Valoee

I Don´t Work Hard Because I Hate My Body, I Work Out Because I LOVE IT...

~Indisk mat~

Kategori: Personligt

Är just nu hemma hos vannes morfar igen, där alla som va här igår är även här idag. Vi ska äta hemlagad indisk mat... Mumma!! Är med Vanne idag eftersom hon ska gå bohusleden på lördag och är borta i ca 3 veckor, fråga mig inte hur jag ska kunna klara mig... Men det går nog :( hahaha 1 timma har gått sen jag skrev. Och jag glömde ta kort på maten, sååååå gott, sååååå mätt!!!! Nu kaffe och massa tjöt ;)

~SÄLJES: 2ME San Diego syskonvagn~

Kategori: Personligt

~Joseph~

Kategori: Personligt

KÄRLEK
JAG ÄLSKAR DIG!!
för er som inte vet vilken underbar man jag har, så kommer här en liten beskrivning...
HAN sätter alltid mig och barnen främst...
HAN älskar mig hur knasig jag än kan vara...
HAN gör mig lycklig på alla nivåer...
HAN får mig alltid att skratta...
HAN är världens snällaste...
HAN finns alltid till hands, speciellt när man har det som jobbigast...
HAN är världens bästa pappa...
HAN är en gud i sängen :P...
HAN är generös...
HAN har en personlighet av guld...
HAN finns alltid vid min sida...
HAN är min bästa vän...
HAN är mitt allt...
HAN är så mycket mer än allt detta, men det finns inga ord som sätter allt på plats...
- UTAN HONOM ÄR JAG TOM - ÄLSKAR DIG TILL MÅNEN OCH MER DÄRTILL -
JAG ÄLSKAR DIG JOSEPH JANSSON!!!

~På Stan~

Kategori: Personligt

Igår blev jag glatt överaskad på Joseph kom hem från jobbet redan kl 13. Snacka om jag blev chockad när jag hörde dörren låsas upp, hahaha...han sa då, passa på att gå ut lite. jag blev överlycklig eftersom tjejerna går bananas här hemma. Så jag tog mig en dusch, fixade mig, åt, och sen åkte jag till Vannes morfar, där Vanne var.. kl 18 skulle vi möta upp Teffy..Vi gick till Espresso House och satt där ett bra tag, snacka skvaller och lite annat smått och gott, sen gick vi upp för Avenyn och njöt av kvällsolen. Sen åkte vi hemåt.. På vagnen satt det en helt jä*la skadad man... han satt bredvid en barnvagn och mamman till denna vagn satt en liten bit ifrån, och han börja snacka om vagnens bromsar osv, så när han skulle gå av började han ruska om vagnen, med bebisen i, det lustiga va att mamman inte sa ett dugg ifrån, medans jag sa åt honom att lägga av.. om det hade vart min vagn hade jag helt ärligt flippat... vilken jä*la idiot.. vem gör något sånt???? mamman såg helt skärrad ut och tacka, men hon borde ha lite mera kött på bena och säga till själv... vad hade ni gjort?

~Egentid~

Kategori: Personligt

~Philadelphia Marabou~

Kategori: Personligt

Hitta denna på Netto idag, får väl se i det är något att hurra för, Valencia kanske älskar den, hon som är galen i choklad.

~Änglar~

Kategori: Personligt

Mina änglar, om ni undrar varför jag har så få bilder på Valencia så är det för att hon sitter aldrig still när ja ska fota henne BUSUNGE!!

~Ändrade planer~

Kategori: Personligt

Eftersom jag knappt sov ngt i natt, då Chloe låg och grät för det mesta delen, så känner jag nu att jag inte orkar med besök, varken från barn eller vuxna.. och det tråkiga är att jag inte får lägga mig ner och blunda ens än gång :( 2 gnälliga, bråkiga och busga prickikorvar ska man ha full koll på just nu, och jag känner att jag pallar inte... Joseph ska skynda sig hem sen - vilket är toppen... Nu ska jag iaf lägga Chloe för hon är överallt och ingenstans... TIME OUT!!!

~Vattkoppor~

Kategori: Personligt

ÄNTLIGEN!! HAR DEN KOMMIT HIT!! Vattkoppor än nog den ända sjukdommen man vill att ens barn ska ha... Så idag och resten av veckan kommer flera vänner med sina barn hit för att bli smittade - låter så fel, men ändå rätt haha hoppas att dom blir smittade då bara... så nu ska man sitta hemma i 2 veckor, så jag hoppas att det regnar dom mesta av dagarna så jag slipper sitta här och deppa... kanske kan ta ut ungarna på gården en stund då det är fint ute... well well.. första besöket kommer efter kl 2, min kusin och hennes troll. älska älska!! sen kommer Emilia och hennes son Ian - lite kul att få träffa sina vänner nu haha..

(bild lånad av google)

~Chloe 1 år~ (i söndags)

Kategori: Personligt

Tänk att min lilla fis har blivit 1 år - REDAN!! Mamma älskar dig massor!!!!

image description