twitter mm i vårt erbjudande.

 

Vår produktportfölj har ökat för att möta våra kunders önskan att Buzzador skall ta ett helhetsansvar för företagens aktiviteter i sociala media. Buzzador har nu fem verksamhetsområden, alla inom Word of Mouth Marketing (WoMM) och Social Media Marketing (SMM). När vi startade Buzzador hade vi bara en produkt, BuzzadorBUZZ. Idag har den kompletterats med BuzzadorBLOG, BuzzadorINSIGHT och BuzzadorDEALS. Från årsskiftet kommer vi att lansera BuzzadorBRAND ADVOCATES som kommer att förändra marknadsavdelningarnas sätt att jobba för alltid!

 

Vår viktigaste tillgång är våra 250.000 medlemmar, de så kallade Buzzadorerna. Det är med hjälp av dem vi sprider vårt budskap och det är dem vi erbjuder att testa, buzza och framför allt tycka till om produkter och tjänster.

 

Buzzador är idag verksamt i hela Norden vilket gör att vi kan serva såväl små lokala företag som de nordiska integrerade företagen som vill genomföra kampanjer i alla länder samtidigt. Genom vår allians med BzzAgent och TRND kan vi dessutom med en kontaktperson genomföra synkroniserade kampanjer i 17 länder i Europa och Amerika.

 

Bli först med att prova nya produkter och tjänster

Som Buzzador har du möjlighet att prova nya produkter och tjänster. Allt du behöver göra är att berätta om dem för dina vänner, öga mot öga och/eller via sociala medier. Att vara Buzzador är gratis och innebär många spännande möten mellan dig, dina vänner och nya produkter eller tjänster.

Känner du igen dig?

Är du en nyfiken person som tycker om att prova nya produkter och tjänster?

Pratar du med dina vänner regelbundet både fysiskt och online, genom bloggar
och sociala nätverk? Bra, då kan Buzzador vara något för dig!

 

Genom att vara med i våra kampanjer skapar du spännande möten mellan dig, dina vänner och olika produkter och tjänster. Som Buzzador får du möjlighet att, tillsammans med dina vänner, testa och påverka nya produkter och tjänster innan de kommit ut på marknaden.

 

Som Buzzador sprider du budskap om produkterna till vänner och bekanta öga mot öga, via din blogg, Facebook, Twitter eller andra forum och kanaler som du är ansluten till. Rapportera sedan dina erfarenheter av kampanjen och produkten på vår hemsida. Du kan också skicka in bilder och filmer från dina buzzningar som sedan publiceras på produktens kampanjsida.

Vill du registrera dig som Buzzador på en gång? Till registrering

Bumbibjörnarna

Kategori: Personligt

Sitter just framför Disney Junior och så kom det en "reklam" om Bumbibjörnarna, om att den ska börja sändas.. Kalla mig barnslig men Dom är ju bara för söta.. Nostalgi till max!!!! Jag satt alltid och kolla på dom..."Hipp Hurraaaa för här kommer bumbibjörnarna, studsar fram genom sagorna o vi får följa meeeee"
Sjävklart ska jag och mina döttrar sitta framför TVn då - Ett måste!!!
(bild lånad av google)

LCHF

Kategori:

Idag blir jag officiellt en LCHF:are. Och idag får ni följa min resa genom detta för att förlora 11.1 kg för att vara exakt... Från 65,1 kg ner till 54 kg på 5 månader, tror ni att jag klarar det? Och till dagens ära kör jag dubbelpass på gymmet idag. 18.15 - 19.15 blir det Dance fusion och sen 19.35 - 20.05 blir det CX30 - Gött är det!!

teskedsgumman

Kategori:

Blev Backaplan med Vanne idag, gick en snabb runda i affärerna, fanns inget som intresserade oss, vilket är bra haha. Handlade mat och sen skilldes vi åt... åkte hem och började direkt med maten, falukorv och mackaroner, men varje gång jag steker falukorv så tänker jag på teskedsgumman, varje gång haha, lite lustigt att något från barndomen ploppar upp av något sånt, så efter maten va jag bara tvungen att gå in på youtube och kolla på henne, och det första avsnittet man ser är när hon ger sin gubbe korv och mackaroner hehe komiskt!
Har ni minnen från barndomen som kommer upp när ni gör något speciellt? vadå i så fall?
Chloe är extremt gnällig idag, hon har nog inte gjort ngt annat, men Valencia är snäll nog att hon ger henne massa majskrokar för att få tyst på henne, haha så smart är hon - underbara unge! Nu är det vällingdags för Chloe, ha en bra kväll och god natt!
(bilden är lånad av google)

1a veckan på 2012

Kategori:

Och inte mycket har hänt, dagis började Joseph återgick till jobbet, men annars inget alls. Nått som hade vart toppen va om tomten hade lyssnat på min önskan, om att få en lägenhet, men nej nej, har stått i kö i över 1 år nu, vill så flytta nu, är trött på allt i detta sk hemmet, trivs inte alls här, vill bara hem till Tuve hela tiden, när jag åker därifrån får jag ångest, kul va? så mycket hatar jag att bo här, så ge oss en lägenhet nu tack!!!
Idag blir det en snabbtripp med Valencia till Backaplan, handla lite och sen hem.. Vi ska tömma kylen och skåpen på massa onyttigheter, dvs kolhydrater och socker, för imon börjar ett nytt kapitell i mitt och Josephs liv. vi ska bli LCHF-dietare :P och jag måste säga att jag är helt peppad till detta, ska bli mycket intressant hur resultatet blir.. Sen börjar hårdträningen igen :D UNDERBART!!! 5 dagar/veckan, så nu får ni även följa min viktnedgång och träning ;) vem vet, kanske får andra att börja med ;)
Här kan ni läsa mer om LCHF för er som inte vet vad det är http://www.kostdoktorn.se/lchf/
Men eftersom det är imon vi börjar med det, så passar vi på och njuta till fullo av det vi inte får äta, så nu blir det amerikanska pannkakor. Så nu måste jag sluta.. vi ses sen ;)

Bildbomb nyår

Kategori:

Lite bilder från nyår 11/12
Vanne & Jag
Jag & Patrik
Moi i föööör stora skor och jacka
Jag & Mickaela (Vannes kusin)
Nyårsmiddag
LIVET ÄR INTE FULLT UTAN DIG!!
Jag, Vanne, Åke och Patrik
Jag och min bror Åke
Nä jag är faktiskt nykter här
KÄÄÄRLEK
Sebbe kör pimpstyle med mig, Venecia och mami :)
En vanlig pose från oss
Detta suuuger!
KRAAAAAMAS

Fel på Appen?

Kategori:

Dålig uppdatring något?? Har fått tillbaka min rosa dator från mamma, och Joseph trodde han va smart och skulle installera ett program som heter Ubunto, men det visade sig att det va ett jävla skit program, så nu i morse fick jag tillbaka XP, för jag kom inte in på mina sidor på Ubunto, dvs facebook, bloggen, mailen osv, varför vet jag inte, men men, nu är det glada miner här iaf :), sen tänkte jag fråga er som bloggar via telefonen, krånglar appen mycket eller? för när jag ska blogga därifrån så händer det ALLTID något, varför? är det mitt fel eller själva blogg.se´s fel?
Jag blir galen att det inte funkar, jag har försökt blogga varje dag från telefonen, men tydligen händer inte ett smack, så det är ju tråkigt eftersom det känns som man skriver massa gottigt om dagarna men så händer inget.. ORKA skriva om allt på datan sen liksom.. jaja är tacksam om svar :)