~LCHF-chokladmousse ~
Kategori: Personligt
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3185671/images/2012/picture_187902031.jpg)
4 port.
3 ägg
200 g hallon
1 msk honung
150 g mörk choklad (att smälta)
4 msk vispgrädde
50 g mörk choklad (att hacka)
100 g hallon (att toppa över)
2 dl vispgrädde (till servering)
Seperera äggulor och vitor. Vispa vitorna till hårt skum.
Blanda äggulorna med hallon och honung i en seperat bunke.
Hacka och smält chokladen över vattenbad.
Häll den smälta chokladen i hallonsmeten och vänd sedan in i äggvitorna med hjälp av en slickepott.
Blanda till sist in vispgrädde.
Varva chokladsmeten med hackad choklad i glas eller skålar.
Låt stå i kallt minst 2 timmar.
Servera med 2 dl vispad grädde och hallon!
Smaklig måltid!!!